Jau greitai mus šnipinės gatvės žibintai

Naujos kartos gatvės žibintai jau pamažu atsiranda Čikagos, Detroito ir Pitsburgo Jungtinių Amerikos Valstijų miestuose. “Illuminating Concepts”, būtent ši firma yra atsakinga už naujos kartos gatvės žibintų atsiradimą.

 

Iš pirmo žvilgsnio nauji žibintai beveik nesiskiria nuo įprastų Lietuvoje kasdien matomų žibintų, tačiau pirmas įspūdis dažnai būna klaidingas.

 

Šiuose žibintuose yra įdiegtos stebėjimo kameros, dirbančios realiuoju laiku, garsiakalbiai ir net pasiklausymo aparatūra. Kaip teigia gamintojai ir JAV valdžia, viskas yra tam, kad būtų kuo lengviau apsaugoti piliečius nuo įvairių vidaus grėsmių (pvz. terorizmo, vandalizmo ir t.t.).

 

Naujos kartos gatvės žibintai gali filmuoti 24 valandas per parą, daryti konkrečių asmenų nuotraukas, skaičiuoti žmones masinių susibūrimų metu. Per įmontuotus garsiakalbius gali būti duodamos komandos, o įdiegta pasiklausymo aparatūra galės įrašinėti pokalbius (jeigu šalia žibinto kalbėsite mobiliuoju telefonu – pokalbis be Jūsų žinios gali būti įrašytas).

 

 

Valdžia nori apsaugoti visuomenė nuo pavojų? O gal tai eilinis bandymas valdyti, kontroliuoti ir sekti įprastus piliečius? Kas toliau? Valdžios vaizdo kameros mūsų miegamuosiuose?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
grazka

Didysis brolis stebi jus , amerikonai !!!

Čiuožėja

Siaubas, daugiau nieko :DDD

durniai jus durniai

realiai durneliai. aiskiai video filme aiskina apie sumaniuosius gatves zibintus kurie taupo elektra. tokia pati sistema diegiama ir Lietuvoje.
Straipsnis yra be rysio

nesvarbu

visai gerai niekas nebeniokos gatviu :D

atsakovas

1984.. daugiau nieko negaliu pridurti, 1984..

GRIMOIRE

Nu jo as kaip tik cikagoi dabar gyvenu . baisu man :D

Taip pat skaitykite