Per savo pačios laidotuves moteris atsibudo ir ištikta šoko mirė

Rusijos mieste Kazanėje moteris mirė nuo širdies smūgio, kai atsibudo ir suprato, kad yra pašarvota ir „paruošta“ laidotuvėms.

 

Šarvojimo salėje, giminaičiams apraudant tariamai mirusią moterį, ši staiga atsibudo ir pradėjo klykti, kai suprato kur guli.

 

49-erių Fagilyu Mukhametzyanov, kurią daktarai klaidingai paskelbė mirusia, iš tikrųjų numirė, kai išgirdo artimųjų maldas, kuriose buvo linkima jos sielai „nukeliauti“ į dangų.

 

51-erių moters vyras sakė, kad jo žmona pajuto skausmus krūtinėje ir ją ištiko infarktas. Apie moters prabudimą šarvojimo salėje jis kalbėjo: „Jos akys vartėsi kaip pašėlusios ir mes skubiai vežėme ją į ligoninę, tačiau ji išgyveno vos 12 minučių. Esu labai piktas ir noriu atsakymų. Ji nebuvo mirusi, kai daktarai sakė, kad mirė. Jie juk galėjo išgelbėti mano žmoną!“

 

Liūdno atsitikimo aplinkybės tiriamos.

 

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
!!!

Kas gali būti baisiau už atsibudimą šarvojimo salėje? Atsibusti karste!

nu ass

PusiauŽmogus norejau inestn aiskumo, jei gyditojas konstatuoja nesmurtine mirti ir artimieji nepageidauja skrodimas nera daromas

PusiauŽmogus

Tik paskaičius straipsnį, iškart pagalvojau, o tai kaip skrodimas? Iškart pašarvojo ir pofik? :D

LMT

Tai negi po skrodimo ji dar galejo atsibusti?

artel

O tai kaip skrodimas ir t.t vapsie kaKokia nesamone kuo jus tikit

Egle

kosmaras kazkoks

Vita

Yra kazkokia liga, kurios metu sirdies tvinksniai sumazeja iki minimalaus. Tad kartais gydytojai ir specialus irengimai gali neparodyti tokio silpno ir reto sirdies veikimo. Daznai tokie zmones uzmiega, ir gali atsibusti po 10 dienu kartais anksciau. Tad visiskai suprantama kad daktarai negalejo pasakyti jog ji gyva.

Martynas

Rusijoje viskas įmanoma…

Bilduke

nu pizdeds tie daktarai visai zioplai ar ka?

vyka

seniem zmoniem ir lietuvoje nevisada daro skrodima

Taip pat skaitykite