“Raganų druska” – galingas įrankis namų energetiniam valymui

druska-raganuDažnai žmonės neįtaria, kad įvairūs prietarai, atkeliavę iš mūsų senolių, gali daryti tikrus stebuklus. Ir viskas priklauso tik nuo to, kaip su prosenelių žiniomis mes elgsimės.

 

Pasaulyje ne viena žiniuonė, prisimindama senolių ritualines apeigas, pirmiausia pabrėžia druskos svarbą. Žiupsnelis paprasčiausios druskos gali būti laimės arba nelaimės priežastis.

 

Būrėja Vilija parengė instrukciją, kaip iš paprastos druskos pasidaryti galingą įrankį, kuris padės mums ne tik apvalyti mūsų namus, tačiau ir veiks kaip tikrų tikriausias talismanas.

 

Kaip pasigaminti “raganų druską?”

 

Imama paprasta rupi druska, kuri sumaišoma su viena iš sekančių dalių: arba su smulkintais juodaisiais pipirais, arba su smulkinta medžio anglimi, arba su suodžiais, arba su pelenais, arba su smulkintomis aktyvuotos anglies tabletėmis.

 

Druską reikia kaitinti (pvz., keptuvėje ar kitame inde), pridedant aktyvuotos anglies ar kitų ingredientų. Taip pat dar galima įmesti juodųjų pipirų.

 

Kam ir kaip naudojama “Raganų druska”?

 

“Raganų druską” galima panaudoti namų energetiniam valymui nuo negatyvo: reikėtų tolygiai išbarstyti paruoštą druską ant visų grindų ir po to tiesiog sušluoti ją pradedant nuo kampų link išėjimo ir iki/už gyvenamosios vietos slenksčio.

 

Už slenksčio druską sušluokite į kokį indą ar pan. ir kur nors nuošaliau giliau užkaskite, o indą išmeskite lauke į šiukšlių konteinerį.

 

Grįžę nusiplaukite rankas po tekančiu vandeniu su druska. Geriausia “valymus” daryti per Delčią, nors, reikalui esant, galima bet kada.

 

Parengė: Vilijos Magiškos Kortos

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite