Dvasios jūroje – mistiški veidai ant vandens

Įgulos nariai Jamesas Courtney ir Michaelas Michailas dirbo valytojais SS Watertown tanklaivyje kuris plaukė iš Niujorko į Panamos kanalą 1924 metais, gruodžio mėnesį. Keistomis aplinkybėmis šie du vyrai žuvo laive dėl dujų nutekėjimo. Pagal tradiciją, jūreiviai kurie netenka savo gyvenimo kelionės jūroje metu turi buti palaidoti vandenyje. Gruodžio 4 dieną nelaimingo atsitikimo dalyviai buvo palaidoti jūroje netoli Meksikos krantų. Tačiau kaip vėliau paaiškėjo, tai nebuvo ju paskutinis atsisveikinimas su laivo įgula.

 

Kitą dieną, prieš temstant, vyresnysis jūreivis pranešė, kad pastėbojo bangose du plaukiajančius asmenys. Veidai bangose buvo matomi apie 10 sekundžiu, o vėliau dingo. Po šio įvykio, dar keletą dienų vis kiti jūreiviai pranešdavo apie paslaptingus fantomus plaukiojančius šalia laivo.

 

Kai tanklaivis atvyko į Naujajį Orleaną kapitonas Keithas Tracy pranešė savo viršininkams apie keistus įvykius. Savivaldybių transporto valdžios atstovai papraše šį reiškinį užfiksuoti nuotraukoje. Kapitonas Tracy įsigijo fotoaparatą ir tęsė savo kelionę.

 

Kai paslaptingi veidai vėl pasirodė ant vandens, kapitonas padarė šešias nuotraukas. Fotoaparato juostą išryškino privati ​​bendrovė Niujorke. Penkiose kadruose jokių anomališkų įvykių nebuvo matyti. Nuotraukuose buvo užfiksotos tiesiog jūros bangos. Tačiau paskutinis kadras užčiaupė burnas netgi skeptikams. Nuotraukoje buvo aiškiai matomi 2 vaiduokliški negyvų jūreivių veidai.

 

Negatyvai buvo kruopščiai patikrinti detektyvų. Jokių klastojimo požymių nebuvo. Paslaptingas reiškinys, susijęs su mirusiųjų buriuotoju veidais, daugiau niekada nepasikartojo.

 

Paslaptinga 1924 metų nuotrauką, kurioje įamžinti 2 jūreiviu veidai:

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Fresh

Tai gal jei jūroje palaidojo,tie palaikai kaip nors netyčia prisikabino prie laivo ir plūduriavo ten… Ką žinau :D

scary

omg

Mr. Lu

Idomi info :)

Benamis

Man idomu kaip tada jautesi jureiviai kurie mate savo draugu veidus bangose keleta dienu paeiliui, zinodami, kad jie jau nebegyvi

X-Files

Geras ;O Tais laikais nemanau, kad butu taip lengva apkvailinti visus zmones. 21a. tai zinoma su spec. efektais galima visko prikurti, bet tada…

Taip pat skaitykite