Moteris įkalinta miniatiūriniame kūne

Daugeliui žmonių, kovojančių su antsvoriu, gali atrodyti, jog galimybė valgyti bet ką ir nepriaugti svorio yra kaip išsipildžiusi svajonė. Bet Carole French, kuri gali valgyti kaloringiausią maistą, neribodama jo kiekio ir sverti 38 kg, tai yra tikras košmaras.

 

Dviejų vaikų motina yra viena iš dviejų žmonių pasaulyje, kuriems diagnozuotas sutrikimas, kai organizmas negali sukaupti riebalų. Iš pradžių tai gali atrodyti patrauklu, bet C. French sako, kad tikrovė yra apgailėtina.

 

Penkiasdešimtmetė moteris tokia plona, kad yra priversta dėvėti vaikiškus drabužius. Carole, gyvenanti Mančesteryje, sako, kad ją tiesiog apipila patyčiomis, spokso į ją kiekvieną kartą, kai ji išeina į gatvę.

 

Kai kurie netgi bando nufotografuoti ją ir išsako žiauriausias pašaipas apie jos miniatiūrinį kūną, daugelis galvoja, kad tai dėl anoreksijos.

 

C. French sakė: „Daug žmonių sako man, kad aš esu laiminga, būdama tokia plona, bet aš taip norėčiau priaugti svorio. Kai buvau paauglė, žmonės visada galvodavo, kad sergu anoreksija – jie labai klydo. Valgau kaip arklys, kartą per savaitę nusiperku į namus kinų maisto. Žmonės gali būti iš tikrųjų žiaurūs – žinau, kad atrodau ne taip, kaip visi, bet negaliu pasirinkti kaip atrodyti.“

 

Gimusi C. French buvo normalaus dydžio, bet jos tėvai netrukus pastebėjo, kad jų duktė vystosi ne taip, kaip kiti kūdikiai – ji daug vėliau pradėjo sėdėti, šliaužioti.

 

Kai turėjo eiti į mokyklą, ji labai ryškiai skyrėsi nuo kitų vaikų – buvo mažytė, rankos ir kojos buvo plonos kaip šakaliukai. 13 metų ji svėrė 25 kg. Jos tėvai labai jaudinosi ir manė, kad paauglę kankina mitybos sutrikimai.

 

C. French pasakojo, kad ji troško būti panaši į savo bendraamžes, turėti labiau gundančią figūrą. „Vaikai vadino mane anoreksike, – sakė ji. – Net tėvai galvojo, jog kažką darau, kad nepriaugčiau svorio. Bet aš beviltiškai troškau atrodyti kaip mano draugės, turinčios gražias figūras. Kimšau maistą, pilną angliavandenių, didžiulius mamos pietus, bet niekas nepadėjo.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Net kai mama nuvedė mane pas gydytojus, jie pirmiausia pasiuntė ištirti, ar nesergu bulimija ar anoreksija. Tik po metų gydytojams pavyko nustatyti diagnozę – šia liga sirgo tik dar vienas žmogus pasaulyje. Liga pasireiškia tuo, kad turiu mažiau raumenų negu sveikas žmogus ir neturiu kūno riebalų.“

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ji sakė: „Dėl ligos aš nuolat jaučiuosi išsekusi, didelė tikimybė, kad man išsivystys osteoporozė ir artritas. Kadangi nuo jos nėra jokio gydymo, man reikia išmokti su tuo gyventi. Mano vyras Steve‘as ir du sūnūs, Neilas ir Markas, sako, kad aš nuostabi tokia, kokia esu. Daug draugų sako, kad norėtų apsikeisti savo kūno problemomis su manimi. Bet aš primenu jiems apie spoksojimą ir komentarus, kuriuos turiu išklausyti. Anoreksija yra siaubingas dalykas, bet aš niekaip negaliu pakeisti savo kūno.“

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite