Astrologinė 2015 metų prognozė visiems Zodiako ženklams

Astrologinė 2015 metų prognozė Vėžiui

 

2015-ieji Vėžiams bus mokymo ir mokymosi metai. Sulauksite pasisekimo literatūrinėje arba leidybinėje veikloje. Dosniai dalinkitės savo žiniomis su kitais.

 

2015 metų eigoje veiklos tebeturėsite daug. Darbai kaip derlius prinoksta, nespėjus nuimti pirmą derlių, žiūrėk jau antras noksta. Taip ir Vėžiams – seni projektai, einamieji darbai ir vidinė ramybė padės jums gauti daugiau pinigų ten, kur esate.

 

Bet turite laikytis senos patarlės „Kas keliasi su vyturiais, tam ir Dievas padeda“. Todėl pirmąjį pusmetį atidėkite atostogas ir dideles keliones metų pabaigai. Taip galėsite kloti pamatus ateities derliams daugeliui metų į priekį. Nebijokite kreiptis į įtakingus žmones su naudingais pasiūlymais – žvaigždės ir planetos tiesiog privers juos jums padėti ten, kur jūs dabar dirbate. Yra galimybė, kad metų pabaigoje galėsite pradėti savo verslą, turėdami gerą rezultatą esamoje vietoje.

 

Jūsų noras pažinti viską kas naujo ir pažinus tai perduoti šiais metais bus neišsenkantis. Tol, kol jūsų širdis siekia suvokti jus supantį pasaulį, jūs tik tvirtėjate. Bendravimas su išmintį nešančiais žmonėmis stiprina jūsų pasitikėjimą savo jėgomis. Sutiksite asmenybių, padėsiančių suformuoti jūsų naujus tikslus ir interesus. Rudeniop, įveikus tam tikras kliūtis pradėsite sėkmingai mokslus, o jei esate vyresnio amžiaus – sėkmingai imsitės naujų mokymo programų.

 

Metų eigoje patirsite įvairių jausmų kaleidoskopą, nuo meilės iki neapykantos. Atrasite ir įtvirtinsite savyje charakterio savybes, kurių reikės einant gyvenimo keliu – kantrybės, atkaklumo ir stiprybės. Jus dažnai aplankys liūdesys ir vienišumo jausmas, nežiūrint į tai, jog gyvenimas aplinkui virte verda, sėkmė nuo jūsų nenusigręžusi. Tiesiog susiklosto situacijos ar aplinkybės, kurios vargina ir sekina. O gal tiesiog jaučiate, jog atėjo laikas atsijoti žmonės, kurie įsikibę į jus traukia viską ką gali. Bus puikus laikas, kai liks šalia jūsų tik patys ištikimiausi ir geriausi draugai.

 

Sėkmingiausias laikotarpis meilės pažintims – balandis. Tikėtina, kad Vėžius aplankys meilė iš pirmo žvilgsnio. Šio ženklo atstovai bus itin švelnūs ir nuolatos stengsis pradžiuginti antrąją pusę. Birželį ir liepą bus puiki galimybė sustiprinti santykius su partneriu. Derėtų vykti į kelionę, kur galėsite klausyti serenadų ir iš naujo prisipažinti mylint.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šie metai pareikalaus iš jūsų didelių pastangų, dvasinės brandos sprendžiant kylančius gyvenime sunkumus. Tai ne bausmė, tai tik šaltojo Saturno glėbys, kuris atidžiai stebi, kad savo pareigas atliktumėte laiku ir sąžiningai. Problemas reikia spręsti, o ne slėptis už savo jausmų ar emocijų. Laikykitės tvirtai savo pozicijų ir viskas palengva išsispręs. Nebijokite kritikos ir savikritikos, šiuo metu vyksta svarbūs procesai, padedantys formuoti jūsų vidinę šerdį. Išmintis ir kantrybė – štai kas padės.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Sunkus darbas reikalauja nemažai fizinių ir psichinių jėgų. Nenumokite ranka į savo sveikatą, Vėžiams rekomenduojama vartoti maistą su dideliu kalorijų ir vitaminų kiekiu. Tuomet neišseksite iki metų pabaigos.
Vasaros mėnesiai bus sėkmingi. Užsimegs nauji verslo ryšiai, sulauksite įdomių pasiūlymų darbuose, kurios suteiks netikėtų galimybių tobulėti. Šalia jūsų bus draugai, artimieji ir šeima, kurie džiugins ir leis pasiekti vidinę harmoniją su savimi. Vėlyvą vasarą ir ankstyvą rudenį turėsite naujų gyvenimo iššūkių ir išbandymų. Vienas iš jų – pagalba vyresniam šeimos nariui.

 

Namų reikalai pareikalaus nemažai dėmesio, jei vyksta statybos – būkite atsargesni, nes yra nuostolio galimybė. Sprendimus rasite laiku ir jie bus tinkami.

 

Norime priminti, jog tai yra tik bendro pobūdžio informacija. Norint sužinoti kaip metų įvykiai klostysis Jums asmeniškai, kviečiame pasikonsultuoti su astrologe Rita Vainauskiene (www.astrostudija.lt).

 

Astrologinė 2015 metų prognozė Liūtui

 

2015 metais Liūtai įgyvendins tai, ką buvo suplanavę anksčiau, pakildami į naują lygmenį. Yra galimybė pagerinti savo finansinę padėtį.

 

Sėkmės, atsinaujinimo ir malonių permainų Liūtams žada optimistiškasis Jupiteris. Jis skatina drąsiai imtis veiklos, kai kuriems iš šio ženklo atstovų gali pavykti sukurti ir savo verslą, tiesiog būkite pasiruošę sunkiam darbui, atlygis įmanomas jau metų pabaigoje.

 

Kas bus drąsus, to laukia metų globėjos palankumas, palankiai besiklostančių aplinkybės. Sustiprės jūsų padėtis visuomenėje – atsirandantys nauji ryšiai, platesnės galimybės ir žmonės, palaikantys jūsų kilimą aukštyn. Tuo pat metu plėsis požiūris į gyvenimą. Tai atskleis snaudusį jūsų paslėptą potencialą.

 

2015 metų pirmasis pusmetis Liūtams bus pilnas veiklos, nauji tikslai veda į priekį. Šiokie tokie trukdžiai iškils pavasarį, kuomet netikėti konfliktai su bendraminčiais ar buvusiais partneriais išmuš trumpam jus iš vėžių. Permąstykite konfliktų priežastis, įvertinkite savo požiūrį į reikalo esmę ir suprasite, jog kartais ir jūs galite būti neteisūs. Jei padarysite teisingas išvadas, šalia jūsų ir toliau liks jūsų geriausi ir ištikimiausi draugai. Tie, kurie visuomet jums suteikia didelę paramą ir niekada nuo jūsų nenusisuka.

 

Vasaros link turėsite galimybę susitikti su jums svarbiu asmeniu ar dvasiniu mokytoju. Tai leis naujai pažvelgti į save, savo vietą gyvenime, savo artimuosius. Šiuo atveju spręsis ilgą laiką neišspręsti konfliktai ir problemos. Tai taip pat padės rasti dvasios tvirtumą ir globėjus. Pagrindinis patarimas Liūtui – atverkite savo sąmonę ir priimkite naują informaciją, kaip natūralią įvykių eigą. Nauja informacija ir naujas matymas padės susidoroti su nesklandumais, kurios jūsų laukia rudenį. Praėjus šiuos išbandymus jūs tapsite stipresni.

 

Jau antroje 2015 metų pusėje Liūtai daugiau laiko skirs savo namams, šeimai ir mylimiems žmonėms. Jų buvimas šalia geriausias stimulas siekiant puikių rezultatų. Skirkite daugiau dėmesio ir savo atžaloms, raskite laiko su jais pabendrauti, išgirsti jų problemas. Atminkite, jog dėmesys jiems būtinas, link rudens su jais susiklostys situacijos, reikalaujančios jūsų įsikišimo. Vaikų sėkmė tiesiogiai priklausys nuo jūsų sugebėjimo išgirsti juos.

 

Meilės reikaluose tikimasi stabilumo, Liūtams turintiems santuoka galima atsipalaiduoti ir nesijaudinti dėl sutuoktinio komandiruočių. Ypatingas dėmesys jaunoms poroms – metų pabaigoje laukia šeimos pagausėjimas.
Po rugpjūčio, globojant metų šeimininkei Ožkai pas Liūtus padidės grynųjų pinigų srautas, bet svarbu to neišblaškyti švenčiant, o sukaupti atsargas, rezervus juodai dienai. Patariama būti dosniam labiau skurstantiems, padėti skriaudžiamiems gyvūnams. Tai vėliau atvers papildomų galimybių gyvenime ir pritrauks jums naujų draugų ir bendraminčių. Finansinis stabilumas Liūtams ateis po sunkaus darbo, kurio tikėtina bus daug.

 

Liūtams šie metai žada būti įdomūs, pilni netikėtų nuotykių ar atradimų. Tai tarsi naujo kelio pradžia, atverianti puikias galimybes ateičiai.

 

Norime priminti, jog tai yra tik bendro pobūdžio informacija. Norint sužinoti kaip metų įvykiai klostysis Jums asmeniškai, kviečiame pasikonsultuoti su astrologe Rita Vainauskiene (www.astrostudija.lt).

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Gabija

Vaidai, apie ka knyga rasai?

Elvis

Skaitau jau trecia horoskopa 2015 metams visi skirtingi ;D teks rinktis kuris labiau patinka.. Galiu tik pasakyti kad kategoriskai priesingi jie vienas kitam.

Vaidas

Tikuosi zuvims nemeluoja, nes kaip tik per suos metus bandysiu pabaigti rasyti savo knyga ir tik galbut man istikruju pasiseks.
Linksmu Kaledu visus!

Raimondas

Man patiko.

Paradigm Shift

“Susirasite meilę” Lūžau! :D

Genute

Man patinka jusu puslapis.

Taip pat skaitykite