Kurie Zodiako ženklai yra didžiausi pavyduoliai?

Pavydas – keistas dalykas. Jis rodo, kad mes nepasitikime savimi, ir stengiamės jo išvengti. Tačiau ne visiems tai pavyksta. Pavydas – tarsi liga, kuri užvaldo žmogų, nori jis šito, ar ne, ladylife.club cituoja “DELFI Gyvenimas“.
 
Taigi kurie Zodiako ženklai labiausiai yra linkę pavydėti?
 
1. Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)
 
Be jokios abejonės, Skorpionas yra labiausiai pavydus Zodiako ženklas. Jis nėra linkęs pasitikėti žmonėmis ir užsipuola juos, vedamas gryno pavydo. Skorpionas nemoka slėpti savo jausmų, todėl jį supantys žmonės jaučiasi nepatogiai.

 

2. Vėžys (birželio 21 – liepos 22)
Vėžį dažnai užvaldo pavydas, bet jis moka jį slėpti. Jis nedažnai leidžia aplinkiniams suprasti, kad jį apėmė pavydas, bet jei jau tai pastebėjote, būsite įtraukti į jo žaidimą.

 

3. Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

 

Liūtas yra bene patraukliausias ir aistringiausias Zodiako ženklas. Jis supranta, kad reikalai ne visada klostosi taip, kaip reikia, todėl ne itin pavydi kitiems. Jis gali pavydėti tik tuomet, kai jo partneris rodo išskirtinį dėmesį kažkam kitam, o ne jam.

 

4. Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

 

Mergelė gali pavydėti, kai kitas žmogus kažkurioje srityje būna geresnis už ją. Mergelės yra labai kritiškos sau, todėl dės visas pastangas, kad toje srityje taptų geriausia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

5. Avinas (kovo 21 – balandžio 19)

 

Avinas – aistringas ir kaprizingas Zodiako ženklas. Tai skatina jį beveik visada pavydėti. Kai aviną užvaldo pavydas, jis tampa impulsyvus ir pradeda vadovautis savo emocijomis. Jei matote, kad Avinas kunkuliuoja iš pavydo, bėkite tolyn!

 

6. Jautis (balandžio 20 – gegužės 20)

 

Nepaisant to, kad Jaučiai kartais būna pavydūs ir ne visada pasitiki savimi, paprastai jie pavydo nejaučia. Jaučiai yra kantrūs, supratingi ir žino, kada galima demonstruoti savo emocijas. Jeigu Jautis pavydi, vadinasi, kažkas jį stipriai neramina.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

7. Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

 

Ožiaragis, kitaip negu kiti Zodiako ženklai, nebūna pavydus. Kartais jis jaudinasi dėl smulkmenų, jame kirba pavydas, bet jis nekreipia į tai dėmesio. Ožiaragis yra savikontrolės karalius ir neleidžia, kad kažkas darytų jam įtaką.

 

8. Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

 

Svarstyklės yra vienos supratingiausių Zodiako ženklų. Jos priima likimo iššūkius ir nepavydi geresnio gyvenimo kitiems. Pavydas joms – retenybė. Svarstyklės nekenčia konfrontacijų ir konfliktų, todėl jei Svarstyklės kada nors ir pavydės, jūs to nesužinosite.

 

9. Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21)

 

Šauliai kartais būna keisti, bet nepavydūs. Jie yra optimistiški ir mėgsta bendrauti, todėl dažniausiai jiems pavydi aplinkiniai, o ne atvirkščiai.

 

10. Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

 

Vandeniai nejaučia pavydo, kaip kiti ženklai. Jie sprendžia problemas. Jei jie ir pajunta pavydą, tai stengiasi išsiaiškinti priežastis, kas jį kelia, ir bando jas pašalinti.

 

11. Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

 

Žuvys nėra pavydžios, nes yra linkusios užjausti ir mylėti žmones. Jos nejaučia nei pavydo, nei neapykantos, o jei ir pajunta, nėra ko bijoti – jos neteikia tam reikšmės.

 

12. Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20)

 

Dvyniai nepavydi dėl vienos paprastos priežasties: jiems tai nerūpi. Dėl to Dvyniai yra vieni mėgstamiausių žmonių. Jiems būdingas aiškus supratimo lygis ir nerūpestingas požiūris į gyvenimą. Užuot žmonėms pavydėję, jie laiko už juos kumščius.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
barmalejus

kad pavydo maziausiai turi dvinys , vandenis, svarstykle tai faktas, yra patys silciausi ženklai. Bet čia daug niuansų yra, kokią karmą atsinešęs iš praitų gyvenimų žmogus………………

sara

Atsigrezkite i Dieva, zmones.

Pyktis.

cia i kuria puse reiktu? bent jau mazdaug kur? ;D

Vydintis

– pirmiausia, tai zodiako žvaigždynai yra per toli, lyginant su atstumu iki Saulės, o per metus Žemės atstumas tekinta būtent atstumu iki Saulės R.

– antra, tai nėra tokio dalyko kaip “pavydas”, šis žodis iškraipytas bolševikų, kaip ir daug kitų. Žodis “vydėti” reiškia žiūrėti, o sakinys “eime pavydėti kaimyno” reiškia “einam pažiūrėti kaimyno”.

:(

sara

Dievas tai ne choroskopai…
Choroskopai yra velnio nešti ir pamesti.;-)))

cortesas

asmeniškai tau nereikia gręžiotis nei į vieną pusę – pakaks pakelti galvą aukštyn

Taip pat skaitykite