DNR tyrimai parodė, kad pasaulio Kūrėjas turi egzistuoti

dna-dievasGarsus mokslininkas, užkietėjęs ateistas Entonis Fliu (Antony Flew) išsižadėjo ateizmo pripažinęs, kad aukščiausioji kuriančioji jėga turi egzistuoti. Biologiniai DNR tyrimai parodė, kad gyvybei atsirasti reikia neįtikėtino daugybės įvairiausių faktorių suderinamumo, kas verčia daryti išvadą, kad turi būti kuriančioji jėga. Absurdiška tvirtinti, kad pirmasis gyvas organizmas kilo iš negyvosios materijos ir po to virto nepaprastai sudėtingais gyvais organizmais.

 

Britų gydytojas ir neurobiologas, molekulinės biologijos mokslininkas Fransis Krikas (Fransis Crick), atradęs spiralinę DNR molekulės struktūrą, suvokė, kad gyvenimas yra kažkokio stebuklingo kuriamojo veiksmo rezultatas, nes kitaip neįmanoma paaiškinti neįtikėtinai tikslios begalinės daugybės faktorių, kurių reikia gyvybei atsirasti ir vystytis, tarpusavio sąveikos.

 

Amerikiečių biochemijos profesorius Maiklas Bechė (Michael Behe) pastebėjo: „Biochemikai atskleidė daugybę žmogaus ląstelių paslapčių, tačiau visos pastangos, atiduotos gyvojo organizmo tyrimams, davė tik vieną rezultatą: „Kūrinys“.

 

Garsus amerikiečių genetikas F. Kolinsas matė, kad kvantinis neapibrėžtumo mechanizmas daro supančio pasaulio raidą nenuspėjamą ir iki galo neišaiškinamą. Nesuvokiama aukščiausia jėga valdo visus pasaulio sandaros procesus, tačiau tokiais neapčiuopiamais metodais, kuriems fiksuoti mokslas negali rasti priemonių.

 

Mokslininkai įrodė, kad jeigu gamtos konstantos nuo dabartinių skirtųsi bent 1 procentu, tai neatsirastų nei atomai, nei galaktikos. Šiuolaikinis mokslas vis aiškiau suvokia esant Gamtos kūrimo pradžią, priežastį, vystymosi planą ir tikslą. Taip atveriamos durys į nesuvokiamos aukščiausios jėgos valdas, kurių negali paneigti jau žinomi gamtos dėsniai.

 

Problema ta, kad mokslo tiriamieji prietaisai yra viso labo tik mūsų penkių jutimo organų dirbtiniai stiprintuvai, kurie, kaip ir prigimtiniai, gali fiksuoti vien tik pasekmes, t. y. mūsų jutimo organų reakcijas į mums nežinomą išorinę priežastį, kas ir kuria mūsų materialiojo pasaulio pastovumo iliuziją.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Toks prietaisas, arba jutimo organas, kuris galėtų peržengti materijos, t. y. pasekmės, slenkstį, yra įmanomas tik tokiu atveju, jeigu jis, pagal savybių panašumo dėsnį, galėtų būti priežasties – «nieko sau», o ne pasekmės – «viską sau» – pozicijoje. Žmogus, išvystęs savyje tokį ketinimą, galėtų matyti priežastį ir pasekmę kartu, kaip sakoma, matyti abi pasaulio puses. Aišku, kad tokį ketinimą gali išvystyti tik pats žmogus savyje kitų žmonių atžvilgiu.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Autorius: Vincas Andriušis – andriusis.wordpress.com (www.mintis.info)

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sinie is marso

DNR tirimuose gali rasti grauziko genu taip kad bukit ramus su tais “klonuotais ateiviais – ziurkes kopijom” PVZ: pinkis ir makaule – jau uzvalde pasauly viesai paviesinta…
((buhyte pæ laiminty semiecie! grausihe!))

tai

ble is kur tada tos kitos “pazengusios civilizacijos” ? irgi is kazkokio kokteilio atsirado? :D turi but tas kuris visa tai sukure…

Ezekiel

Tai net Ričardas Dawkinsas nemano, kad gyvybė atsitiktinai susiformavo. Tik jo nuomone tai galėjo padaryti ateiviai, o ne Dievas.

Ezekiel

Tiksliau, kad tam tikri organizmai galėjo būti sukurti tų pažengusių civilizacijų.

Danis

Zmones dieva ir vadina ta, kuris viska sukure.

afgy

o kas sukure ateivius?

niekas

nieko nezino gyvenam tik spelionemis ir tiek….:) bet kad Jis yra tai neabejokit juk nieks is nieko neatsiranda viskam turi but pradzia… Jis is kur atsirado?…na kai ateis laikas galesit pasiklaust jai buvot geri gal ir pasakys jai ne tai jum pize ;DDD

TinSoldier

Juokingas straipsnis :)

Nekalbant apie šiaip absurdiškumą, tik pora faktinių klaidų:

Pirmiausiai, Antony Flew buvo ne “garsus mokslininkas”, o filosofas. Kuris, taip, į gyvenimo pabaigą pradėjo simpatizuoti deizmui. Bet čia filosofinis, o ne mokslinis požiūris jo. Kam kišti tą “mokslininką”, jeigu jis su juo nieko bendro neturėjo?

Kita asmenybė, Fransis Crick, kaip buvo užkietėjęs ateistas, taip ir liko iki gyvenimo pabaigos. Kam meluoti apie kažkokius atsivertimus?

Ar maža tikinčiųjų, kad pavyzdžiams naudoti pradėta skleisti dezinformaciją? :)

asdasd

tam kad tik parasyt straipsni kad zmones skaitytu. Koks skirtumas kas parasyta svarbu yra turinys kuris pritraukia skaitytoja.

Tomas

Jei niekas is nieko negalejo atsirasti tai is kur atsirado tas kūrėjas?

Jonas

Amžinybėje laikas neegzistuoja. Jis niekada neatsirado. Jis YRA

mangirdas.bu

pagaliau mokslinininkai kaska su tolku padare

Taip pat skaitykite