Neįtikėtinas pasirodymas talentų konkurse

Plytos sudėtos ant vyro galvos, o paskui kūju sudaužytos į šipulius. Kitas vyras dantimis tempia scenoje automobilį. Trečias dalyvis valgo stiklą, lyg tai būtų bandelės.
>Sveiki atvykę į keistą ir nuostabų „Warriors of Goja“ pasaulį – tai šių metų „India’s Got Talent“ konkurso ekstremaliausi dalyviai.

 

Grupė, nepatekusi į konkurso finalą, privertė teisėjus krūpčioti, kai vienas iš dalyvių buvo pervažiuotas automobiliu ir motociklu, šokinėjo per stiklines kopėčias.

 

Kvapą gniaužiančio šešių minučių pasirodymo metu jie taip pat gulėsi vienas ant kito, o tarp jų buvo padėtos vinių prikaltos plokštės. Grupė baigė savo pribloškiantį pasirodymą kruvini, už jų šviečiant užrašui „Ar jūs pasiruošę?“

 

 

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pukuotukeee2985

New chuck noriss …

Nesvarbu

Neblogai pavare tik ta bobelka bisk persikus buvo :D :D

Ta pati

Baisu buvo kaip i stiklus krito ir nieko nesuzalijo ;\\\

keista

Sajanai cia xD

ZZZZ

Jo,ateiviai talentu sou pradejo rodytis :D .Pagalvokit ka snekat paranojikai jus :D

Zuvedra

Man jau senai mintis kirba galvoje kai pamatau kazka panasaus,o ypac dabar populiariose visokiose talentu laidose visame pasaulyje:ar tai zmones kaip mes-paprasti mirtingieji?Jug tai virs zmogaus galiu ir sugebejimu?…Kazkas cia ne taip…jug jau senai kaip skelbiama pilna zemeje ateiviu uzsimaskavusiu tarp musu,kuriu mes nepastebime…,o gal tai vieni is ju…,o ka jus galvojate sios svetaines lankytojai?Parasykite:)

Minde
Giedrius

Tikrai kad jau kazka.

Vilius

Ne kzka…

Taip pat skaitykite