Gyvenimo atnaujinimas: 10 puikių patarimų

atnaujinimas-gyvenimoKartais, kai viskas mums nusibosta, verta atsisėsti ir pasakyti sau: “Viskas, nuo šiandien pradedu gyventi kitaip – geriau”. O pradėti gyventi geriau, tikrai nėra sunku. Tinklaraštis apie ezoteriką ir ne tik ineta.link dalinasi puikiais patarimais, kurie padės Jums atnaujinti gyvenimą.

 

1. Išvalykite savo smegenis

 

Jeigu jaučiate įtampą ir stresą, reikia savo smegenis išlaisvinti nuo vidinio reikalų sąrašo ir kito emocinio bagažo. Išsilaisvinkite nuo visų minčių apie tai, ką Jums reikia padaryti, ko Jūs dar nepadarėte ir visų su tuo susijusių jausmų.

 

2. Atsikratykite “vampyrų” įtakos

 

Atsikratykite visų santykių, kurie atima energiją. Jeigu tai Jūsų šeimos nariai, su kuriais nutraukti santykių negalite, pradėkite riboti laiką, kurį praleidžiate su Jais. Sąžiningai įvertinkite.

 

Kas Jums padeda, o kas tempia žemyn? Kas suryja Jūsų laiką ir nieko neduoda atgal? Kas verčia Jus jaustis gerai, palaiko, o kas laiko įtampoje? Bet kas, kas prideda Jūsų gyvenimui vertės, tegu lieka, kiti – tegu išeina.

 

3. Klausykite savo širdies

 

Paleisdami praeitį ir senus santykius Jūs galite išsilaisvinti nuo emocinio bagažo, kuris apsunkina Jūsų širdį ir sielą. Jūs negalėsite judėti į priekį, jeigu užstrigote praeityje. Pagalvokite, kodėl Jūs iš savęs atimate ateitį, gyvendami praeityje? Praeitis praėjo, Jums reikia kurti savo ateitį!

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

4. Išvalykite namus

 

Labai ženkliai supaprastinti gyvenimą galite sutvarkydami savo fizinę aplinką. Pradėkite nuo vienos nedidelės teritorijos, pavyzdžiui, virtuvės stalo arba Jūsų darbo stalo ir sutvarkykite. Sukoncentruokite savo energiją į sutvarkytą erdvę, negalvokite apie betvarkę garaže arba miegamajame. Prisiminkite, išorinė tvarka atspindi vidinę tvarką ir atvirkščiai.

 

5. Sveikatinkite savo kūną

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Atsikratydami netvarkos savo namuose, atkreipkite dėmesį ir į save: jūsų maitinimąsi ir įpročius. Atsikratykite nepageidaujamų dalykų. Ribokite arba atsisakykite kofeino, cukraus, alkoholio, tabako gaminių, išmokite teisingai maitintis ir stiprinti sveikatą.

 

6. Atsikratykite skolų

 

Nustokite impulsyviai pirkti ir pradėkite dengti savo kreditines korteles. Susidarykite biudžetą ir pradėkite gyventi pagal pajamas. Ar galite įsivaizduoti, kiek laisvo laiko Jūs turėsite, kai nustosite per daug rūpintis pinigais? Jūs nustosite jaustis kaltu ir įgausite daug laisvės.

 

7. Supaprastinkite savo kalbą

 

Kalbėkite sąžiningai ir tiesiai, su pagarba ir gerumu. Atsikratykite idėjos, kad Jūs turite išsakyti savo nuomonę apie viską. Nuomonę apie kitus meskite į šalį.

 

8. Išmokite sakyti “ne”

 

Juk “ne” – buvo vienas iš pirmų žodžių, kuriuos Jūs kažkada sužinojote. Kodėl dabar jis Jums taip nelengvai tariasi? Pradėkite jį naudoti dažniau. Tai Jūsų gyvenimas, Jūsų laikas, Jūsų resursai ir Jūs turite teisę juos naudoti taip, kaip norite pats. Nustokite jausti, kad Jūs turite aiškintis, teisintis arba pagrįsti savo “ne”.

 

9. Apribokite tradicijas

 

Tradicijos – nuostabu, kol jos nepradeda valdyti Jūsų gyvenimo. Jeigu tradicija prarado savo prasmę, tikslą ir ji tiesiog eikvoja Jūsų laiką – atsikratykite jos. Kai kas nors sako “mes visada taip darėme”, išsiaiškinkite kodėl. Jeigu tai daugiau neturi prasmės, be jokių suvaržymų atsisakykite tokios tradicijos, arba keiskite ją.

 

10. Atlaisvinkite laiką sau

 

Laikas kiekvienam iš mūsų yra labai brangus. Priimkite sprendimą, kad skirsite laiko sau pastoviai. Pradėkite nuo penkiolikos minučių per dieną, jeigu tai yra viskas, ką Jūs galite sau leisti. Uždarykite duris, išjunkite televizorių, telefoną, atsikratykite visko, kas gali atitraukti Jūsų dėmesį. Labai svarbu sukurti aplinką, kur Jūs galite susikaupti tik dėl savęs.

 

Šaltinis: ineta.link

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite