Inkognito atsako į klausimus apie ateivius (II)

Lietuvis, pasivadinęs inkognito, atsako į forumo dalyvių klausimus apie ateivius ir kitas kosmoso paslaptis.

 

Praėjusius jo atsakymus galite perskaityti čia, o visa jo istorija, kuri sulaukė didžiulio Jūsų susidomėjimo, galite perskaityti čia.

 

Inkognito atsakymai į mūsų forumo dalyvių klausimus (kalba netaisyta)

 

Noreciau taves inkognito paklausti, kodel daug kas nujaucia, kad kazkas negero gali ivykti sios vasaros pabaigoje? – indigo

 

Inkognito – Šios vasaros gale Lietuvoje galimas labai didelis kraujo praliejimas,tad kas galite neškite savo mėsą iki rudens iš čia. Gali įvykti revoliucija, tačiau dar yra šansų, kad neįvyks – jeigu valdantieji galutinai nepames proto ir pradės galvoti ką daro, aš tai planuoju tam laikui išvykti į Ispaniją arba Angliją.

 

Su kuo gali buti susijes tas kraujo praliejimas? Su dabartine situacija Lietuvoje? Kaip jis gali atrodyti? Vidaus karo pavidalu ar bus kazkokios kitos jegos? Nes lietuviai tai ne graikai, nemanau, kad patys gali sukilti… – Benamis

 

Inkognito – Kiek supratau ,kad tai gali būti sukilimas peraugantis į pilietinį karą,mačiau vaizdinius kaip per 10 minučių nuteisiami žmonės, jų grupės kažkokios ir sušaudomi tiesiog gatvėje pastačius prie kažkokios betoninės tvoros, o mane patį pagauna aerouoste bebandantį išskristi į užsienį lėktuvu irgi patenku į teismą… – kuris trunka 10 minučių ir esu su visais pasmerkiamas myriop. Bet mane pastebi vienas iš sukilėlių vadų atpažįsta nors jo bendrai išsireikalauja, kad stebėčiau egzekuciją kaip sušaudomi mano likimo draugai… Viskas dvokia lavonais ir krauju…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Todėl dabar neketinu laukti tų įvykių pradžios, o važiuosiu anksčiau pas savo vieną iš vaikų, pagyventi ten kol viskas baigsis. Duok dieve kad tai būtų tik jų pajuokavimas ir neteisybė bet kiek stebiu situaciją viskas linksta prie to.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ju, tai ko butent? Kokiu budu matei vaizdinius? – Teroras

 

Inkognito – Na tai turėjo tiesiog tokio jų patarimo formą kas laukia artimiausioje ateityje, tačiau aš esu laisvas pasirinkti, klausyti jų įspėjimo ar ne, nes ateitis visuomet turi daug variantų. Paprastai tokie vaizdiniai ateina tokio keisto sapno metu kaip kad miegi bet iš tikro nemiegi ir ten matai save tiesiog iš šono, tarsi stebėtum kokį filmą. Bet negali rinktis jokio varianto, ką gali daryti paprastame sapne.

 

Kažkada sapnavau panašų sapną apie 2008 metus, kas atsitiko per cunamį Japonijoje 2011 o kai pažiūrėjau per Yotube videoroliką daug vėliau jo po to įvykio, atpažinau tą vietą kur aš stovėjau ir kartu su visais bėgau nuo kylančios potvynio bangos.

 

Bet tavęs ten nebuvo. Ar buvai Japonijoj? Tai čia irgi tavęs gali nebūti. – Šešėlis

 

Inkognito – Tai yra jų delikatus perspėjimas apie galimus ateities scenarijus, man taip buvo du kartus kad jų paklausiau ir viskas išėjo taip kaip jie ir sakė, todėl tvirtai žinau jog jie gali numatyti o gal net ir žino artimiausią ateitį nuo mėnesio iki poros metų.

 

Vienas atvejis kai avarijos metu išgelbėjau nuo mirties jos kaltininką, kuris vietoje to kad man padėkotų apkaltino mane avarijos sukėlimu ir mane jau buvo administracinė komisija pripažinusi kaltu,nes jis ten turėjo blatą, aš tam “balsui” ironizavau jo pasakymą kad turėsiu palaukti bet galų gale jie už viską sumokės. Pas mane kišenėje jau buvo baudos kvitas kad aš buvau kaltas ir atsakingas už visus padarinius.

 

Bet galų gale viskas taip pasisuko, kad po metų viskas buvo išsiaiškinta autoįvykiu ekspertizės institute ir man buvo atlyginta už sudaužytą mano mašiną o kaltininkas gavo pagal nuopelnus ir tai įvyko lygiai po metų.

 

Turiu ir as asmenini klausima inkognito, ar esi kada nors gydesis psichiatrinej ligoninej ? Ar esi kada nors vartojes kokius nors vaistus nuo sizofrenijos ? Tik neisizeisk cia rimti klausimai. – Sharikovas

 

Inkognito – Na atsakyti į visus užduotus klausimus tikrai nėra lengva, tik galiu pasakyti kad dar nesigydžiau nuo jokios psichinės ligos ar kažko kito.

 

Iš tavo pasakojimo supratau, kad tu grižai 5metais atgal, tiksliau į praeiti. Kas yra neįmanoma. Kelionių laiku negali būti. Tu turėjai būti pasenęs 5metais. Ar nieks iš tau artimų žmonių to nepastebėjo ? Tik grįžus tave pasitiko X, iš kur jis žinojo, kad tu tuo laiku grįši, juk tu į praeitį grįžai, jam tai žinot buvo neįmanoma? Net Einšteinas teigė, kad tai yra neįmanoma. Tai prasilenkia su mūsų protu, manyčiau net su visa visata. – Karolis

 

Inkognito – Aš pats bent tris kartus įsitikinau kad jie žino ateitį,nes viskas ką jie pasakė kaip bus 100 proc. išsipildė.

 

Dėl laiko paradokso tai aš pats ir pakišau jiems tokią mintį, nes jie laive mane grąžinant svarstė ką su manimi daryti,tarėsi gal mane išlaipinti Amerikos žemyne įteigti anglų kalbą ir duoti pradžios verslui 50 000 dolerių,o taip pat įdiegti neeilinius biznio sugebėjimus.Jie prie manęs tai tarp savęs svarstė o aš jiems pasiūliau kad grąžintų mane atgal laiku į tą pačią vietą iš kur paėmė tačiau keliomis valandomis vėliau,tada grįžčiau į ta pačią aplinką kurioje buvau įpratęs gyventi ir nieko daugiau nereiktų.

 

Atsimenu vienas iš jų pasakė mane pagirdamas,kad mane reikėtų sugrąžinti vien jau už tokią įdėją ir jie energingai ėmėsi ją realizuoti. Nors dabar pagalvoju, kad durnas buvau ir verčiau būčiau patylėjęs,gal dabar koks milijonierius jau būčiau? O kai žmogui tėra 25 metai sunku pasakyti, kad jis paseno 5 metais,bet yra pavojus pas juos praleidus kokius 20 metų grįžti atgal į ta patį laiką ir niekas tavęs jau nepažintų jame.

 

Juk jeigu sugeba keliauti laiku (nes iš kur tie tikslūs jų atsakymai ir perspėjimai?) tai įmanoma kad aš ir dabar jau būdamas 63 metų amžiaus sugrižčiau į tą pačią laiko vietą kur buvau 1974 metais,tačiau nemanau, kad tuometinė mano žmona mane dabar priimtų į lovą (juokauja – red. pastaba), nors galėčiau grįžti kokiu pusvalandžiu anksčiau nei tada grįžau… Reiktų paprašyti jų padaryti tokį eksperimentą.

 

Einšteinas kai kur gerokai pramovė pro šoną,nors ir visas teorijas kūre ne jis o jo žmona,kuri turėjo tiesioginius kontaktus su ateiviais,o jis buvo nevykėlis ir visą gyvenimą kūrė vieningojo lauko teoriją, kurios taip ir nesukūrė.

 

Kiek žinau jos tautybė buvo Serbė. Paprasčiausiai jos darbą jis paskelbė už savo nes jie buvo ta pati šeima,todėl daug ko jis nežinojo ir kalbėjo iš galvos.

 

Jau vien kelionė civilizacijų laivais kai 35 šviesmečių atstumas įveikiamas per mūsų 48 valandas ką pasako? Tai kad laikas yra labai releatyvus suvokimas jis vienoks yra bakterijai kuri per sekundę gimsta užauga subręsta turi palikuonis ir sugeba numirti ir drambliui kuris per tą sekundę tepadaro pusę širdies dūžio….O ką jau kalbėti apie žemės -saulės ir galaktikos masių skirtumus.

 

Galaktikos sekundė mums tetrunka apie pusę milijono metų o visatos sekundė galaktikai trunka apie 4 milijardus jos metų. Taip kad jeigu imsime teorijos pagrindu tai kad visata plykstelėjo ir užgeso per vieną sekundę mums vis vien tai bus amžinybė trunkanti net 4 milijardų metų, per kuriuos mes spėsime gimti ir numirti milijonus kartų, galvodami kad mes esame visatos bamba,nors iš tikro tebūsime apgailėtini planetiečiai, nesugebantys ištrūkti iš savo gimtosios žvaigždės glėbio,o su tokiais primityvais jokia save gerbianti civilizacija neturės nieko bendro,kaip kad mes nenorime bičiuliautis su skruzdėlėmis nors jos irgi turi savo civilizaciją… Manau kad čia ir glūdi atsakymai į daugelį iš jūsų klausimų.

 

Kai tu grižai į praeiti, tai tas tu kuris jau joje buvo iškeliavo? Ar boom ir išnyko ir likai tik tu ? Nes kaip suprantu turėjo būt 2 X, vienas kuris tave kvietė eksperimentui, kitas kuris tave pasitiko, taip pat ir du tu, iškeliaujantis ir atvykstantis ? Nes kitaip laiku keliaujant ir negali būt? Jei tas X tave pasitiko, tai reiškias jo nebuvo kartu su tavim, kai turėjai iškeliaut. Tu ir neiškeliavai. Tad abu turėjot gyvent tam laike, tik vienas 5 metais senesnis. Nes tas X kartu su tavim i praeiti grįžt negalėjo.

 

Paneik šita. Čia viskas paimta iš tavo pasakojimo, kuri du kartus skaičiau. Daug ten tokiu vietų už kurių užsikabint galima. Tu vengi tokiu klausimų, kurie įrodo tavo istorijos netikroviškumą. Jei iš tiesų esi tiek daug patyręs, tai tau neturėtu būti sunku tai paneigti. Manau visi norėtu išgirst atsakymą. – Karolis

 

Inkognito – Tas X niekur ir neišvyko jis liko žemėje nes jo užduotis buvo perduoti mane, per tą laiką kol buvau pas juos ir grįžau po 5 val. jis sugebėjoa apardyti mano otociklą ir dar patikrino ar gerai užblokuota mano atminti kai pradėjo veikti jos blokavimas išlipus iš laivo. Perskaityk istoriją tuščiai neklausinėjęs tas kas aiškiai parašyta.

 

Stebėti Inkognito pagrobimo tema forume, galite paspaudė čia.

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
...

Tiesa ta, kad visa tai yra melas. Visų pirma, niekas negrobtų tūpo lietuvio, Žemės mastu, Lietuva Dievo pamirštas kraštas, o dar jis matai ateiviams ir sugrąžinimo planą sukūrė. Jei ta protingesnė būtybė kažkur Visatoje egzistuoja, tai jiems mes būtumėme kaip beždžionės yra mums. Įdomu, ką tu rūkai? Atsiųsk ir man. Pagal rašymo braižą, net neabejoju, kad tai tas pats psichinis ligonis – keliautojas laiku ar kas ten toks. Prieš metus ar kiek ten sapaliones rašęs. Man tik vienas klausimas sukasi galvoje: ar tu rimtai protiškai atsilikęs, ar tiesiog tavęs mama nemylėjo, o visi kieme iš tavęs juokdavosi, nes esi ryžas?

pierro

Deja viskas ka kalba inkognito yra tiesa, ne visu protams suvokt. Ypac tiems kurie tik skaito ir komentuoja, o laisvalaikiu nuo to uzsiima counter strike.. :D Tiesa ta kad kas yra kitaip atrodo idiotiska ir nesamone vien del to kad musu protas to nemate. Tad sunku suvokt. Ko gali tiketis kai smegenys veikia. Nedideliu procentu. Palaiko tik musu gyvybe ir apie sanprotavimus apie erdve nera nei minties. Tu suvok paprastas zmogau kas sukure. Visa visata…. Ant tiek mintys stringa viska ismastyt kad mielieji mano. Nesitebiu kad ir apie visata kuri turi daug dimensiju ir kur gyvena kitos civilizacijos kitokio dvasinio… Skaityti daugiau »

Occult

As ir galiu sukurt panasiu istoriju ir pasivadint cikorito :D tokiems kaip inkognito su galvA kazkas negerai. Labiau pAsitikiu NASA ar SETI negu kazkokiu zmogum kuris visiskas pievas raso ir plauna CIA visiem smegenis sutikciau ji tokia tiesa pasakyciau tai turbut tokiu buku straipsniu nebekurtu….

Occult

Svaigstat del to inkognito tokias pievas Jis CIA raso ….

TITAN16

tai ka sako Inkognito tai gali buti tiesa bet gali buti ir melas bet as turbut slepsiuos kokiam bunkeri XD

Oriona

Neblogai Stanislovą pažįstu, net ir permiegoti vieną kitą kartelį su juo yra tekę. Jam buvę apie 22 m., bet ir tuomet vien kosmosu ir ateivias svaigo, realybės nuo sapnų neatskirdavo. O po pagrobimo ir ateivius pamiršo ir mane… Tik galiu patvirtinti, kad pagrobimo faktas tikras, tačiau truko tik vieną naktį. Tiesą pasakius, nežemiečiai keliauja toje pačioje erdvėje, kurioje mes atsiduriame sapnuodami, o neišsivysčiusiam žemiečiui atskirti kas ten sapnas ir kas realu, užduotis yra per sudėtinga. Kad ir šičia, atsakymuose, jis ir Japonijoje nuo cunamio maž ne realiai bėgęs, ir Lietuvoje per pilietinį karą, šios vasaros pabaigoje, vos ne sužaudytas. Ne… Skaityti daugiau »

Paulius

Inkognito pranasyste gali issipildyti. Visi pradedam begti i Ispanija ir Anglija. Vasaros gale, lieka keletas lietuviu. Tada ivyksta pilietinis karas. Ispanija ir Anglija, isduoda mus kaip pabegelius, kiti galbut gauna prieglobsti. Visi likusiueji, yra susaudomi, o inkognito dar ir nukankinamas…. Begam greiciau i uzusieni!

jonas

anot inkognito, einšteinas gerokai pramovė pro šoną. tai manau neviskas ką jis ten yra prikūręs, yra tiesa.

ponaitis-deskalteris

kaip su juo susisiekti?

Sharikovas

Su Einsteinu artimiausiu metu bus sunku susisiekti.

ponaitis-deskalteris

ensteinas teige,kad su reikiamu greiciu,gali aplenkti laika

edgaras

taip.jei tas greitis bus didesnis uz sviesos.

Šešėlis

nesąmonės :)

Taip pat skaitykite