Kuris mėnesio laikas nepalankus svarbiems darbams?

blogas-laikasKai planuojate kažką svarbaus, labai palanku žinoti kokiu laiku to geriau nepradėti. Kaip sako liaudies išmintis – „Gera pradžia-pusė darbo“, rašo astrologas Egidijus Gubinas.

 

Kiekvienas mėnuo turi nepalankų laiką svarbiems darbams ir Vedų astrologijoje toks mėnesio laikas sanskrito kalboje vadinasi – Surya-Sankranti. Šiuo laiku Saulė pereina iš vieno Zodiako ženklo į kitą. Saulės perėjimo metu Visatoje ir gamtoje įvyksta tam tikri pokyčiai , todėl jie jaučiami ir Žemėje.

 

Saulė per 12 mėnesių apkeliauja dvylika zodiako ženklų. Kiekvienas zodiako ženklas atspindi skirtingą stichiją-ugnį, žemę, vandenį ir orą. Tada kai Saulė pereina iš vieno zodiako ženklo į kitą, ji pereina iš vienos stichijos į kitą stichiją.

 

Vedų astrologijoje planetos laikomos asmenybėmis, todėl kaip Saulė pereina iš vienos stichijos į kitą, taip ir mes galime įsivaizduoti savo būseną kada pavyzdžiui nuo kranto įšokame į vandenį, tai pirmas minutes galime jaustis keistai, todėl nenustebkite, kad tomis dienomis galite jausti energijos ir stabilumo trūkumą.

 

Vedų astrologija tą dieną kai Saulė pereina į kitą ženklą rekomenduoja neplanuoti jokių svarbių darbų. Septynias valandas iki ir po to laiko rekomenduojama nepradėti, ir neplanuoti naujų projektų, kelionių, santuokos, vaikų pradėjimo, didelių sandorių ir gydymo pradžios.

 

Tomis dienomis palankiausia skirti laiką dvasinėms praktikoms ir namų tvarkymui.

 

Saulės perėjimo iš vieno ženklo į kitą (Surya-Sankranti) laikas 2016 metams:

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Spalis (iš Mergelės į Svarstykles) 2016-10-17 04:01

 

Lapkritis (iš Svarstyklių į Skorpioną) 2016-11-16 02:47

 

Gruodis (iš Skorpiono į Šaulį) 2016-12-15 17:24

 

Sausis (iš Šaulio į Ožiaragį) 2017-01-14 04:08

 

Autorius: Egidijus Gubinas, šaltinis: gubinas.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite