Ar tikrai egzistuoja tik tai, ką matome?

Pomirtinis pasaulis, dvasios, kaukai, raganos, burtininkai… Mistika? Su šiuo žodžiu reikia būti labai atsargiems. Ar mes tikri, kad pasaulį suvokiame būtent taip, koks jis yra iš tikrųjų? Įleiskime į kambarį aklą žmogų. Jis apčiupinės visus daiktus, išmatuos, išbandys jų skonį, suklasifikuos garsus ir t.t.

 

Tačiau vargu ar jis suvoks TV, veidrodžio, lango paskirtį, ar pajėgs suprasti, kodėl ima ir pražysta gėlės. Nėra abejonės, kad aklas žmogus, suradęs tam tikrus dėsningumus, bandys visas paslaptis išsiaiškinti ir “išsiaiškins” taip, kaip sugebės. O stebuklai liks…

 

Čia verta pacituoti krikščionybės filosofo Augustino Aurelijaus mintį: “Stebuklai neprieštarauja gamtos dėsniams. Jie prieštarauja tik mūsų žinioms apie tuos dėsnius.”

 

Kas slepiasi už “skraidančių lėkščių” ir visokių ekstrasensų? Ogi aukštesnių pasaulių paslaptys. Anot J. A. Fomino , blogiausia, kad gamtos reiškinius priimta sužmoginti, ypač nesuprantamus. O iš tiesų tai sausa, bet įdomi teorinio medžio šaka.

 

Pirma keistenybė. Beveik tiksliai apskaičiuota, kad ląstelė savyje gali sutalpinti 5,6 x 10 devintuoju laipsniu bitų informacijos kiekį. O tam, kad būtų sukurtas žmogaus organizmas, reikalinga maždaug 5,6 x 10 dvidešimt penktuoju laipsniu bitų. Informacija ląstelėje negali tilpti.

 

Antra keistenybė. Ląstelėms dalijantis, turėtų išsivystyti idealiai apvalios formos organizmas. Tačiau, veikiant kažkokiam mechanizmui, susidaro skirtingos ląstelės : odos, raumenų ir t.t. kiekviena jų erdvėje užima tam tikrą vietą ir atsiranda tik tam tikru laiku. Ląstelėse tokio viską reguliuojančio mechanizmo nerasta.

 

Trečia (eksperimentinė) keistenybė. Buvo paimtas medžio lapas. Atplėšta maža jo skiautelė ir įdėta tarp plokštelių, skleidžiančių aukšto dažnumo elektromagnetinį lauką. Nufotografuota. Nuotraukoje išryškėjo ne tik maža atplaišėlė, bet ir visas lapas, kurio nebuvo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ketvirta (eksperimentinė) keistenybė. Buvo atrinktos 25 seniai mirusių žmonių nuotraukos. Sunumeruotos, sumaišytos ir įduotos ekstrasensui. Visos 25 mirties diagnozės buvo nustatytos itin tiksliai.

 

Išvada. Egzistuoja neląstelinė informacijos ir vystymosi programų saugojimo struktūra, kuri po mirties praktiškai nesuyra. J. A. Fominas sąlyginai jas vadina Informacinėmis paskirstymo struktūromis (IPS).

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Hipotezė. Užgimstant žmogui (taip pat ir gyvūnams) IPS tarsi padaro būsimo organizmo maketą, kurį vėliau užpildo ląstelėmis. Kadangi tarp IPS ir biologinės struktūros yra dvipusis ryšys, IPS gali valdyti ir reguliuoti organizmo vystymąsį.

 

Eksperimentais nustatyta, kad žmogus gali priimti nuo 1 iki 60 mln bitų informacijos (kuri niekur nedingsta) per sekundę, o per 60 gyvenimo metų smegenyse turėtų būti sutalpinta 10 aštuonioliktuoju laipsniu arba 10 dvidešimtuoju laipsniu bitų. Todėl manoma, kad smegenys – tai tik tarpinis mechanizmas, apdorojantis visais pojūčių kanalais iš aplinkos gaunamą informaciją. Pastarosios saugykla – IPS (siela).

 

Kartais taip atsitinka – staiga suima noras paskambinti kokiam nors artimam žmogui. Vėliau paaiškėja, kad beamaž tuo pačiu metu ir tas žmogus ketino jums susukti… Spėjama, kad esama IPS hierarchijos. Pirmoji pakopa – jungiasi šeimos narių, draugų sielos. Antroji – jungiasi žmonių sielos pagal tam tikrą geografinę padėtį (tautos). Yra ir daugiau pakopų. Jungiasi gyvūnų, visos Žemės faunos sielos ir t.t. Galų gale gaunama kolosali struktūra, vienijanti visa, kas gyva (gyvenančių ir gyvenusių) Visatos mastu.

 

Pasak Fomino, siela turi 4 kanalus: informacijos perdavimo; gavimo iš išorės (per smegenis); poveikio kitoms sieloms; komandų gavimo iš kitų sielų. Ekstrasensai, patys to nesuvokdami, ir naudojasi tais kanalais. Veikimo principą nesunku įsivaizduoti.

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
LMT

Viskas egzistuoja, as tuo neabejoju

bv

o DMT gamina ir mūsų pačių smegenyse esanti konkorėžinė liauka

aS

TinSoldier Nieko nepalaikau nei “Laisves” nei taves bet man idomu tu bandej tas astralines keliones kad taip drasiai teigi kad jos netikros? As nebandes ir nebandysiu bet jeigu tu taip teigi tai pagrisk nuomone. Zinoma neatmetu nuomones kad “Laisve” apsinarkasino :D

???

Antroji keistenybe – is kur sita nesamone istraukta??????/

Laisvė

TinSoldier, aš turiu pakankamai patirties ir tikrai žinau ką kalbu, ir neprivalau tau to aiškint, jei lemta tas supratimas pats tave ras. Meilė ir taika brolau. <3

Taipogi sutinku Jonas R. , už tokio supratimo skleidimą tau didelis +. ačiū kad pasidalinai savo patirtimi.

TinSoldier

Jei haliucinacijas vadini “supratimu”, tikiuosi, kad tas “supratimas” manęs neras :)

Jonas R.

TinSoldier, taip, Astralinės kelionės nėra įrodymas, jeigu nemoki sau įrodytį, nesurandi būdų. Astralas tai yra žemas lygmuo, jis yra sudarytas iš mūsų minčių, pasąmonės, troškimų, yra kiti lygiai, kur jungiasi ir kitų žmonių sąmonės. Astralinę projekciją galime sieti ir su Sąmoningu Sapnavimu, kai kas tarp šių fenomenų net deda lygybės ženklą. Aš manyčiau, jog Sąmoningi Sapnai irgi vyksta Astraliniame lygmenyje, tik mūsų pasąmonė perkreipia viską įvairiais simboliais. Užtenka pasidomėti ir tuo pačiu Sąmoningu Sapnavimu giliau. Tam galiu pasiūlyti puikią Robert Waggoner knygą: “Gateway to the Inner Self”, kurioje buvo atskleidžiami tokie dalykai, kaip Pasidalinamas Sapnavimas (Shared Dreaming), Ateities Sapnai (Precognitive… Skaityti daugiau »

TinSoldier

Dėkui už nuorodas. Paieškosiu tų knygų :)

TinSoldier

…Taip pat ir DMT teks paieškot :))

Lasivė

Tai ką matome yra labai maža dalis to kas egzistuoja, ir tam suprast nereikia per daug proto. Mes esam įkalinti trijose dimencijose su savo kūnu, ty mes matom tik tai kas įeina į tas tris dimencijas, o kas gali nuneigt tai jog nėra daugiau dimencijų ? Pats tikriausias įrodymas yra astralinės kelionės, kai savo dvasiniu kūnu palieki fizinį bei tokie psihodelikai Kaip Magic Mushrooms, LSD, DMT. žmonės atsimerkit, negi tikit tuo ką jum įkiša valdžia ? negi neturit savo vizijos ? jūs čia ir jūs laisvi.

TinSoldier

Kąąą? Astralinės kelionės nėra įrodymas… Metu iššukį bet kokiam psichui, tikinčiam astralinėmis kelionėmis, apsilankyti mano bute ir teisingai nupasakoti, ką, pvz, rytoj 14val. veiksiu. Pažadu vergauti iki mirties, jei detaliai nupasakos tiesą.

Tu bent esi grybukų ar LSD vartojęs? Kaip pats sakei, čia psichodeliniai narkotikai. Jei bent sekundei pamanei, kad tavo haliucinacijos – tiesa, gal geriau nebevartok :) O tai liūdnai baigsis :)

bb

nesupratau ka cia norejai pasakyt

aa

zinoma kad ne.,.. dar egzistuoja viskas kas sitam tinklapi rasoma….

Taip pat skaitykite