Žmogaus charakteris pagal nosį

nosysManoma, kad veidotyra atsirado Kinijoje, daugiau kaip prieš tris tūkstančius metų, o senovės kinai tikėjo, kad žmogaus veidas atspindi jo charakterį.

 

Psichologai tvirtina, kad kiekvienas žmogus jau nuo senų laikų, besirinkant partnerį ar draugus nesąmoningai nagrinėja jų veido bruožus.

 

Šiais laikais veidotyros specialistai tvirtina, kad apibendrinti žmogaus charakterį galima ir pagal nosies formą.

 

Žmonių nosies formos

 

nosies_forma

 

Žmogaus charakteris pagal nosį

 

Vanago nosis turi pasitikintys savimi ir jaučiantys savo vertę žmonės. Mėgsta išsiskirti iš masės, jai vadovauti. Kelia ambicingus tikslus ir užsispyrę jų siekia. Bendraujant su jais reikia apsišarvuoti kantrybe, nes kitų nuomonė jiems mažai rūpi. Be to, jie būna itin pastabūs ir atsimena kitų klaidas.

 

Graikiškos nosies savininkai – geros sielos optimistai. Jie darbštūs, su jais lengva sutarti tiek darbe, tiek šeimoje. Nevengia padėti kitiems. Tačiau nepaisant šypsenos ir energijos būna linkę slėpti savo tikruosius jausmus.

 

Romėniška nosis parodo stiprų ir santūrų, bet neagresyvų charakterį. Tampa efektyviais lyderiais, nes nepasiduoda emocijoms ir nekelia isterijų. Prieš imdamiesti veiksmų gerai viską apgalvoja, bet jei jau ką nusprendžia, tai užsispyrusiai gina savo nuomonę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Riestomis nosimis būna apdovanoti geranoriški ir draugiški žmonės. Jie visada pilni energijos ir pasiruošę gerai pasilinksminti. Atviri naujovėms, jiems dažnai šypsosi sėkmė.

 

Egiptietiška (Nubijos) nosis atspindi jausmus ir kūrybinį pradą. Tai smalsūs, atviri, emocingi, besivaikantys naujovių ir madų žmonės. Dažnai tai charizmatiški ir žmones traukiantys asmenys, tačiau kartais jiem koja pakiša per didelis impulsyvumas.

 

Inf. šaltinis: decotopics.com

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
liurbis

ojei nosis kaip pimpalas?

mrk

tada taupyk pinigelius plastinei operacijai

Mer

;’DDDDDDD

Taip pat skaitykite