Atsirado prieš 20 metų dingęs vyras kuris buvo palikęs civilizaciją

crisas26 metų ispanas Carlosas Sanchezas Ortizas de Salazaras 1995 metais tiesiog dingo. Daktaru ką tik įsidarbinęs jaunas vyras buvo ieškomas visoje Ispanijoje ir kitose pasaulio valstybėse, tačiau jokių jo pėdsakų užtikti nepavyko, rašo „The Independt“.

 

2010 metais Ispanijos teisėsauga uždarė C.Sanchezo Ortizo de Salazaro bylą ir paskelbė, kad vyras yra miręs. Ši istorija ir būtų pasibaigusi, jei ne du Italijos regiono Toskanos grybautojai, kurie Skarlino miške užtiko keistą vyrą.

 

Šis parodė jiems gerokai sudūlėjusį savo pasą bei prisistatė esąs pradingęs ispanas daktaras. Italijos dingusių asmenų paieškos tarnyba po kelių dienų surado dar gyvus 46-erių metų vyro tėvus.

 

C.Sanchezas Ortizas de Salazaras teigė, kad pasitraukti nuo žmonių ji privertė ilgą laiką kankinusi depresija. Jis išsirinko Toskanos regioną, kur apsigyveno mažai lankomame gamtos rezervate prie Maremos pakrantės.

 

Tiesa, atsiskyrėlis ispanas nepanoro susitikti su savo tėvais, o į Italiją skubiai atvykusi jo mama džiaugėsi vien tuo, kad jos sūnus gyvas. „Mes gerbiame jo norus ir laisvę, bet norėtume bent akimirkai jį pamatyti, žinoti, kad jam viskas gerai“, – sakė ji.

 

Netoli rezervato gyvenantys italai teigė, kad paskutiniuosius šešerius metus matydavo keistą ir aplinkinių vengiantį vyrą, tačiau nebandė su juo kalbėtis ar sužinoti, iš kur jis atsirado Toskanoje.

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
dasa

Nusisnekat bukaprociai,zmogui gal uzkniso tas visas zmoniu meslas,ir sugalvojo atsipust zmogelis,jei be gamtos negaaleciau pasielkciau tai pat :D

aquadrileris

metų antisocialas bomžas, tas ispanas, o tėvams vargas (nors jei toks palikuonis išaugo, gal patys ir kalti)

Jo

Puikus budas visiskai veltui pragyventi savo gyvenima

Eva

Norėtųsi daugiau informacijos kaip jis išgyveno gamtoje. Galbūt yra iš jo paimtas koks nors interviu?

Zxcv

Maladiec, as ir pabegciau kai daknistu visi

Taip pat skaitykite