Rytoj Saulės užtemimas: fatališkas poveikis ir rekomendacijos

saules-uztemimasKovo 9 dieną pilnas Saulės užtemimas prasidės 03 val. 57 min. Lietuvos laiku. Šį kartą užtemimas vyks 19 Žuvų zodiako ženklo laipsnyje.

 

Šio užtemimo poveikis neapsiribos trumpalaikiu poveikiu, o užsitęs nuo pusės metų iki ilgesnio laikotarpio (18 metų).

 

Saulės užtemimas astrologijoje yra siejamas su nauja pradžia, sąmoningumu bei veiksmais, kurie yra nukreipiami į ateitį. Tai tarsi sąmoningai pasirinkti veiksmai, sukelti naujų pokyčių siekio dėl praeityje išgyvento skausmo, kančių ar praradimų.

 

Kadangi šis užtemimas vyks šalia besileidžiančio karminio mazgo, tai bus paliestos praeities temos, neišgryninti santykiai ir pan. Didžiausią užtemimo poveikį pajus turintys planetų Žuvies zodiako ženkle, bei visi kiti, turintys planetų paskutiniuose zodiako laipsniuose.

 

Užtemimo poveikis bus juntamas dvi savaitės prieš ir dvi po užtemimo. Šiuo metu nepriiminėkite svarbių sprendimų, atsisakykite ilgalaikių kelionių, nepasirašinėkite naujų sutarčių, bei venkite chirurginių operacijų. Tai fatališkas, sunkiai prognozuojamas laikas, todėl visi veiksmai, atliekami šituo užtemimo laikotarpiu, yra karminiai.

 

Taigi, visą kovo mėnesį naudinga išlaukti. Žinoma, būtina priminti, jog fataliniai įvykiai gali būti tiek pozityvūs, tiek ir negatyvūs. Tai gali įvertinti profesionalus astrologas, analizuodamas jūsų asmeninio ir užtemimo horoskopų sąveiką.

 

Užtemimo metu tiek Saulė, Mėnulis, Merkurijus ir Neptūnas bus Žuvų zodiako ženkle, tai reiškia, jog esminė šio astrologinio reiškinio įtaka palies šio zodiako sferas – dvasinę ir psichinę sveikatą, dvasingumą, empatiją, aukojimąsi, žodinę informaciją. Stiprės emocinio negatyvo apraiškos, todėl labai lengvai pasiduosime žodinėms provokacijoms, melui ir apgaulei, psichologiniam spaudimui ir manipuliacijoms. Gali sustiprėti aukos pozicija bei kankinio gyvenimo modelis pas tuos, kurie turi tam prigimtinį polinkį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Labai atsargiai priimkite gaunamą informaciją. Prasminga ją patikrinti, atidėti sprendimo priėmimo laiką kuriam laikui.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Laikas nepalankus keliauti vandeniu, vandens transportu. Taip pat galimos problemos srityse, susijusiose su žvejyba, žuvininkyste, medicina ir chemija.

 

Ištiesų šiuo laikotarpiui mes priimame sprendimus nesąmoningai, tai išplaukia tarsi būtinybė keisti čia ir dabar . Galime prisiminti senus dvasinius skaudulius, imti skęsti praeities prisiminimuose ( labiau negatyve ir kančioje). Būsime apimti neaiškaus ir sunkiai apčiuopiamo jausmo, lyg gyvenimas teka pats savaime be mūsų įsikišimo ir kontrolės. Gyvenimas ir įvykiai tampa tarsi mums nepavaldūs.

 

Tai metas, kuomet susidursime su mirtimi ir kančia. Galime prarasti tuos, kurių šio įsikūnijimo programa baigta.
Reiktų labai atsargiai rinktis maistą, nes padidės apsinuodijimų maistu. Atsargiai vartokite medikamentus, laikykitės medikų paskirtų dozuočių. Užtemimo laikotarpiu sustiprės organizmo jautrumas cheminėms medžiagoms, todėl labai lengvai galite perdozuoti.

 

Mūsų gyvenimuose gali sustiprėti saviapgaulės tema, iliuzijos ir melancholija. Paūmėti psichinės ir dvasinės ligos.

 

Atsargiai vartokite alkoholį. Priminsiu, jog Žuvų zodiako ženklas yra susijęs su polinkiu į kaifą, noru svaigintis, tokiu būdu dar labiau sustiprinant iliuziškumą. Todėl kovo mėnesį rekomenduotina atsisakyti svaigalų vartojimo.

 

Nepasirašykite dokumentų, nes galimos apgaulės, informacijos iškreipimas ar svarbių faktų nutylėjimas.
Mėnesį paskirkite savo fizinės ir dvasinės sveikatos stiprinimui.

 

Kadangi užtemimas bus Saulės, tai jo poveikis simboliškai stipresnis turėtų būti vyrams, vadovams, tėvams, autoritetingiems asmenims. Taip pat tiems, kurie yra gimę Saulei keliaujant Liūto, Avino zodiako ženklu.

 

Anomalija.lt primena, kad tai tik bendro pobūdžio informacija. Kaip užtemimas palies jus asmeniškai, konsultuokitės su Asmeniniu Astrologu.

 

Parengė: Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Inf. šaltinis: asmeninisastrologas.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
;D

ko jus nesupratot? :D prasides Lietuvos laiku,o tai reiskia,kad jis vyks kazkur kur sviecia saule :D

j

nu tikrai,kelinta val.NESUPRATAU!:-

Kada

Ta prasme 03:57 ryte?

Taip pat skaitykite