Susipažinkite su Matilda – kate, kuri savo akimis pakerėjo 40 tūkstančių sekėjų


Įvairiausių stebuklų kasdien atsiranda šioje žemėje, o puikus to pavyzdys – katė, vardu Matilda, kurios nuotraukos internete plinta tarsi virusas. Matildos akys primena mieliausią batuoto katino išraišką filme „Šrekas“ ir tai pakerėjo 40 000 katei sukurtos Instagram paskyros sekėjų.

Tiesa, Matilda internete pristatoma kaip katė – ateivė, ir jai skirta ne tik socialinio tinklo paskyra, bet ir visas interneto puslapis. Jame ne tik talpinamos augintinio nutraukos, bet ir skatinama aukoti pinigus tokiems gyvūnams kaip ji. Ką reiškia „tokiems gyvūnams“? Kerinčios katės akys – ne keista gamtos išdaiga: Matilda yra beveik akla. Prieš trejus metus, Valentino šventės metu gimusi katė ilgą laiką atrodė visiškai sveika. Deja, iki tos dienos, kai šeimininkai pastebėjo nenormaliai įsplėtusį vieną Matildos akies vyzdį. Ėmus ieškoti priežasčių, kodėl augintinio akių vyzdžiai kartas nuo karto keistai išsiplečia, veterinarai katei diagnozavo akies lęšio išnirimą.

Nors Matildos sveikatos prognozės nėra itin džiuginančios, šeimininkai daro viską, ką gali, kad katės gyvenimas truktų kuo ilgiau ir būtų itin komfortabilus. Ją auginantys žmonės taip pat aktyviai rūpinasi kitais sveikatos sutrikimų turinčiais naminiais gyvūnais. Jie rašo Matildos blogą, kuriame atnaujina informaciją apie katės sveikatą bei kasdienybę, ir šia nauja interneto žvaigžde susižavėjusius geradarius skatina aktyviai aukoti pinigus organizacijoms, gelbstinčioms gyvūnų gyvybes.
Matildos katės instagram vartotojas – https://www.instagram.com/aliencatmatilda/

Šaltinis: tv3.lt

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Programa

Ar žmonės čia mato filmą? Čia sukeltos tik statinės fotografijos, “padailintos” nugarsėjusia “fotožopos” programa.

!!!

O tu straipsnį skaitei? Gi parašyta, kad katės akys tokios yra todėl, kad ji serga ir yra beveik akla.

Skirta

Aukokite pinigus! Matyt tai skirta Jums!

Taip pat skaitykite