Siaubo istorija: Balerinos paveikslas

Kamilės gyvenimas niekada nebuvo lengvas, tėvo niekada nebuvo mačiusi, jis paliko jos motiną kai šiai suprastėjo sveikata. Brolių ar seserų neturėjo, todėl užaugusi turejo rūpintis negaluojančia motina viena.

 

Būdama 25 metų, turėdama savo šeimą, Kamilė paguldė savo motina i psichiatrijos ligoninę, nenorėdama jog jos du nuostabūs vaikai augtų matydami protiškai atsilikusią močiutę.

 

Pardavusi motinos namą, kaip savo vienintelę nuosavybę, su vyru išsirinko jaukų, nedideli namuką užmiestyje. Augindama savo pametinukus, du berniukus, atradusi laisva minute, kiekvieną skirdavo namų interjero kūrimui. Štai ir viena saulėta, rudenio pradžios dieną, Kamilė išvažiavusi i turgų apsipirkti maisto, pamatė naujai atsidariusią sendaikčių parduotuvelę.

 

balerinaĮėjus ją pasitiko plačia šypsena pardavėja. Apžiurejus visokius menkniekius, akis Kamilei užkliuvo už paveikslo. Dervos juodumo fone, buvo nutapyta nuostabiausiai graži balerina. Jos kairė koja buvo tiesi kaip styga, o dešinioji idealiai sulenkta ties kelieniu. Baltas pūstas sijonėlis, liekna talija, rankos dailiai iškeltos virš galvos… Bet labiausiai akis traukė jos veidas – liūdnos akys, žiūrinčios į tolį, lūpos vos vos pravertos. Kamilę taip sužavėjo šios jaunos moters paveikslas, kad daug negalvojusi ji nusipirko.

 

Namuose ganėtinai ilgai svarsčiusi, paveikslą pakabino šalia židinio didžiajame kambaryje. Kamilės vyrui paveikslas pasirodė niūrokas, tačiau neprieštaravo žmonai, per daug ją mylėjo.

 

Praėjus keliems mėnesiams, po jaukios šeimyninės vakarienės, įmigus Kamilė sapnavo košmarą kaip moteris iš paveikslo žaidžia su jos vaikais, supuoja rankose mažesnįjį, o pravertose balerinos lūpose šviečia piktdžiugška šypsena…

 

Ryte nubudusi, Kamilė jautė didelį nerimą, nuojautą, tačiau įsibėgėjus dienos darbams namuose, uzmiršo košmarą, ir nuramino save jog nerimas kyla dėl blogai miegotos nakties. Bet tą pačią naktį išgirdo siaubingą vieno iš savo vaikų riksmą. Šokusi iš lovos ir nubėgusi į vaikų kambarį pamatė siaubingą vaizdą: mažiausiojo lovytėje gulėjo kraujo klane išdarkytas vaiko kūnelis, o vyresnysis verkė lyg į jį patį kažkas vis dar kėsintusi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Po tokios netekties jai su vyru reikėjo atsigauti ne vieno ir ne kelių mėnesių. Artėjant gražiausioms vasaros dienoms, vaikštinėdama po namus iš kampo i kampą, mergina atkreipė dėmesi į balerinos portretą. Kažkas jame buvo nebe taip. Įsistebeilėjusi į paveikslą, Kamilė suprato, kas jame pasikeitė, tai lūpos. Jos buvo daugiau prasiverusios, atrodė taip lyg moteris paveiksle, kukliai šypsotusi. Tačiau pamaniusi, kad po patirto tokio didelio šoko ir netekties skausmo, tiesiog nebepamena tiksliai kaip atrodė paveikslas iš pat pradžių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kai atrodė gyvenimas po truputį atsistato į savo vietas, Kamilė vėl susapnavo košmarą. Tik šį kartą jos sūnus sėdėjo didžiajame kambaryje, ir su giliu žvilgsniu žiurėjo i tą nelemtą tapybą. Prabudusi mergina naktį išpilta šalto prakaito, įsiklausė į nakties garsus ar neišgirs vėl savo vaiko verksmo.

 

Nepatikėjusi vidurnakčio tyla, Kamilė išlipo iš lovos, ir nuėjo patikrinti savo miegančio berniuko. Savo vaiko kambaryje pamatė tai ko tikrai nesitikėjo pamatyti dar kartą gyvenime… Antrą savo sūnelį kraujo klane. Netikėdama tuo ką mato, ašarų pilnomis akimis, suklupo ties lovą.

 

Po laidotuvių mergina grįžus namo jau žinojo ką padarys pirmiausia. Nors ir su nerimu, ji įėjo į kambarį kuriame kabėjo paveikslas ir net akis pasitrynė, pažiūrėjo dar kartą. Balerina šypsojosi. Grakščiame jos veide, šypsena tiesiog žerėjo, šokėja atrodė labai laiminga. Nieko negalvojusi Kamilė griebė paveikslą, suplėšė jį ir išnešusi į kiemą sudegino.

 

Slinko dienos. Kankinant blogiausioms mintims ir jausmams, prarandant šeimą, mergina nusprendė aplankyti savo motiną psichiatrinėje. Užėjusi į palatą, prisėdo ant gretimais esančios kėdės. Mama, kaip dažniausiai būdavo ir namuose tiesiog sėdėjo ant lovos, žiūrėdama tuščiu žvilgniu į sieną.

 

-Mama? – kreipėsi Kamilė.

 

-Dukrele! – pagaliau pastebėjusi merginą, ištarė ligonė. – Kaip senai nesimatėm, kaip mano vaikaičiai?

 

Nenorėdama, tačiau neišlaikiusi Kamilė pasipasakojo motinai, kas įvyko siaubingo jos gyvenime per rodos tiek nedaug laiko. Pasakojant jautė kažko lyg ir palengvėjimą, tačiau mamos veidas kaskart sustingdavo paminėjus paveikslą ir prieš vaikų mirtis aplankiusius sapnus. Baigus pasakoti savo išgyvenimus, pakėlusi galvą, pastebėjo nusisukusia mamą stovinčią prie lango.

 

– Kamile, neįsivaizduoju iš kur gavai tą paveikslą… Aš jį prieš kelis dešimtmečius sunaikinau! Jis man sugadino visą gyvenimą. Tik dėl jo aš esu čia. Niekada tau nesakiau, tačiau tu turėjai broliuką ir sesutę. Kai man nutiko tai, ką pati dabar pasakoji savo lūpomis, patarta čigonės, sunaikinau paveikslą ir griebusi tavę išvaziavau iš miesto. Vienintelis būdas tau išsigelbėti – irgi taip pasielgti.

 

Grįžusi namo ir išsipasakojusi vyrui tai ką sužinojo iš savo motinos, abu daug negalvodami susikrovė lagaminus ir išvažiavo į kitą miestą pradėti gyvenimą nuo balto puslapio lapo.

 

Praėjo keleri metai. Kamilė vaikų nusprendė daugiau nebeturėti – per skaudu. Kasmet pradėjus kristi rudeniniams lapams, atkeliaudavo ir prisiminimai apie siaubingus įvykius. Štai ir tą lemtingą naktį Kamilė susapnavo košmarą, kuriame pagrindine heroje buvo nuostabiai šokanti balerina. Šoko ji ne viena, o su jos vyru.

 

Kitą rytą jis buvo rastas negyvas – gulėjo ant grindų kraujo klane. Mirė lygiai taip pat kaip ir jų vaikai.

 

Kamilė 2006 metais savo dienas, kaip ir jos motina baigė psichiatrijos ligoninėje.

 

Vertė: karolytea5

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
20 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lina

Nu diena nebaisu, bet vakare… atrodo, kad tas oaveikslas ir telo i mane ziuri

-ScArY-

siurpoka. vakre paskaiciau dabar as visas drebu atrodo kad ir pas man paveiklas pasikeite. ten kur nupiestas katinas su zmogum katino akis atrodo raudonos. siupu vakare. …..!!!!! siandien dar 22:00 aisim bilduko kvies tai dar siupiau nes pas mum pirmadieni,treciadieni ir sestadieni siaubo dienos XD

Baisu

Tu tai vakare skaitei o as 00:30.Brrrrrrff

Viltė

Vieną šiltą pavasario dieną kaip ir kiekvieną sekmadienį mes su draugėm žaidem kieme,bet šįkart sugalvojom išsikviesti bilduką. Mes ant vedrodžio su lūpdaziu nupiešėme laiptus, nes internete paskaitėm kad taip reikia išsikviesti bilduką…Tuo metu manėm kad nieko neatsitiks ir kad mums nepavyko. Mes žaisdamos pamiršom apie bilduką ir kai atejo vakaras išsiskirstėm. Bet kai ryte vėl susirinkom, pamatėm ,kad lūpdažis nusitrynė.Mes neišsigandome manėm ,kad berniukai norėjo mus išgąsdinti… Kai gryžau namo užmigau.Kai pabudau neradau savo naujos sukneles…Pamaniau ,kad mama ją kur nors padėjo ,todel paklausiau: -Mama kur padėjai mano naują suknelę? -Aš tavo suknelės neėmiau… -Tai kas paėmė?,-ir prisiminiau bilduką! Tuo… Skaityti daugiau »

pat

Jooo daugiau nesamoniu susigalvokit tai isvis….

fgbggbvcf

Viena diena gyveno mergaite vardu Alisa. Jinai sunkiai sirgo, kol viena diena ji papjove savo tevus. Jinai pakore savo tevus spintoje ir juos ten paliko kruvinus kalbedama kazkokius uzkeikimus kuriu niekas nezinojo. Dabar perskaite sia zinute esate prakeiktas visa savo gyvenima. Tavo namuose naktimis vaikscios, mergaites tevai ir ieskos savo mylimosios mergaites norint jos paklaust kodel jinai juos nuzude. Tavo namuose naktimis vaidensis visa gyvenima.
Nusiusk sia zinute 6 zmonem ir busi isgelbetas nuo prakeiksmo, jei tai nepadarysi per 24 val, tave niekas nebeisgelbes

Lol

Nemeluok

angelas be sparnu

Man tai istorija patiko ir tokia siurpoka bet ne is baisiausiu baisiau lele

deividas

visas idomumas prasydejo nuo portreto o tik veliau nuo vaiku ir t.t bet ziaurei gera istorija :) daugiau tokiu

meh

Viena diena gyveno mergaite vardu Alisa. Jinai sunkiai sirgo, kol viena diena ji papjove savo tevus. Jinai pakore savo tevus spintoje ir juos ten paliko kruvinus kalbedama kazkokius uzkeikimus kuriu niekas nezinojo. Dabar perskaite sia zinute esate prakeiktas visa savo gyvenima. Tavo namuose naktimis vaikscios, mergaites tevai ir ieskos savo mylimosios mergaites norint jos paklaust kodel jinai juos nuzude. Tavo namuose naktimis vaidensis visa gyvenima.
Nusiusk sia zinute 6 zmonem ir busi isgelbetas nuo prakeiksmo, jei tai nepadarysi per 24 val, tave niekas nebeisgelbes

NESVARBU

Kas cia tau tokia nesamone pasake , pats(-I) sugalvojei ??

Lol

Gdlsbdhxixnsyxodbavahjlxbd jai sugebėjo tai perskaityti tu prakeiktas ir daugiau nesuprasti žmonių kalbos

Grince

Sita istorija primena filma-setonas manyje

Roma

Labai patiko. Idomu ir siurpoka. :)

Coco

Nereliai gera istorija labai patiko!!!!!!:)

Taip pat skaitykite