Tarp sapno ir tikrovės – Sielos klajonės

sapnai-tikroveSpecialistų, psichoneurologų ir psichoterapeutų, praktikoje neretai pasitaiko, kai žmones naktį, tarsi sapne, tarsi tikrovėje aplanko kažkokios “sunkios plaukuotos būtybės”. Viena moteris specialiai sudarytai sapnų komisijai pasakojo:

 

“Kartą naktį miegodama pajutau, kaip pamažu ėmė tirpti kūnas, tiksliau, viršutinė jo dalis: galva, rankos, krūtinė. Trūko oro. Norėjau surikti, tačiau negalėjau išleisti nė garso. Iš baimės pravirkau; ir netrukus dusimas ir tirpimas praėjo. Tas košmaras ėmė kartotis kas naktį. Vos prasidėdavo tirpimas bei dusulys, pabusdavau ir nemalonūs pojūčiai dingdavo.

 

Tačiau kartą nespėjau prabusti ir po keliolikos sekundžių pajutau atsipalaiduojantį kūną ir netikėtai patyriau … orgazmą! Tokio ilgo ir stipraus orgazmo iki tol neteko patirti. Nuo tada tai man tapo įpročiu, savotišku nakties ritualu: nemalonūs pojūčiai, staigus atsipalaidavimas ir nepaprastai svaigus orgazmas. Kas tai buvo, nežinojau. Vis tik, nekantriai laukdavau nakties ir pasimatymo su nematomu meilužiu. Kartą paprašiau jį pasirodyti. Tirštoje tamsoje išvydau tik veidą – juodus ilgokus plaukus ir išraiškingas akis.

 

Neprisimenu, ar tas veidas man pasirodė gražus. Kartą jis stipriai mane apkabino per juosmenį ir mudu atsidūrėme palubėje. Savo kambarį pamačiau iš viršaus. Tai tikrai nuostabus jausmas! Pasakiau, kad noriu mylėtis. Mudu tuojau atsidūrėme lovoje; ir tada savo meilužį pamačiau antrąkart. Jis stovėjo šalia manęs lovoje ir šypsojosi, Buvo apsirengęs kažkokia melsva pižama. Su šiuo paslaptingu meilužiu gyvenu jau keletą metų. Labiausiai mane stebina tai, kad viskas tarp mudviejų vyksta realiai.

 

Tai tikrai ne koks nors nevalingas erotinių sapnų sukeltas orgazmas. Kažkas mene iš tikrųjų liečia, glamonėja, pakelia į orą ir švelniai nuleidžia atgal į patalus. Aš jį tiesiog dievinu ir labai pasiilgstu! Nuolat esu apimta laukimo ir tikiuosi, kad nepakartojamas meilužis lankysis ir toliau… Tačiau mane nuolat kankina klausimas – kas jis? Gal tai pasąmoninga organizmo reakcija į netikėtai padidėjusį seksualinį apetitą? O gal mane iš tikro lanko kokia nors antgamtinė būtybė – vaiduoklis, inkubas ar dvasia? O gal tiesiog esu kokių nors ateivių slaptų eksperimentų objektas?”

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mokslininkai tebesiginčija, kokios būtybės, mūsų vaizduotės padariniai ar kitų, mūsų pasaulyje neregėtų ir nejuntamų tarperdvinių plotmių gyventojai, naktimis lanko kai kuriuos žmones. Kai kurių specialistų teigimu, spėjami naktiniai vaizdiniai ir pojūčiai tėra vegetatyvinių ar endokrininių “audrų”, kylančių dėl kartais labai padidėjusio hormonų kiekio kraujyje, ir vegetatyvinės nervų sistemos veiklos sutrikimų rezultatas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dauguma prieštaraujančių mokslininkų šį klausimą formuluoja kitaip: kas draudžia manyti, kad būtent šios “hormonų audros” ir yra natūrali fiziologinė organizmo reakcija į antgamtinių jėgų ar kitų pasaulių būtybių veiksmus? Ir naktiniai svečiai – tai ne snaudžiančios smegenų “kūrinys”, o visiškai realus reiškinys?

 

Tad negalima ignoruoti ir kiekvieno psichologo bei psichoterapeuto praktikoje dažnai pasikartojančių vadinamojo seksualinio lunatizmo ar pasąmoninės seksualinės agresijos atvejų. Daugelio specialistų tvirtinimu, jų darbo praktikoje dažnai pasitaikė, kai pacientės pasakojo apie naktimis ateinančius ir jas glamonėjančius mirusius sutuoktinius. Kai kurios moterys įsitikinusios, kad jos ir toliau palaiko intymius santykius su savo vyrais.

 

Tradiciškai tokie pasakojimai galėtų būti aiškinami labai paprastai – į isteriją linkusių asmenybių seksualinės fantazijos. Tik kitas pateikiamas atvejis paneigia tokį perdėm mokslišką požiūrį į šiuos dalykus. Dar viena moteris pasakojo:

 

“Tai įvyko 1990 m. spalį. Aš su dviem ikimokyklinio amžiaus vaikais ir savo tėvais gyvenau 4 kambarių bute. Man buvo 39-i. Tą naktį ilgai negalėjau užmigti. Už lango stipriai lijo. Vis dėlto galiausiai ėmiau snausti; ir jau kitą akimirką pajutau, kaip mane kažkas užgulė.

 

Visą kūną tarsi suparalyžiavo, negalėjau pajudinti nei rankų, nei kojų, surikti taip pat negalėjau. Pamėginau atsimerkti, tačiau akių vokai buvo tarsi švininiai. Paskutinis dalykas, kurį pajutau prieš nugrimzdama užmarštin, – tai goslūs bučiniai, berte apibėrę mano lūpas ir kaklą. Ryte pabudusi iškart prisiminiau tą keistą nutikimą ir pirmiausia pamaniau, jog tai tebuvo sapnas.

 

Tačiau ramybės nedavė skaudančios, tarsi nubučiuotos lūpos. Pažvelgusi į veidrodį nustėrau – lūpos patinusios kaip nuo ilgų aistringų bučinių, ant kaklo matyti rausvos kraujosruvos. Kitą naktį viskas pasikartojo. Ryte jaučiausi tarsi išsunkta citrina, skaudėjo visą kūną, ypač pečius ir krūtis. Nusivilkusi naktinius marškinius, nustebau: būtent pečiai ir krūtys sėte nusėtos mėlynių.

 

Gal pasirodys keista, tačiau ir tada nejaučiau nė mažiausios baimės. Atvirkščiai, pati sau atrodžiau kuoktelėjusi, nes vos sulaukdavau kito vakaro – troškau sužinoti, kas vyks kitą naktį. Tarsi pasąmoningai ruošiausi intymiems ryšiams. Ir, pasirodo, neklydau. Po 10 d. nematomasis naktinis svečias su manimi pasimylėjau; ir aš nė kiek nesipriešinau. To, ką tąsyk patyriau, neįmanoma papasakoti. Niekada nebūčiau pamaniusi, jog mylėtis gali būti taip puiku! Aš tarsi pražydau.

 

Toks artimas mūsų bendravimas truko apie mėnesį. Mane vis labiau kankino klausimai – kas jis, iš kur, ko jam iš manęs reikia? Ir kartą įsidrąsinusi tiesiai paklausiau – kuo jis vardu ir ar galiu jį pamatyti. Jis pasakė savo vardą, kuris buvo toks ilgas ir nesuprantamas, kad iškart jį pamiršau. Atsakyti į kitus klausimus nepažįstamasis griežtai atsisakė, nes, atseit, neturi teisės sakyti. Tačiau pasirodyti sutiko. Tada pirmąkart jį pamačiau. Nors kambaryje buvo gana tamsu, įžiūrėjau 45-50 m vyro siluetą.

 

Jo ūgis tesiekė 140-150 cm. Nedrąsiai ištiesiau ranką, ketindama jį paliesti, ir mano delnas nugrimzdo į minkštą ir tankią vilną, dengiančią jo krūtinę. Ir vėl visai neišsigandau. Atvirkščiai, panorau su kuo nors paatvirauti apie tai, kas vyksta mano gyvenime, tad jau kitą dieną viską pasipasakojau seseriai. Išklausiusi tą keistą istoriją, ji pareiškė esą tvirtai įsitikinusi, kad tapau velnio sugulove ir privalau nedelsdama pašventinti butą. Kiek pasvarsčiusi, taip ir padariau.

 

Naktį pajutau tokį netikėtą ir stiprų smūgį į nugarą, kad perskriejau visą kambarį nuo lovos iki lango. Grįžusi į lovą tyliai atsiguliau, susirangiau į kamuoliuką ir nerimastingai laukiau, kas bus. Tačiau nieko neatsitiko – paslaptingas lankytojas, pavaišinęs smūgiu į tarpumentę, dingo. Turbūt nubaudė už tai, kad užkirtau jam kelią į savo namus. Pasakysiu atvirai- nepaprastai kremtuosi, kad paklausiau sesers, nes man, vienišai ir nebejaunai, su juo buvo labai smagu”.

 

Tokie ir panašūs susitikimai ir pasimatymai nėra tokie reti. Dažniausiai jie įvyksta tamsoje arba prieblandoje, paprastai tuo metu, kai žmogus būna apimtas snaudulio. Paranormalių reiškinių specialistai teigia, kad tokių intymių susitikimų ir seksualinės agresijos, kurią kartais patiria užsnūdusios moterys, pagrindinė priežastis yra ta, kad žmogui pusiau miegant, pusiau būdraujant astralinio pasaulio svečiams paprasčiau užmegzti fizinį kontaktą.

 

Parapsichologų naudojamas terminas “Siela” – tai nematerialus subtiliųjų energijų tęsinys, po žmogaus mirties paliekantis jo fizinį kūną. Paprasčiau tariant, žmonės, baigę savo žemiškąją egzistenciją, perkeliami į kitą būties lygmenį.Ir jeigu jie po to stengiasi susitikti su gyvaisiais, tai tik todėl, kad astraliniame lygmenyje jiems neužtenka energijos, reikalingos mums, norint patirti šiame pasaulyje tokias įprastas emocijas. O juk pati galingiausia ir intensyviausia energija, kurios mirusieji gali “pasiskolinti” iš gyvųjų, yra psichinė ir lytinė (seksualinė) energija.

 

Inf. šaltinis: nso.lt

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Apakęs

Dauguma žmonių rašančių komentarus yra visiški beraščiai ir jų intelekto lygis sunkiai suvokiamas, siūlau pabaigti bent 10 klasių prieš bandant pasidalinti savo nuomone. Straipsnis visai geras, tiems kam įdomu dar siūlau pasidomėti miego paralyžiumi, nes panašūs padarai aplanko ir tuo metu kai esi tarp sapno ir budrumo. Tik tuo metu jie labiau gąsdina negu sukelia malonius pojūčius.

NEXO

Turbut jie zmones kurie buvo gyvi jie pernelyg gyveno toje zmogiskojo gyvenimo dėsniais ir net nežiurejo aukščiau taigi jam manau nepatiko ten ir jis negali ten prisitaikyt ir pamiršt žmogiškus reikalus kurioje ten anapus jų nebereikia paminėjau reikalus tai nereiškia kad reikalas tai seksualei patenkinti savo žmona tiesiog pvz žmogus gyvas visa gyvenima ėjo į tuoleta ir jis anapusiniame pasaukyje jo benereik bet jis nernelyg priprates tai kartais taip būna kad kaskas nuleidžia vandieni pažiuri ir nieko nėra.

Stebintis

Jo gali ir uzdusit bet autore straipsnio nepakyla kaip rašo prie lubu bet demonas vaizdu parodo kat taip yra negali demonas pernešt žmogaus iš vienos vietos į kita gali tik vaizdinius parodit taip apgauna žmogu būna kad pas vyrus ateina demone sexso ar bučinio glamoniu tik koks tikslas to reik nepasiduot sapne liept atsitraukt prieš miega pasakyt sau kat priešisies kad samone isimint jusu

Paradigm Shift to Stebintis

Tada tikrai negyvai gali iškrušt be galimybės sugrįžt. Per didelė kaina už pernelyg plaukotą…hm…prostitutę arba…prievartautoją!

Stebintis

Todėl ir atrodo kad tarp relybės ir miego meilės demonas užmigdo žmogu ir su siela mylisi ne su jusu kunu ir sexso metu atima energija išteka ji ir gali davesti iki mirties či tik mano nuomone daug domuosi ( o gal čia ne demonas kaip sužinot)

Paradigm Shift to Stebintis

O apart tų pederastų nieko nėra? Tai tada liūdni laikai. Sakau, kad apsaugas visokias ten burtais reik statytis, o tai net lovoje saugu nėra.

Stebintis

Bet demonu yra ir geju pas vyrus ateina sexso oralinio taip taip nesijuokit

Paradigm Shift

Vyrai, nepasiduokim. Turim ir mes atsigrežt į spiritizmo ar magijos seansus, kad uždėt savo panom apsaugą, o tai dar tie baubai išdulkins kokią jusiškę negyvai. P.S. O mergų tokių, (tik ne plaukuotų), būna?

Lima

Aš irgi sapnavau kažką panašaus, sapnavau košmarą ir jis nutraukė jį savo bučiniu. tai buvo pirmas kartas kad sapne mane bučiavo kažkas.

Aurimas

Kliedesiai.

Taip pat skaitykite