Žmogaus mintys ir emocijos veikia vandenį

Japonų tyrėjas Masaru Emoto atliko stulbinantį eksperimentą. Jis paemė vandens mėginių iš daugybės pasaulio vietų, lėtai juos sušaldė ir tuomet nufotografavo su tamsaus lauko mikroskopu, gebančiu fotografuoti. Kadangi kiekvienas vandens kristalas yra išskirtinis, buvo padaryta maždaug 90 vieno vandens šaltinio nuotraukų ir išrinkta tik ta vandens kristalo nuotrauka, kuri atitiko didžiąją daugumą.
 
Štai keli pavyzdžiai iš skirtingų vandens šaltinių. Išvada tokia, jog švarus bei sveikas vanduo suformuoja gražius kristalus, o užterštas, atvirkščiai – netgi nesugeba suformuoti kristalo.
 


Moutain Spring, Japonija                 Fountain in Lourdes, Prancūzija
 

Užterštas vanduo, Yodo River, Japonija
 

Sekančios nuotraukos yra vandens, reaguojančio į skirtingą muziką. Distiliuotas vanduo buvo patalpintas butelyje, tarp dviejų kolonėlių ir tuomet paleista specifinė muzika. Vėliau vanduo sušaldytas ir padarytos nuotraukos. 



Bacho “Air for the G String”                                       Gydomoji muzika
 

Sunkiojo metalo muzika
 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Emoto taip pat nusprendė patikrinti, kaip mintys ir žodžiai gali paveikti neapdoroto distiliuoto vandens kristalus. Tai buvo padaryta parašius žodžius ant popieriaus, kuris vieną naktį buvo baksnojamas į stiklinius butelius. 



“Ačiū”                                                            “Meilė ir supratimas”
 

“Neapkenčiu tavęs, aš tave nužudysiu”
 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Dvi paskutinės nuotraukos yra to paties vandens. Pirmoji – labai užteršto ir nuodingo vandens iš Fujiwara Užtvankos. Antroji nuotrauka to paties vandes, tik prieš fotografuojant už vandenį, daugiau nei valandą, meldėsi budistų vienuolis (Šv. Kato Hoki, vyriausiasis Jyuhouin šventyklos kunigas).
 

 

Parengė: Unco

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Arnas

Seniai ne paslaptis kad vanduo turi atminti nebe reikalo smegenys sudarytos iš 85% vandens. Apie tai senai jau daug religijų kalba. Šis straipsnis taip pat puikiai apibūdina pozityvumą ir negatyvumą ,kai tiek procentų mąstysenos yra užkrečiama aplinkos ir nusistatymo .

opc

yr visas filmas apie vandenį ir jo savybes susuktas

ttitas

Isvada – DAUGIAU POZITYVUMO GYVENIME!

Pyktis.

Kur rast ta pozityva??? kai aplink beveik vien negatyvas….

HM

vertėtu susimastyti apie tai jog beveik 70 procentų žmogaus kūno masės sudaro vanduo, širdyje ir smegenyse jo yra apie 80 procentų.

kds

Chemikas mūsų mokykloj irgi kažką panašaus sakė, kad tarkim ir keiksmažodžiai, barniai sakomi namie veikia vandenį, taip pat ir muzika, taigi gaila, kad metalo klausau, bet to tikrai nežadu atsisakyt :D O ką idomiausio sakė, tai kad vanduo turi atmintį, jeigu galėtų ją pasisavint mokslininkai visą istoriją žinotų, bet dar nemoka.O tas mokytojas tikrai nepeza, Kauno rajono metų mokytoju kelis kartus išrinktas.

Gvidas

Idomu, ar pvz. jeigu visada vartociau vandeni tik po sunkiojo metalo “seanso” – atsilieptu kaip nors mano organizmui?

Villy

Hmmm, tai gal panasiu principu ir veikia pvz. sventintas vanduo? Kunigai prie jo meldziasi o veliau toks vanduo padeda zmoniu namuose? Idomus straipsnis

Taip pat skaitykite