Vokiečiai sukūrė moters vaginos kvapo kvepalus

Vokiečių parfumerijos kosmetikos ekspertai pranoko visus šios srities gamintojus – sukūrė identiškus moters vaginos kvapo kvepalus. Šokiruojantis gaminys pavadintas paprasčiausiai „Vulva“ vardu. Tiesa, šių kvepalų internetinėje svetainėje gamintojai „Vulva“ vadina ne kvepalais, o koncentruotu kvapu – kad ir ką tai galėtų reikšti.
 

Ekspertai taip pat pabrėžia, kad identišką moters vaginos kvapui produktą sukūrė tam, kad vyrai galėtų susijaudinti vien pauostę flakoną.
 
„Paėmėme skirtingų, įvairaus amžiaus moterų mėginėlius, kad sukurtume šlapimo, prakaito ir susijaudinimo mišinį“, – aiškino įmonės direktorius Guido Lensenas.
 
Mažą flakoną galima įsigyti už 19,99 eurų. „Vulvos“ pristatymas skelbia: „Nesvarbu, kur ir kada, intymus moters, kuriai neįmanoma atsispirti, kvapas – šalia“.
 

Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kevin12.09.2012

Saunuoliai,vienisiai,besimasturbuodami gales patiekalai super orgazma

pzdc

naujiena. Kokius pusantru metu veluojat. Jau seniai nemazai apzvalgu yra. Visi sutaria, kad nelabai yra to vaignos kvapo, pasiskaitinėkit kokiam basenotes ar

Pisuoklis

Mmmmmm….. silkute. as visalaika uz tokius sumanimus .

TAI

SILKĖM SMIRDĖS

Nesvarbu

Prajuokino straipsnis :D visuokiu nesamoniu sugalvoja prikurt

Ezekiel

Blogai bus jei bjaurus ir blogos sveikatos žmonės neturėtų didesnio už sveikus žmones pranašumo susilaukti palikuonių, kad nesugriautų per kvailumą genofondo. Labai padaugėjo su genetika susijusių ligų.

Once

Iš***dėjimas aukščiausiame lygyje, tuoj dar sukurs vyrų organų kvepalus, kad moterys pauosčiusios susijaudintu :D

Taip pat skaitykite