Viena kapinių nuotrauka pakeitė supratimą apie mirusiųjų pasaulį

kapiniu_nuotrauka“Tikiuosi mano pasakojimas privers visus susimastyti apie anapusinį pasaulį”, – taip savo laišką pradeda anomalija.lt skaitytoja Jovita, kuri mano, kad vienoje kapinėse darytoje nuotraukoje, pavyko nufotografuoti žmogaus sielą. Žemiau pateikiame pilną skaitytojos laišką.

 

Buvo šilta, saulėta 2016 liepos mėnesio diena Olandijoje. Su draugais sugalvojome su dviračiais nuvažiuoti 25 km iki didžiojo Olandijos miesto. Važiavom per kelis nedidelius miestelius, pakeliui apžiūrinėdami įdomius objektus.

 

Stabtelėjome prie karių kapinių, apie kurias mums buvo pasakojęs vienas draugas, kadangi jis jas jau buvo kažkada aplankęs. Buvo vidurdienis, kapinės atrodė įprastai kaip ir visos kitos kapinės: tvarkingos, balti antkapiai.

 

Greitai apžiūrinėjome antkapius, ant kurių buvo užrašyti žuvusiųjų vardai, metai kada, bei kelių metų jie mirė. Karių amžius buvo nuo 19 iki 36 metų. Aš šiose kapinėse jaučiausi ramiau, jaukiau, nei Lietuvos kapinėse, tačiau kažkodėl jaučiau vienoje nugaros pusėje keistą spaudimą, bet į tai nekreipiau dėmesio.

 

Tuomet man kilo idėja aplankyti kapines kai jau bus sutemę. Nors draugai ne iš karto, tačiau po kurio laiko sutiko tai padaryti.

 

Iš miesto grįžinėjom apie 11 val. vakaro. Kai pamačiau tas pačias kapines, sakiau draugams stojam, pafotografuosime. Sustojome. Vienas iš draugų net nėjo per vartelius į vidų, tuo tarpu aš dar su 3 draugais įėjome į vidų. Kai tik atsidūriau kapinėse, vėl pajutau ta spaudimą.

 

Pradėjome fotografuoti (tik telefonais). Man befotografuojant draugą, kažkas praskrido panašus į paukštį, bet tai tik pamačiau telefono ekrane, nes pakėlus galva nieko nebuvo. Pridarėme nemažai nuotraukų. Grįžus namo, iš karto sėdau žiūrėti nuotraukų ir tuo momentu sustingau.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nuotraukoje matomas žmogaus siluetas. Galva nukreipta į dešinę pusę, galima įžiūrėti šiek tiek rūbų fragmentų.

Nuotraukoje matomas žmogaus siluetas. Galva nukreipta į dešinę pusę, galima įžiūrėti šiek tiek rūbų fragmentų.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Iš kart parodžiau vieną nuotrauką draugams. Net ir jiems šiek tiek pasidarė neramu. Vienoje nuotraukoje nors ji ir neaiški, tačiau joje galima įžvelgti jauną vaikinuką, jo veidą bei akis, bei viršutinę kūno dalį.

 

Apsidžiaugiau ir tiesiogiai pasakius apsiverkiau, tik nežinau ar tai buvo džiaugsmas, ar baimė. Tą akimirką pati įsitikinau, jog kažkas mums nematomo egzistuoja.

 

Tą pačią naktį, susapnavau keistą sapną. Kuriame kažkas ant sienos užrašė “I AM HERE. MY NAME IS SCHURAN” (liet. “AŠ ESU ČIA. MANO VARDAS SCHURAN”). Suprantama, kad negaliu nei patvirtinti nei paneigti, kad sapnas ir jo turinys buvo kažkaip susijęs su šiuo keistu įvykiu kapinėse. Bet žinau viena, kad ši nuotrauka padėjo man įsitikinti, kad kažkoks anapusinis pasaulis vis dėlto egzistuoja.

 

Jovita

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rami Siela

Jus blogai ziurejote ”SYNKAS”- jei 5 minutes ziurejote ir nieko nematete..
Nes ten yra daugiau, nei fotografavusi moteris pabreze..
Ir tie, kurie sako – kad nieko nera – paprasciausiai ramina save .. Bet kad yra – tai faktas, kuris aiskus kiekvienam ir jau seniai :)

Photocore

Galiu jus nuliūdinti panele, kaip minėjo vienas komentatorius, tai tik paprasčiausias šviesos žiedas nuo lempos, kuris išgaunamas (jūsų atveju) su neitin švariu objektyvu.

Pinčiukas

kita karta pameginkit ne su telefonu fotkint :D su kuo tik zmones nefotkina.. :D

Lokys

Nieko nematyti toj nuotraukoj. Juokas ima.

svecias

Isiziurek geriau!

Err

Nu as nieko nematau. Kur jus ten ka matot?

Synkas

Manau ka nori cia pamatyti ta ir matai. As ziurejau gal apie 5min i ta vieta kur pazymeta ir kazkaip neimatau jokio veido ar pan. Bet, tiek ten kur pazymeta, tiek biski kairiau kur ta lempa sviecia, matau po dvieju zmoniu figuras (baltas) lyg stovetu tolumoje kazkas. O skaitytoja apie tai ne neuzsimine. Tad pritarsiu, kad cia tikriausiai optine apgaule :)

Deivis

Nei cia vaiduoklia nei ka, juk lempu siesa suformuoja visokius suluetus ir esant kapinese gali iziureti nors ir velnia.. optine apgaile

Jovita

Aha, isbandyk pats ir pamatysi!!!!!!

Vilius

Tiesa pasakius ne iskarto izvelgiau zmogu nuotraukoje, taciau kai pamaciau isties suintrigavo. Matosi veidas, ir puse kuno, kuris lyg skrenda i desine puse. Idomi istorija :)

Jovita

Gaila jog sita nuotrauka neryski, bet ispudziai buvo nerealus, gaila, kad draugai istryne savo nuotraukas is kapiniu

Taip pat skaitykite