“Vaistai”, sumažinsiantis nesėkmių perteklių

Jei jaučiate, kad nesėkmių ratas įsisiūbavo, ir jo sustabdyti patys nebegalite, galite išmėginti elementarius, nuo seno žinomus ir naudojamus sėkmės simbolius ir nesėkmių naikintojus, rašo nuotolinio būrimo projektas Vajezau buria.
 
SMILKALAI
 
Norėdami iš namų pašalinti negatyvą, smilkykite sandalmedžio arba jazminų smilkalus.

 

RAKTAI

 

Nuo seno tikima, kad trijų raktų pakabukas po kaklu atrakins spyną į trejas sėkmes: finansų, sveikatos ir meilės.

 

PAKEISKITE SAVO MĄSTYMĄ

 

Išties, pakeitę savo mąstymą, pakeisite ir save. Pakeisite savo gyvenimą. Jei ilgą laiką Jums nesiseka, labai gali būti, kad kažką, paprasčiausiai, darote ne taip. Ir gal Jums visai nereikalingi jokie amuletai ar smilkalai. Galbūt pakaktų permąstyti savo poelgius? Gal esate kitiems pernelyg kritiškas? Gal turite kitų ydų, kurių atsisakęs, taptumėte geresniu žmogumi? Gyvenkite nuolatinėje meilėje ir džiaugsme. Ir sėkmė ateis savaime.

 

AUKSINĖ ŽUVELĖ

 

Tikima, jog auksinė žuvelė suteikia namams pozityvumo ir pritraukia sėkmę. Jei esate neabejingas seniems prietarams ir mylintis žuvis žmogus, galite vienu metu laikyti aštuonias auksines ir vieną juodą žuvelę – tikima, jog tokia žuvų „kombinacija“ išvaro nesėkmes iš namų.

 

AUKOKITE

 

Labai paprastas būdas atitolti nuo nesėkmių ruožo: paaukokite labdaringai organizacijai ar kitiems, kuriems to tikrai reikia. Nėra svarbu, kokią sumą aukosite. Svarbiausia, kad darysite tai nuoširdžiai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

APVALIOS FORMOS

 

Ne, tai nėra pasiūlymas priaugti svorio. Nuo seno bet kokios apvalios formos simbolizuoja sėkmę. Pieškite rutuliukus, dekoruokite namus apvaliais papuošimais, sėdėkite prie apvalaus stalo, galų gale, spalvinkite mandalas… Gal tikrai pajusite sugrįžtant sėkmę?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

SAFYRAI

 

Safyrų galia buvo tikima dar nuo antikos laikų. Buvo manoma, jog turintys safyrus įgauna dievų palankumą. Senuosiuose Vidurio Rytuose buvo tikima, kad safyrai suteikia ypatingų galių. Indijoje tikima, kad safyrai pritraukia sėkmę ir turtus, na, o kitose kultūrose, tikima, safyrai atbaido vorus ir priešus.

 

DELFINAI

 

Krikščionys ir Indėnai delfinus sieja su apsauga. Vien tik delfinų paveikslas, tikima, pritraukia sėkmę.
Apsaugų ir sėkmės simbolių yra begalės. Tačiau tai tik papildomi „instrumentai“, kurie gali palengvinti mūsų kasdienybę ir į ją įnešti daugiau žavesio. Sėkmė niekuomet nelydės, jei ją atiduosime tik į simbolių rankas. Kad būtume sėkmingi ir laimingi, turime mokėti tokiais, visų pirma, padaryti ir kitus.

 

Parengė: nuotolinio būrimo projektas Vajezau buria

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite