Jūsų dvasinis lygis ir gyvenimo užduotis

Numerologai nuo neatmenamų laikų bandė suvokti kaip skaičių pagalba sužinoti reinkarnacijos Žemėje užduotys, paslaptys ir kitą informaciją. Tam buvo naudojamos slaptos įvairių religijų žinios ir matematinės formulės kurios kaip tvirtina numerologai, bent jau iš dalies gali pasakyti žmonių dvasinį lygį ir jų gyvenimo užduotys.

 

Susumuokite visus gimimo datos skaičius, pvz: gimėte balandžio 6 d., 1972 metais = 4+6+1+9+7+2 = 29.

 

Sumuoti iki vienaženklio skaitmens nereikia. Arba pavyzdžiui, spalis 10 d. 1976 m. = 10+10+1+9+7+6 = 43. Turėtumėte gauti dviženklį skaičių, kuris ne didesnis nei 59. Jei gauta suma didesnė nei 59, tuomet ji sumuojama.

 

Gauta dviženklė suma – tai jūsų dvasios lygmuo, karminės užduotys.

 

Nuo 1 iki 9

 

Karminių užduočių nėra, išskyrus giminės pratęsimo užduotį. Šio lygio žmonėms nekeliami konkretūs tikslai. Jie gali užsiimti viskuo. Vienintelė sąlyga: šie žmonės turėtų gyventi sutariant su savo paties sąžine.

 

Nuo 10-19

 

Pirmasis lygis. Tai reiškia, kad reikia sutelkti dėmesį į savo asmenybės vystymąsi, vystyti savyje valią, tobulinti kūną ir dvasią. Jūsų laukia žemiški reikalai. Aukštosios materijos ne jums.

 

Nuo 20 iki 29

 

Antras lygis. Žmogus esantis šiame lygmenyje, turi atdirbti savo karmą, remiantis savo ir protėvių patirtimi. Turėtų vystyti savąją intuiciją, išmokti valdyti savo pasąmonę.

 

Nuo 30-39

 

Šio lygio žmonės turi gebėjimų daryti įtaką kitų žmonių sąmonei. Jei esate trečio lygio, jūsų pašaukimas šiame gyvenime – išmokyti kitus filosofinio požiūrio į gyvenimą, būties pagrindų. Todėl jums reikia daug ko išmokti, kad perduoti savo žinias kitiems.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nuo 40 iki 49

 

Aukščiausias sąmonės lygis. Intelektualas, filosofas, mokytojas. Turėtumėte siekti pažinti aukščiausiąją būties prasmę, visatos dėsnių pagrindus. Jūsų gyvenimo tikslas – išeiti į naują sąmonės lygį.

 

Nuo 50 iki 59

 

Penktojo lygio žmogus yra stebėtojas, tarpininkas tarp Aukščiausiojo Proto ir žmonių. Tai – ezoterinės informacijos skleidėjas, kurio tikslas – savitobulinimas ir atsiskyrimas nuo kitų. Bet tai nereiškia, kad priklausantys šiam lygiui žmonės visada yra šviesūs ir švarūs. Labai dažnai jie likimo išlepinti, gauna viską lengviau nei kiti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dažnai galima pastebėti, kaip šie žmonės nustoja rūpintis savimi, lavinti save, pasileidžia ir dvasiškai smunka. Jie pradeda gyventi tik kaip vartotojai. Žinoma, jų laukia atitinkamas atpildas ir kritimas į žemesnį lygį.

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Hideo

1+9+9+1+0+8+2+8=38 ar 1+9+9+1+8+28=56

5 lygis

Tik paskaicius komentarus, net neskaiciavus nieko, jau jauciasi kas is kokio lygio gali but. O gal man viskas taip aisku, kad as esu penktoke? Net mokantis, jau is nuojautos zinodavau kuris atsakymas teisingas, vien del to nevargau su mokslais, nes visad zinojau, kad ner prasmes kalt, visvien kazkaip praeisiu ir dar su ne prasciausiu pazymiu :) Didesne reiksme skirdavau poilsiui, miegui ir kokybiskam maistui. Taip, kad galiu teigti jog apie mane raso gryna tiesa. Beje, taip pat senai zinau, kad tiek blogi, tiek geri dalykai vienodai sekasi.

Justinas

O pazystamu is 5 lygio turi? :)

h2o

kažkokios pievos.abu skaičiavimo variantai duoda skirtingus rezultatus.tai kaip čia atsirinkt,kuris yra tinkamesnis?vienu būdu gaunasi 30, kitu 48.Tai,kuris apibrėžimas skirtas man?negi abu?

Anastasija

Parašykit man i gmaila apskaičiuosiu kelintas :)

Sphinx

chia yra lempaniekas taip dvasiniu lygiu neskaichiuoja :D

????

mano yra 61, bet ar skaiciai yra tikslus, t.y. ar imanoma buti tarp keliu lygmenu???

atsakymas btr:)

jei suma didesne nei 59,jusu atveju yra didesne-71,vadinasi,jusu skaicius 8,taigi jums nereikia del nieko jaudintis is tiesu:))

Inga

41 lygis as ir siekiu pereiti i kita lygy……

Ramunas

56 gavau , turintis zmogus minusu keliata bet plevesa neesu , tai ka raso paskutiniuose sakiniuose. o taip ezoterija mane labai domina si literatura, labiausiai psichologija , filosofija.

btr

uoi, pas mane 4 lygis :D

Taip pat skaitykite