Inkognito istorija – kaip viskas prasidėjo?

Lietuvis, pasivadinęs inkognito, pasakoja kaip prasidėjo pirmieji jo kontaktai su ateiviais. Visa jo istorija, kuri sulaukė didžiulio Jūsų susidomėjimo, galite perskaityti čia.

 

Kaip viskas prasidėjo?

 

Pirmas mano kontaktas su jais (ateiviais – red. pastaba) buvo 1957 metais, kai mūsų šeima gyveno Simno miestelyje šalia kurio buvo kažkoks miškas kur buvo kareivių kažkokia bazė aptverta, o joje kareiviai nešė sargybą. Tada būdamas antrokas kartu su tėvais skyniau tame miškelyje avietes,kaip visada daugiau jų surydamas nei priskindavau.

 

Tėvas mane nuvarė skinti toliau nuo kibiro ir aš spoksodamas į kareivių bazę pamačiau tą daiktą nuskrendantį tai tolyn tai artyn. Jis buvo juodos spalvos, panašaus į kiaušinį formos tik didelis kokio 3 aukštų namo dydžio. Labai greitai padidėdavo ir sumažėdavo,matyt greitai skraidė. Kai tėvas atėjo patikrinti aš jam jį parodžiau aukštai danguje tai tėvas net išsižiojo.

 

– Oho kokia Rusų technika – tada teištarė,aš irgi taip pamaniau,ir mokykloje rudenį parašiau rašinėlį tokia tema apie karo lėktuvus. Mokytoja mane pasišaukė ir išklausinėjo kas tai per daiktas ir pasakė kad aš viską fantazuoju nes tokių lėktuvų nebūna.tada tik nusistebėjau ir viskas nes aš pats nesupratau kas tai galėtų būti. Dar atrodo kad girdėjau kaip mane kalbino mintyse kažkas iš to daikto,tačiau bijojau su jais bendrauti ,maniau kad tai gali būti velniai.tokie kaip būna pasakose.

 

Kitas atvejis buvo tur būt tais pačiais metais kai aš vieną kart grįžęs iš mokyklos pamačiau prie mūsų namo stogo kabantį kažkokį plokščią diską kokių 3 metrų skersmens, maždaug namo ščitų lygyje,kadangi tėvai buvo išvykę į Alytaus miestą o aš buvau vienas tai atsitempiau kopėčias ir pabandžiau užlipęs jomis pajudinti tą daiktą už jo krašto paėmęs ranka, tačiau jis stovėjo ore taip kietai, kad atrodė jog ten prikaltas nors su namu nesilietė per kokį 10 centimetrų. Nusivylęs nulipau žemyn, o kai grįžo tėvas viską pasakiau, o kai jis nuėjo pažiūrėti grįžo užpykęs, kad aš viską fantazuoju, nes ten nieko jau nebuvo. Kada jis dingo nepamačiau ir aš pats.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kitas kartas jau buvo Kalvarijos miestelio prieigose Smalininkų kaime, kur mano tėvas buvo paskirtas kolūkio pirmininku tai buvo apie 1959 metus.Tada pirmą kart ir išgirdau terminą skraidanti lėkštė. Buvome namie vieni ir labai griaudė ir žaibavo. Po vieno gero žaibo trinktelėjimo pakvipo Ozonu ir aš namo kieme išejęs pamačiau kažkokį daiktą aukštai danguje, pusė jo buvo debesyje, o išlindusi pusė panešėjo į arklinio vežimo ratą su stipinais. Iš jos kažkas vyrišku balsu lietuviškai manęs paklausė kur gyvena Kastravickas ir pasakė, kad su juo paskutinį kartą bendravo prieš 30 metų, kai buvo čia atvykęs paskutinį kartą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jis dar kažką pasakojo,bet jo tas daiktas pamažu tolo nuo mūsų namų ir aš jį palydėjau dar kurį laiką pievomis kol jis galutinai dingo. Kažką su manimi kažkas iš ten dar kalbėjo kurį laiką o paskui palaipsniui išnyko. Tą jo klausimą girdėjau ne tik aš bet ir mano seserys, o kai grįžo tėvas mes jo paklausėme to paties. Jis tada pasakė kad Kastravickas jau 10 metų kaip miręs, o jo žmona yra Konzelienė ištekėjusi už kito vyro,kurį taip pat jau spėjo numarinti.Tada tėvas ir pasakė, kad mes greičiausiai ir matėme skraidančią lėkštę, kad ir kiek klausinėjome jis daugiau apie tai nieko nepasakė.

 

– Tai buvo moteriške Ta Konzelienė kažkokia keista ir gyveno žeminėje už mūsų namo kokie 2 kilometrai kelio, mes visi manėme, kad ji ragana todėl ten bijodavome net koją įkelti.Jos keista išvaizda ir kartą matėme kaip ji pjovė veršiuką todėl jos bijojome kaip maro. Prieš mums (mūsų šeimai) persikeliant į Kauną sužinojau, kad Konzelienės dukra mirė nuo Sifilio ir kad ji duodavosi su kareiviais, kurių kareivinės nuo musų buvo už kokio gero puskilometrio miestelio pusėn už žydų kapinių.

 

Kai kartą važiavome į miestelį į kiną su tėvų mašina ji apšvietė naktį kareivius ir ją tose kapinėse,tada mano motina tėvui pasakė, kad ji daug nekaltų vyrų apkrės šia liga. Aš tada dar nieko nesigaudžiau apie tokius dalykus. Tik pamačiau, kad ji buvo jauna ir graži mergina per tą trumpą akimirką.

 

Bet kai kartą išsidrąsinę, jai Konzelienei pasakėme, kad kažkas iš dangaus ieškojo jos buvusio vyro ji meiliai mus pakvietė į savo lėkštės formos apskritą žeminę ir pavaišino skaniais keptais meduoliais.Ji net nenustebo kai pasakėme ką matėme danguje. Tada ji pasakė kad jie kitą kart atskridę pas mus jos jau neberas tarp gyvūjų ir apgailestavo kad jiems nepasakėme kur ji dabar gyvena.

 

Tai štai kokie buvo mano nesąmoningi pirmieji kontaktai su jais,tada aš net neįsivaizdavau, kad tokie dalykai gali būti ir tai kažkodėl priėmiau kaip savaime suprantama dalyką. Mano tėvas apie tai kažkam pranešė ir pas mus į namus atvažiavo toks kostiumuotas vyras su “Pobieda” mašina, mane pavežiojo po miestelį mano draugų pavydui, nupirko saldainių ir aš jam viską papasakojau ką tada mačiau,o jis užsirašinėjo į kažkokį tai bloknotą.

 

Po mano pasakojimo, jie abu susižvalgė su mano tėvu ir jis pasakė,kad tai neabejotinai buvo skraidančios lėkštės vizitas. Va tada supratau kad yra ir lėkštės kurios dar ir skraido. Bet netrukus mes persikėlėme į Kauną į Vytėnų bandymų stotį ir aš greitai pamiršau visus tuos dalykus, kuriems tada absoliučiai neteikiau jokios reikšmės.

 

Inkognito atsako į mūsų forumo dalyvių klausimus (kalba netaisyta)

 

Koks ju pagrindinis tikslas Zemeje? Ko jie butent nori is Zemes ar is musu, zmoniu? – Benamis

 

Inkognito – Koks jų tikslas tai gali pasakyti tik jie patys, o aš nežinau,man jie kartą minėjo, kad ruošiasi su mumis kariauti,bet tai galėjo būti ir jų psichologiniai bandymai, kuriuos jie labai mėgsta daryti su mumis. Tada 1974 metais sakė, kad tas karas bus po 20 metų, bet praėjo 30 o jo vis dar nėra.

 

Tai gal tau ateiviai ir implantą įsodino? – vitake

 

Inkognito – Kiek žinau tai jie yra net 4 įsodinti, vienas ant rankų piršto narelio (nuotr. žemiau).

 

 

Kitas po dešinės pusės apatiniu žandikauliu iš vidaus,ji galiu užčiuopti liežuviu,ir dar du pakaušio srityje po kaulu smegenyse, sujungti laideliu šitą pamačiau tik rentgeno nuotraukoje prieš kokį 15-20 metų. Tada atsimenu kai pas gyduytoją vizito metu į jos kabinetą atlėkė koks 20 gydytojų mane apžiūrėti,o gydytoja manęs paklausė ar nebuvau pagrobtas ateivių arba sužeistas į galvą kare. Bet tada mano atmintis buvo užblokuota.

 

Man jie netrukdo,o kai kada net ir padeda. kai man pakaušyje įvedinėjo implantą mėnulyje tas ateivis manęs atsiprašė ir pasakė kad jam būtų maloniau su manim susitikti kitomis aplinkybėmis bet yra priverstas atlikti šią operaciją,nors aš jai ir priešinausi.

 

Sena nuotrauka kažkur pasimetė tų pakaušio inplantų bet atsimenu Kauno klinikose už juos dar senais laikais man klinikos sumokėjo 60 rublių, kad galėtų po mano mirties išsiimti mokslo tikslams. Bet dabar laikai pasikeitė ir mano nuomone ši sutartis nebegalioja, nes jie kur kas vertingesni aš manau,ir tad ji yra nesažininga. Tiesa, dar vieną išėme iš nosies ertmės 1975 metais kai pradėjo man iš jos bėgti kraujas ir nuėjau pas ausų nosies gerklės daktarą,tada jis man pasiūlė, kad mane patyrinėtų daktarų kažkokia komanda bet aš atsisakiau.

 

Šiaip jie man nei vienas nieko nemaišo,kad reikėtų juos operuoti ir išimti,o tas kur ant piršto narelio žiedo akutės formos tai sakė kad yra apsauga nuo kosminių piratų pagrobimo ir jie manęs nelies niekada. Jie dažnai grobia anatominiams tyrimams mūsų genties atstovus.

 

Tai kokia kalba jie šnekėjo? – vitake

 

Inkognito – Sunku pasakyti jų kalbą tačiau aš viską supratau tarsi kalbėtų Lietuviškai, aiškiai , tik kai kurių frazių nesupratau matyt tas jų automatinis vertėjas neturėjo tokio atitikmens lietuviško. Ką aš jiems sakiau mintimis jie irgi viską suprato,tad atrodė jog paprasčiausiai kalbamės. Būtent implantą jie ir pavadino kažkokiu tai nelietuvišku žodžiu, kurio net ištarti nemoku ir dabar.

 

Inkognito, gal galite patvirtinti arba paneigti tai jog žemėje ne 1 ir ne 2 ateivių rasės dabar turi bazes? Bei dar 1-nas klausimas: ar tiesa, jog jie tyrinėjamus žmones pasirenka nuo vaikystės? – Nieksas

 

Inkognito – Kiek man pavyko nustatyti savo asmenine patirtimi,tai pagrinde vyksta priešprieša tarp norinčių mums paskelbti karą Torno rasės atstovų ir Galaktikos tarybai priklausančių civilizacijų,kurių yra daugiau nei vienas milijardas vien tik mūsų paukščių take. Torniečiai “apsikasę” mėnulyje taip ir negavo Sovietų jiems pažadėtų teritorijų Sibire bazėms įsteigti, nes juridiškai sugriuvus SSSR nebeliko su kuom toliau derėtis,o Rusija jau atskiras politinis vienetas matyt jiems iškėlė tokius reikalavimus, kad aniems neapsimoka,juo labiau, kad jie iš mėnulio mūsų teritoriją erdvėlaiviais pasiekia greičiau, nei mes spėtume troliku pervažiuoti senamiestį.

 

O amerikiečių pusė yra įleidusi į Area-51, GT taikos palaikymo divizijas ir eskadriles, kurios žemėje sudaro priešpriešą Tornui ir fronto linija eina kažkur netoli mėnulio,todėl žemiečiai mėnuliečiams ir yra Persona non Grata. Turbūt pastebėjote, kad Amerika daugiau nelenda į mėnulį, o Japonai paleidę palydovą su itin gera optika ir po jo darbo nukreipę jį mėnulio paviršių, pernai gavo atsaką, nuo kurio dar ilgai žaksės.

 

Jų pajėgas-GT sudaro tukstančių rasių atstovai todėl bazių dabar žemėje yra labai daug ir Torno laivai paprastai atakuojami be įspėjimo jei tik jie išdrįsta pažeisti fronto liniją. Kažkur netgi yra yotube NASA videorolikas kur iš žemės atakuojamas jos orbita skriejantis Torniečių laivas,kuris staiga padaręs 90 laipsnių posūkį neria atgal į mėnulio teritoriją.

 

Kam jiems grobti MILIJONUS zmoniu kiekvienais metais? Antras klausimas: reptilijos – tiesa ar melas? – Benamis

 

Inkognito – Apie reptilijas neturiu jokios info, tad negaliu nieko ir kalbėti. Mano asmenine nuomone kad tai kažkokia iš humanoidų rasdė,nes reptilijos vystosi kitu keliu ir joms intelekto nereikia jos veikia savo mase ir grubia fizine jėga,o smulkesnės telkiasi į pagalbą nuodus.

 

Civilizuotos rasės žmonių negrobia,tai daro piratai kurių čia irgi yra labai daug ir jie nevaldomi nors laikosi kai kurių GT reikalavimu,už kurių nevykdymą yra stipriai represuojami.Panašiai kaip ir žemėje policija irgi “nemato” kai kurių dalykų kol nusikaltėliai per daug neišnaglėja. Kiek žinau daugumoje atvejų reikalingi mūsų žemiečių biologiniai tyrimai,taip pat ir anatominiai, tie kurie jiems skiriami, jų likimas labai liūdnas jų laukia greita mirtis.Tik kai kurie dar gyvi gabenami užsakovams ir ten vietoje migdomi ir preparuojami jų kūnai.

 

Įsivaizduokite Galaktikos mastus jeigu ten randasi virš milijardo civilizacijų ir kiekvienai reikalingi moksliniams tyrimams nors po du mūsiškių egzemplioriai,tad tiek kiek dabar jų yra paimama tai labai daroma taupiai. Bet tokių dalykų, kaip grobimai nedaro solidžios civilizacijos, jos tik pro pirštus pažiūri kaip jų atstovai nuperka jau padarytus kitų nusikaltimus. Nors oficialiai ai daryti yra griežtai draudžiama, kaip kad pas mus žvejoti Lašišas. Bet jų vis vien rudenį kažkaip nusiperkama.

 

O kiek dar yra praskrendančių iš kitų galaktikų? Jų niekas jeigu nepagauna nusikaltimo vietoje, tai viskas taip ir nuplaukia…

 

Stebėti Inkognito pagrobimo tema forume, galite paspaudė čia.

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Mountain dharma

O ar jis vis dar tarp mūsų? Būtų įdomu pabendrauti.

Harley Quinn

Paspaudus ant sios nuorodos ´Visa jo istorija, kuri sulaukė didžiulio Jūsų susidomėjimo, galite perskaityti čia´ ,rodo ,kad neegzestuoja..Idomu tik pasidare. Norejau paskaityt to INKOGNITO istorija taciau ji jau istrinta :-(

Evaldzitas.

Nueik į Nso.lt puslapius ,ten ji yra visa ir neištrinta.

Harley Quinn

Aciu ;-)

deivis

pezalai kazkokie as geriau priburciau koks inkognito kas cia per pasakojimas vejai kazkokie tipo jis ateiviu numyletinis jie ji saugo nuo kitu tai gerai kad ne betmenas ar supermenas kazkoks kliedesys

nesvarbu

na man irg yra teke matyt lekste..keistu busenu miego metu..bet nenoriu cia pasakotis.. bet ciaj au per daug fantastikos.. jus suveskis i google laisvio istorija. ir paskaitykit juo kazkodel tikiu simtu proc.. cia tikrai kaip is eridano knygos jums ateiviai nemanau kad tiek info suteiktu..:)o va laisvio pasakojime viskas atkuriama grobimo metu kas jam buvo daroma na paskaitykit

jonas

įdomu, kokį atsakymą gavo japonai paleidę savo palydovą?

Sharikovas

Na nezinau nezinau,labai jau silpnai, anksciau “eridanas” leisdavo geriausius lietuviu fantastu apsakymus, kazko ipatingo nebudavo, bet bent jau buvo bandymai kurt kazka naujo, netiketo, na o cia visai silpnai,nekabina ir abejoju ar patektu i toki rinkini.
Reiketu rasyt apie kazka kita, kas artimiau lietuviams, dvasios, laumes, naminukai, o jei jau toks stilius ir keist nesinori,tai reikia labai labai tobulint, kazka netiketo ipint, realesnio, kad ir lietuvis galetu sudvejot,”o gal ?”. Nevisiem skirta rasyt ir ypac toki zanra, jei gaunasi taip silpnai ir nepavyksta tobulet tai geriau nekelt isvis i viesuma, nes perskaicius kartu prieskoni palieka.

Šešėlis

O gal realybė, ne tokia fantastiška, kaip fantastų istorijos, a?

Giedrius

Jau kokius keleta metu seku Inkognito komentarus kitame puslapyje (nso.lt, jeigu administracija leidzia publikuot :)), ir tikiu situo dieduku, niekada neaptikau jokiu faktiniu klaidu, o ir itarimu jo komentarai niekada nekelia. Galetu but daugiau tokiu zmoniu, kurie atsiskleistu po patirtu ivykiu. :)

Alvydas

Kaip ir Jūs, seku jo komentarus ir tikrai žinau, kad tai beveik tiesa. Problema tame, kad kai kur rašoma ne tiesa. Ir pasidaro neaišku kur tiesa, o kur melas, fantazija.

Gytis

kaip suprantu musu civilizacija sitam zvaigzdyne yra pati silpniausia kaip bandomieji triusiai esam :)

Idomu

Idomiausia istorija “Anomalija.lt” puslapyje :)

vudis

idomiai, idomiai

Taip pat skaitykite