10 paslaptingų radinių, laikomų ateivių palikimu

7. Senoviniai lėktuvai

 

Inkai ir kiti jų teritorijoje gyvenę vietiniai paliko ateities kartoms daug mįslingų objektų. Vieni keisčiausių – vadinamieji senoviniai lėktuvai. Statulėlės, kurios iš pradžių vertintos kaip stilizuoti gyvūnų atvaizdai, mokslininkams vėliau vis labiau ėmė panašėti į lėktuvus su sparnais ir netgi nusileidimo įranga.

 

7ateiviu

 

Jie buvo pakankamai aerodinamiški, kad kai senovės astronautais tikintys asmenys (tariamai) pagamino tokių lėktuvų modelius ir (tariamai) įtaisė variklius bei propelerius, šie puikiai skrido. Visa tai sukėlė spekuliacijas, kad inkai buvo susidūrę su būtybėmis, gebėjusiomis kurti lėktuvus.Žinoma, šie nuostabūs kūriniai lygiai taip pat gali būti stilizuoti bičių, žuvų skraiduolių ar kitų sparnuotų būtybių atvaizdai. Ir niekas kol kas negali to nei patvirtinti, nei paneigti.

 

6. Ubaido ropliažmogiai

 

Al Ubaidas yra archeologinių kasinėjimų vieta Irake, kuri laikoma tikra mokslininkų aukso kasykla. Čia rasta daugybė objektų iš laikotarpio prieš šumerų civilizaciją, kuris vadinamas Ubaido periodu (5900-4000 m. Pr. Kr.).Kai kurie iš rastų objektų, reikia pripažinti, verčia rimtai pasukti galvą. Pavyzdžiui, daug rastų statulų vaizduoja roplius primenančius humanoidus unikaliomis, bet paprastomis pozomis, kurios leidžia manyti, kad jie nebuvo laikomi dievais (taip kaip Egipto dievybės, turėjusios gyvūnų galvas). Taigi, keliama teorija apie ropliažmogių rasę.

 

6ateiviu

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Statulos, žinoma, minimos įvairiose istorijose ir teorijose apie ropliažmogius, kurie anksčiau valdė Žemę (ir, pasak kai kurių konspiracijų teorijų šalininkų, vis dar tai tebedaro). Nors tai ir mažai tikėtina, paaiškinti skulptūrų kilmės kol kas dar niekam nepavyko.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

5. Šri Lankos meteoritų fosilijos

 

Mokslininkai, analizavę Šri Lankoje nukritusio meteorito liekanas, išsiaiškinimo, kad šis objektas yra kur kas daugiau nei paprastas kosmoso akmuo. Tai buvo tikrai „ateiviškas“ objektas – tiksliau, objektas iš ateivių. Atskiri tyrimai parodė, kad meteorite yra fosilijų ir dumblių.Profesorius Chandras Wickramasinghe‘as teigia, kad gyvybė visatoje tikrai egzistuoja ir šis meteoritas yra įtikinantis panspermijos teorijos, kad gyvybė egzistuoja visoje visatoje, įrodymas.

 

5ateiviu

 

Tačiau yra ir jo kritikų. Profesorius garsėja kaip tikras panspermijos teorijos entuziastas ir, pagal jį, beveik viskas yra nežemiškos kilmės. Taip pat reikia paminėti, kad meteorite rastos gėlame vandenyje gyvenančios rūšys, randamos Žemėje. Tikėtina, kad objektas paprasčiausiai buvo užterštas per mūsų planetoje praleistą laiką.

 

4. „Vasaros triumfo“ gobelenas

 

Gobelenas, žinomas kaip „Vasaros triumfas“, buvo sukurtas Briugėje apytiksliai 1538 metais ir dabar laikomas Bayerisches nacionaliniame muziejuje.Šis gobelenas sulaukė didelio konspiracijų teorijų šalininkų dėmesio dėl to, kad jame aiškiai matyti nemažai vaizdinių, primenančių neatpažintus skraidančius objektus.

 

4ateiviu

 

Nors jų buvimas stebima, kai kurie tiki, kad jie buvo pridėti norint sujungti NSO su valdovu ir taip įrodyti dieviškąją intervenciją. Tai, žinoma, kelia daugiau klausimų, nei siūlo atsakymų, pavyzdžiui: kodėl šešiolikto amžiau belgai atpažino skraidančias lėkštes ir galėjo jas sieti su dievybėmis?

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Aliuminis

Cia slypi vienas didelis “bet”. Akmuo tikrai gali buti simtu milijonu metu senumo, bet aliuminis ar plastmasinis elektros kistukas neturi jokiu galimybiu tiek islikti. Net ir hermetizuotas.

Taip pat skaitykite