Žemę apims galinga geomagnetinė audra: ekspertai įvardijo datą


Balandžio viduryje daugelis planetos gyventojų gali patirti prastą savijautą dėl galingos G1 lygio geomagnetinės audros. Laimei, tikimasi sulaukti vieno smūgio.

 

Geomagnetinė audra, pasak FIAN, įvyks balandžio 16 d. 17 d., Kai kurie planetos magnetinio apvalkalo sutrikimai tęsis, tačiau jie bus nereikšmingi.

 

Perturbacijos įvyksta dėl to, kad Saulė išskiria medžiagą, kuri patenka į apsauginį mūsų planetos apvalkalą. Kontakto su magnetosfera metu susidaro gerai žinomas aurora borealis. Geomagnetinės audros gali trukti nuo poros valandų iki poros dienų.

 

Mokslininkai neįrodė neigiamo magnetinių audrų poveikio, tačiau gydytojai atkreipia dėmesį į padidėjusį pacientų skundų skaičių. Ypač kenčia pagyvenę žmonės ir gyventojai, sergantys lėtinėmis širdies ir kraujagyslių ligomis. Magnetinių audrų dienomis slėgis dažnai šokinėja ir sutrinka širdies ritmas.

 

Nepervertink savęs. Jei jūsų sveikata nėra ideali, tuomet geriau atsisakyti tam tikro fizinio darbo, nes bet kurią akimirką būklė gali pablogėti. Bus galvos skausmas, dirglumas, stiprus nuovargis, jėgų praradimas.

 

Norėdami apsisaugoti, verta daugiau vaikščioti gryname ore, taip pat visada su savimi turėkite pirmosios pagalbos vaistinėlę. Venkite streso, kai tik įmanoma.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite