Pranašaujama, kad šiąnakt gali būti pranešta apie ateivių egzistavimą

ateiviai-isvaizdaŠiąnakt kosminė agentūra NASA organizuoja konferenciją, kurioje rengiamasi atskleisti pagrindinius kosminio teleskopo “Kepler” atradimus.

 

Kaip rašo užsienio naujienų portalai, sąmokslo teorijų šalininkai, o taip pat kai kurios žinomos ufologų bendruomenės yra įsitikinusios, kad yra labai didelė tikimybė, jog bus pranešta apie ateivių aptiktus pėdsakus kitose planetose ar planetoje.

 

“Yra nutekėjusios informacijos, kad teleskopas aptiko kitos protaujančios civilizacijos kosmose pėdsakus. Klausimas tik vienas, kada NASA paskelbs šią informaciją.”, – žurnalistams teigė vienos ufologų bendruomenės narys.

 

Kepler kosminis teleskopas yra NASA kosminė orbitinė observatorija, kurios tikslas – Žemės tipo planetų paieška prie kitų žvaigždžių. Kepler teleskopas į kosmosą buvo iškeltas 2009 m. kovo 7 d.

 

2013 m. sausį šio teleskopo pagalba iš viso buvo aptikta daugiau nei 2700 planetų kandidačių kuriose galėtų egzistuoti gyvybę. Tuo pačiu metu mokslininkai remdamiesi Kepler teleskopo duomenimis apskaičiavo, kad Paukščių take yra apie 17 milijardų Žemės dydžio egzoplanetų

 

2014 m. balandžio 17 d. Kepler komanda paskelbė atradusi naują egzoplanetą Kepler-186f, esančią labai panašaus dydžio į Žemę ir esančios gyvybės zonoje.

 

Neabejojama, jeigu pranašaujama informacija pasitvirtins, ši diena į istorijos vadovėlius įeis kaip diena, kurią buvo pranešta apie kitų civilizacijų egzistavimą kosmoso platybėse.

 

Papildyta

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

NASA mokslininkai pranešė apie naują atrastų planetų grupę – iš viso buvo rastos 1 284 egzoplanetos. Tai reiškia, kad Keplerio kosminiu teleskopu atrastų egzoplanetų skaičius padidėjo daugiau negu dvigubai.

 

“Tai suteikia mums vilties, kad labai greitai galime atrasti antrą Žemę.”, – teigė NASA būstinės Vašingtone vyriausioji mokslo darbuotoja Ellen Stofan.

 

Nors buvo tikėtasi, kad NASA gali užsiminti apie atrastą nežemišką gyvybę, tačiau tai neįvyko.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Sąmokslo teorijos šalininkai ir ufologų bendruomenės ir toliau reikalauja iš NASA skaidrumo. Pasak jų, JAV kosminė agentūra visuomenei pateikia ne visas turimas žinias.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Saulys

Mano manymu ivyko taip. Pati NASA (Never A Straight Answer) agencja paleido pletka kad padarys pranesima, kad labiau laikrascius pirktu. Zodziu reklaminiais tikslais, ko gero reikejo atostogom pinigu prisidurti. ir pareiske …. kad teleskopas atrado planeta. Well.. tam jis buvo pastatytas pirmoje vietoje. Zodziu eilnis zmoniu isjuokimas. AS visiskai nesuprantu to kvailo siekio atrast planeta “kaip zeme”. Ka tas duos? Ras ta planeta ir prades sakyti – kiek daugiau yra tokiu planet. Man kur kas idomiau butu pamatyti tamsiaja Menulio puse be retusavimo.

AG

Oho pranasyste! Ir dar sianakt! It tik per Anomalija.lt mes tai suzinosim. ;)

aha

ateiviai,pranese,kad daugiau planetu atrado,o apie gyvybe jokiu ziniu

Taip pat skaitykite