Bilderbergo klubas

Kada yra tam tikra grupė žmonių, kurie užima galingiausias vietas pasaulio ekonomikos, politinės valdžios ir monarchijos srityse, kurių susitikimai vyksta nežinioje, be jokio spaudos dėmesio. Tai sukelia norą sužinoti daugiau apie tokias bendruomenes ir kokie yra jų tikslai.

 

Viena iš pačių svarbiausių ir galingiausių yra ”The Bilderberg group” kitaip Bilderbergai. Šiai grupei priklauso JAV prezidentai, senatoriai, JAV kongreso nariai, pačių galingiausių ir įtakingiausių pasaulio korporacijų ir bankų vadovai, Europos monarchija, ES parlamento nariai ir daug kitų turtingų ir įtakingų žmonių. Ir šie žmonės susirinkdami slaptai, be jokio dėmesio patraukimo, kuria pasaulio politikę ir finansinę ateitį.

Ben Shalom Bernanke

Bilderbergai, kaip grupė, susikūrė dar 1954 metais, Nyderlandų princui Bernhardui pakvietus susitikti vakarų Europos ir šiaurės Amerikos politinius lyderius į konferenciją vykusia Bilderberg viešbutyje( grupės pavadinimo kilmė) esančiame Olandijoje , aptarti svarbius klausymus ir tuometinę pasaulio situaciją. Susitikimas įvyksta slaptai ir nuo to laiko buvo nuspręsta susitikimą rengti kiekvienais metais.

 

”Bilderbergai tai pati slapčiausia ir šiuolaikinių slaptų grupių. Ši grupė tokia slapta, kad ji net neturi pavadinimo ir narių sąrašo. Yra keli žinomi nariai, kadangi mes juos matėme vykstant į susirinkimą ir keli nariai prakalbo, todėl mes galime daugmaž suvokti kas dalyvauja susitikimuose, kurie yra stipriai dangstomi ir su stipria apsauga.” -Jim Marrs, autorius ir žurnalistas.

 

Tiek žinomi dalyviai – Henry Kissinger, Bill Clinton, David Rockaefeller, Tony Blair, Peter Jennings ir nesibaigiantis sąrašas princų, ambasadorių, kanclerių ir žiniasklaidos magnatų. Kasmetiniuose susirinkimuose dalyvauja maždaug 150 pasaulio elito, kurie yra žinomi kaip Bilderbergeriai, vadinami pagal viešbutį, kuriame įvyko pirmas susitikimas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Susitikimai daugiausia vyksta prabangiuose kurortuose, esančiuose vakarų Europos šalyse ir šiaurės Amerikoje. Apsauga yra itin stipri, todėl bet koks pasalinių dalyvavimas susitikime yra visiškai neįmanomas. Apsauga vyrauja nuo privačių apsaugos firmos iki pilnai apginkluotų karių. Daugelį žmonių, kurie bandė priartėti arčiau, buvo perspėti, kad patekę į saugoma perimetrą gali būti nušauti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

”Ir tokiai apsaugai yra priežastis. Tikrai pasaulio elitas nesusirenka pažaisti pokerio.”- Jim Marrs, autorius ir žurnalistas.

 

Ši grupė vairuoja pasaulio politiką. Vienas iš buvusių Bildergergerių pasakė, kad viename susitikime jie planavo atidaryti Kinijai duris į pasaulio areną ir po kelių mėnesių, JAV prezidentas Richard Nixon nuvyko į Kiniją, ir pakvietė ja dalyvauti pasaulio politikoje. Taip pat pagal šaltinius Arkanzaso gubernatoriui Bill Clinton 1991 metų Bilderberg susitikime David Rockefeller buvo pasakyta kaip svarbu yra sukurti Šiaurės Amerikos prekybos sąjungą ir tai yra Bilderberg grupės prioritetas.

 

Sekančiais metais B.Clinton buvo išrinktas į JAV prezidentus ir NAFTA (North American Free Trade Agreement) pradėjo savo veiklą. Yra ir daug kitų pavyzdžių nuo naftos kainos, maisto prekybos ir karinių konfliktų organizavimo.

 

”Tada jie tariamai nuvyko į arabų šalis, su kuriomis turi glaustus ryšius ir pasakė: Žiūrėkite, mes pakelsime naftos kainą, jūs uždirbate didžiules sumas pinigų, tačiau juos pervedate į tam tikras sąskaitas. Ir tam aišku reikėjo pateisinimo, kaip arabų-Izraelio karas.- David Icke, autorius ir tyrėjas.

 

Tai tik dar vienas pavyzdys kaip kontrolė yra vedama per pinigus. Kaip sakoma: ,,Kas turi pinigus, tas turi valdžią.” Jeigu tokia globalinė kontrolė ir egzistuoja, Bilderbego grupė buvo sėkminga kontroliuodama žinias, siekiant nuslėpti jų susitikimus. Svarbiausi žinių industrijos savininkai ir pranešėjai yra dažnai kviečiami į susitikimus, aišku su susitarimu, kad nepraneš apie tai kas vyksta juose. Catherine Grain iš Washington Post, buvo daugelyje Bilderbergų susitikimuose ir vienas ir vidinio Bilderberg grupės rato narių, Conrad Black, kuriam priklauso 68 procentai laikraščių Kanadoje, Didžiojoje Britanijoje ir daugelyje kitų šalių ir nei vieno žodžio apie susitikimus nebuvo matyti šiuose laikraščiuose apie Bilderberg grupę.

 

Ir ši grupė to siekia, kad niekas nebūtu pranešta apie jų veiklą. Kadangi pagrindiniai pasaulio žinių šaltiniai jiems priklauso. Tikrai keista, kad susitikimuose dalyvauja daugiau nei 100 didelę svarbą pasaulyje turinčių žmonių ir apie tai nieko nematyti pagrindiniuose žinių šaltiniuose(Mainstream Media). Net reporterių paklausus ką nors apie Bilderbergus, jie tik nustemba ir apreiškia nieko apie juos nežinia. Patys savęs paklauskite, ar kada nors girdėjote apie juos patys arba iš savo vietinių žinių šaltinių. Manau daugelis apie juos pirma kart girdite.

 

Pagrindiniai Bilderberg grupės tikslai:

 

  • Vienas pasaulio identitetas buvo bendromis vertybėmis.
  • Centralizuota pasaulio visuomenės kontrolė, valdant jų mastymą (naudojant informacijos šaltinius).
  • Nauja pasaulio tvarka sunaikinus vidurinę klasę ir palikus tik valdantį elitą ir varguomenę.
  • Neaugančią visuomenę be pažangos ir progreso kur visas turtas ir galia elito rankose.
  • Fabrikuotos krizės ir karai.
  • Visiška švietimo sistemos kontrolė parengiant pasirinktus žmones tam tikriem pareigom.
  • Visiška vidinės ir užsienio politikos kontrolė kontrolė.
  • JTO naudojimas kaip de facto pasaulio vyriausybę sukuriant mokesčius pasaulio gyventojams.
  • NAFTA (Šiaurės Amerikos Laisvos Prekybos Sąjungos) ir WTO (Pasaulio Prekybos Organizacijos ) globalinis išplėtimas.
  • NATO pavertimas pasaulio kariuomene.
  • Sukurti pasaulinę teisinę sistemą.
  • Pasaulinė gerovės sistema apdovanojanti paklusnius vergus ir nepaklususius taikanti išnaikinimui.
  •  

    Todėl nuomonė, kad keli žmonės negali valdyti pasaulio yra klaidinga. Matyt jie tai gali, kadangi jeigu įmanoma žmones laikyti absoliučioje nežinioje apie tam tikrus dalykus, galima lengvai juos kaip avis vesti ir peršti jiems savo nuomonę.

     

    ”Po kelias dešimt metų mes visi gyvensime Nacių Vokietijos tipo visuomenėje”- David Icke.

     

    Todėl mes visi turime suvokti, kad tas pasaulis, kuriame mes gyvename, nėra pilnai toks kokį mes jį įsivaizduojame. Nors daugelis tai pavadintu sąmokslo teorija, tiesa yra jums prieš akis jeigu tik norite ją matyti. Šis vadinimasis elitas per pastaruosius šimtmečius savo pačių knygose kalba apie vieno pasaulio vyriausybę ir žmonių skaičiaus mažinimą per sterilizaciją. Tai būtu technokratinė diktatūra, kurioje yra tik du visuomenės sluoksniai – Elitas ir visi kiti… O tie kiti, tai visi mes.

    Rekomenduojami video:


    2500
    2 Comment threads
    0 Thread replies
    0 Followers
     
    Most reacted comment
    Hottest comment thread
    1 Comment authors
    Naujausius Seniausius Geriausius
    Arunas

    As mielai pakarciau tuos sikponius. Jie nereikalingi. Visame palaikau rusija ji atsvara siems demonams amerikosu.

    Vaidas

    Savaitgali praejusi teko sudalyvauti festivalyje, kaip ir pikete prie viesbucio, kur buvo susirinke visi sitie, Londone :) buvo geeeeeras.

    Taip pat skaitykite