NSO neleido turistams palikti Izraelio

Keletas turistinių lėktuvų skrydžių buvo sulaikyti tarptautiniame Izraelio oro uoste.

 

Pakilti jiems sutrukdė danguje pasirodęs neatpažintas skraidantis objektas (NSO).

 

Ankstų rytą Ben Guriono oro uosto radarų ekranuose pasirodė neatpažintas objektas, pasklido pavojaus signalas, į dangų pakilo Izraelio naikintuvai. Tą dieną visi keleiviniai reisai sustabdyti, o kaip tik tuo metu turėję leistis lėktuvai nukreipti į kitus oro uostus, skelbia „The Jewish Press“.

 

Po kurio laiko kariuomenės atstovai pranešė, jog objektas nepavojingas keleiviniams lėktuvams ir pačiai Izraelio valstybei. Todėl skrydžiai atnaujinti jau kitą dieną. Įdomu tai, jog karininkai taip ir nepaaiškino visuomenei, koks NSO sutrukdė turistams palikti Izraelį.

 

Portalas Turist.rbc.ru priduria, jog NSO jau ne kartą trukdė tarptautinių oro uostų darbą įvairiose pasaulio šalyse. Taip, pavyzdžiui, praėjusią liepą dėl danguje pasirodžiusio neatpažinto objekto buvo uždarytas Siaošan oro uostas Kinijos Rytuose.

 

Tuomet NSO pasirodė tiesiai virš oro uosto pastatų ir dispetčeriai turėjo sustabdyti visus skrydžius. O keleiviai, nustebę dėl neįprasto įvykio, išbėgo į pakilimo takus stebėti reiškinio. Tačiau plika akimi niekas nieko neišvydo, objektą fiksavo tik radarai.

 

1992-aisiais Londono Hitrou oro uosto darbuotojai taip pat stebėjo NSO. Jis atrodė kaip didelis juodas trikampis, kuris pakibo virš oro uosto, pakabėjo ten ir dingo. O 1991-aisiais „Alitalia“ lėktuvas vos nesusidūrė su kitu raketos formos NSO, taip pat sukusiu ratus virš Hitrou.

 

Lakūnai pastebėjo šį objektą prie pat oro uosto ir liko labai nustebę. Vėliau nei civiliai, nei kariniai ekspertai taip ir nesugebėjo nustatyti, kas tai buvo per technika.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Gytis

trikampiai nso yra jav nuosavybe,patys jie sukure :)

to aha

Nu ir prajuokino tavo komentaras, uzskaitau + :D

aha

Pagalvojau, kad kažkas iš Izraelio susisiekė su tuo NSO ir susitarė, kad jis netrugdytų. :)

Taip pat skaitykite