Artėjančių gyvenimo permainų ženklai

Jeigu jūs spėliojate, kada gi jūsų gyvenimas pasikeis ir svajonės pradės pildytis, išmokite pastebėti šiuos ženklus! Juos jums siunčia Visata, kai nori parodyti, kad atėjo laikas pereiti į kitą gyvenimo lygį.
 
Štai septyni požymiai to, kad Visata kreipiasi į jus, rašo ezoterikė Roma Vičienė.
 
1. Buvusių santykių pabaiga
 
Nors pergyventi keleto santykių pabaigą per kelias savaites ar mėnesius būna sunku ir nemalonu, svarbu taip pat atkreipti dėmesį į tokį sutapimą ir suprasti, ką jis reiškia: vargu ar tai atsitiktinumas.

 

Daugeliu atvejų tai reiškia, kad jūs išgyvenate vidines permainas, dėl kurių kažkada buvusi komfortiška dinamika jau nebeatitinka jūsų (naujos) esybės. Net jeigu jūs sąmoningai ir neatstumiate kitų žmonių, jie iš jūsų gyvenimo gali iškristi patys, todėl, kad pasikeitė jūsų vibracija.

 

Kartais permainos reikalauja dramatiško konflikto ar sunkių praradimų – bet mainais jos atlaisvina erdvę tiems, kurių mintys plaukia toje pačioje su jumis bangoje, palaiko jus ir geriau derinasi su jūsų aukštuoju „Aš“.

 

2. Visata siunčia jums ženklus

 

Apsidairykite aplink, daugelis žmonių, išgyvenusių reikšmingus pokyčius, pastebėjo, kad jie gaudavo neįtikėtinai daug ženklų iš Visatos apie artėjančias permainas.

 

Pavyzdžiui, atkreipkite dėmesį į daugkartinį pasirodymą atitinkamų skaičių (tokių kaip 11:11, 777), gyvūnų arba motyvų, o taip pat pasikartojančius susitikimus su žmonėmis, kurie gali jus nukreipti reikalinga kryptimi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kartais ženklai turi nuojautos formą, lyg vidinis balsas šnabždėtų, jog viskas tuoj – tuoj pasikeis.

 

3. Jūs miegate kitaip, negu įprastai

 

Su sąlyga, kad tam nėra medicininių paaiškinimų, miego pokyčiai gali liudyti apie permainas, vykstančias širdyje ir galvoje. Jeigu jūsų laukia reikšmingas atgimimas, galite pastebėti, jog jūs dažniau norite miegoti ir yra sunkiau atsibusti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Taip gali vykti todėl, kad jūsų smegenys iš visų jėgų stengiasi nustatyti, ko jūs norite iš savo ateities, net jeigu jūs ir neįtariate apie šį kankinantį mąstymo procesą. Jūsų miegas normalizuosis, kada tikrasis kelias paaiškės ir jūs rasite energijos, būtinos svajonėms pritraukti.

 

4. Jūs jaučiatės tarsi ne savo kailyje

 

Kartais jūs galite jaustis taip, lyg būtumėt įstrigę vietoje ar negalite išsipainioti iš sunkių aplinkybių 9tai gali būti darbas, mokslas ar romantiniai santykiai).

 

Kartais jūs tiesiog pajusite silpną disonanso pojūtį, tarsi šiek tiek išsiderinote su gyvenimu, arba gyvenate ne savo gyvenimą. Visa tai reiškia, kad jūs negyvenate tikro gyvenimo ir jau pasirengę pokyčiams.

 

5. Senosios strategijos neveikia

 

Tada, kai kai kurie pokyčių požymiai atrodo beveik mistiški (kaip ženklai iš Visatos), kiti yra gana praktiški. Pavyzdžiui: jums atrodo, kad įprasti būdai elgtis, rasti įkvėpimą ir spręsti tarpasmenines problemas neduoda tų pačių rezultatų?

 

Jeigu taip, tai jūs peraugote paskutinę savo dabartinio gyvenimo stadiją ir judėti toliau galėsite tik tada, jei imsitės atitinkamų žingsnių link tikrų ir ilgalaikių permainų.

 

6. Jūs jaučiate poreikį išspręsti senas problemas

 

Kada jūs sielos gilumoje jaučiate, jog pereinate iš vieno gyvenimo etapo į kitą, kartais jūs pradedate dažniau atsisukinėti atgal. Kitais žodžiais tariant, senos nuoskaudos, neužbaigti reikalai ir pasenusios abejonės vėl pradeda jus jaudinti, todėl, kad jūs jaučiate gilų poreikį tvarkingai ir visiškai užbaigti eilinį jūsų egzistencijos „skyrių“.

 

Realybėje ne visada yra galimybė išspręsti senas problemas veiksmais, bet net išnagrinėjimas jų raštu ar mintimis, padės jums pasiekti pasitenkinimą, būtiną perėjimui į naują fazę.

 

7. Jūs labiau emocingi, negu įprastai

 

Atviros emocijos – dažnas permainų šauklys, o taip pat svarbiausia gyvenimo pokyčių dalis apskritai. Jūs galite pastebėti, kad pradėjote daugiau juoktis, o taip pat ir daugiau verkti – apskritai, jūs duodate savo jausmams laivę labiau nei įprasta ir viskas atrodo reikšmingiau ir svarbiau.

 

Pasistenkite neignoruoti šių emocijų ir jų neslėpti.Geriau paklauskite savęs, kaip jos gali padėti jums rasti savo kelią.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite