Ryškus NSO užfiksuotas 12 kilometrų aukštyje

Asmuo kuris patalpino vaizdo įrašą teigia, kad jį gavo iš vieno oro pajėgų piloto. Vaizdo įraše užfiksuotas labai ryškus neatpažintas skraidantis objektas 12,5 km. aukštyje. Objektas buvo nufilmuotas naktį skrendant iš Teksaso į Floridą.

 

Iš pradžių antrasis pilotas filmavo miestą naudojant naktinio filmavimo režimą, o tik vėliau pamatė paslaptingą objektą. Pirmasis pilotas susisiekė su dispečeriu ir pranešė apie neeilinį įvykį.

 

Pilotai dėl profesinių priežasčių nori likti nežinomi, todėl nėra tokios informacijos kaip: pavardes, data, ar pačio orlaivio informaciją.

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Arunas

Zmogus turetu butu vidus kas kvailys jog manytu,kad kitos civilizacijos ne egzistuoja.Ju gali butu milijonai neturi musu pauksciu tako galaktikoje .Jie tikrai yra laikas pabusti jau ir suprasti, kad mes esame tik sachmatu figuros sioje planetoje…

Genadijus iš Opšrūtų

O man atrodo kad ten sviecianti jonvabalio subine!:|

linda

zmones jau pavargo gincytis del tu ateiviu.Visi mano,kad jie yra ir laukia ju oficialaus pasirodymo…Ir tada visi vienu balsu susnektu-“bet as visada sakiau.kad jie yra!”

sas

aa tu bent zinai kiek galaktiku zvaigdziu planetu yra? Patikek kitu civilizaciju tikrai yra 99,99% kad yra bet klausimas ne tas klausimas ar jie buvo pas mus apsilanke? Abejoju…

Linas

Tik anomalija patalpino informacija apie kamuolinius žaibus, iškart čia atbėgę piliečiai rašo kad tai kamuolinis žaibas…

Sharikovas

Na jo, man istikruju idomus tokie proto impotentai, kurie laukia kada kazkas protingesnis ir veiklesnis ides kasni jam i burna. Atrodo pagrindines gaires ka,ko ieskoti nurodziau, tereikejo tik paguglint, bet kvailys lieka kvailiu.
Asmeniskai “aa” galiu pasakyt ,kad man giliai pochui ka jis galvoja,atrodo ar tiki ir neketinu kazka irodinet, 1+1 pridet gali bet kuris minimaliai mastantis zmogus, jei nesugebi man pochui zemes dulke :).

aa

Klausyk tu “genijau” tu mano net vardo nezinai , kaip tu gali mane kvailu vadint? kuris kvailas tas kuris perskaites patikes betkokiu briedu susijusi su kazkokiom galiom, ar tas kuris masto logiskai , ir supranta kad tokie dalykai tiesiog neimanomi… Jei bandai kazka irodinet tai ir irodinek o ne googlint liepk , internetas pilnas slamsto , dabar padirbt betka galima…. tad gerai pagalvok visdelto pas kuri pavirsutiniskas mastymas… sako civilizacijos lanko mus milijonus metu… rato negalejo numest zmonem kad ismoktu ji sukurt greiciau…

aa

tau cia dar prie to pacio paskaitynet apie archeologinius “atradimus” ht tp://agiesha.blogas.lt/milzinai-ir-ar-tikrai-zemeje-gyveno-annunakiai-198.ht ml

GRIMOIRE

As Manau ten kamuolinis zaibas.

dtyje6k

cia kamuolinis zaibas

Sharikovas

Gal ten nelabai paaiskinau kodel milijonus metu butent cia lankosi ateiviai, tai yra toks dalykas kaip archeologija, kas domisi zino ,kad siuo metu rastu iskasenu uztenka irodyt nezemisku civilizaciju lankimasi zemeje, tingiu plestis, bet esme yra musu senu civilizaciju liudijimai ant akmens ir kitka, bei ka kiekvienas garbingas sachtininkas turi namie, tai tokie artefaktai kaip pavyzdiui varztai…milijono metu senumo uolienoj ir taip toliau, kam idomu nesunku susirast informacija paciam.

Sharikovas

Nera didelio skirtumo ar cia fake ar nefake, nera skirtumo netgi jei cia aa draugelis su prozekturiu pakiles kelis simtus kilu visiem lektuvam i langu sviecioja, ESME yra ,kad visame pasaulyje yra tukstanciai lektuvu pilotu liudijimu apie NSO(skraidancius neatpazintus objektus) ir kokiu tik tu objektu nera mate pilotai savo akimis, 10 kart didesniu ovalo formos laivu uz boinga pavyzdziui. ESME yra, kad bet kokio lektuvo pilotas(jau nekalbant apie kosmonautus) savaime yra patikimas liudininkas(netgi teisme), nes sitie zmones praeina zveriska atranka yra nuolatos tikrinama tiek fizine tiek psichologine bukle,tai neseipsau namu seiminke ar nusenes nevykes “isradejas” ieskantis demesio, cia rimti zmones… Skaityti daugiau »

aa

Tai as laukiu vis tu medziagu , irodimu… kur jos? parodykit gi

Villy to aa

O as vis dar laukiu tavo video triochala tu… Dar karta klausiu atsakai uz savo zodzius? Jeigu kiekvienas toki video gali padaryti tai pirmyn: laukiu tavo video kur tu butum piloto kabinoje ir kazkas su sviesele tau n kilometru aukstyje sviestu… Jeigu nesi triochala tai atsakyk uz zodzius…

aa

atsakau uz zodzius… suzinok triochala zodzio prasme visu pirma.

Taip pat skaitykite