Numerologija ir profesija

Darbas užima pagrindinę vietą mūsų gyvenime. Jame mes realizuojame savo asmenybę, parodome savo potencialą. Kad darbas teiktų pasitenkinimą, reikia teisingai pasirinkti ir dirbti su entuziazmu. Be to, daugumai iš mūsų dažnai tenka įvertinti mus dominančio žmogaus profesines galimybes.

 

Taigi geriausia į pagalbą pasitelkti astrologiją ir numerologiją. Specialistų tvirtinimu, tokio įvertinimo tikslumas siekia beveik 80%. Tačiau jeigu astrologija reikalauja didelio žinių bagažo, duomenis, taip pat ir žmogaus gimimo datą, laiką bei vietą vertina pagal lenteles, tai numerologiniams skaičiavimams tereikia šratinuko, popieriaus lapo, kalkuliatoriaus ir žmogaus gimimo datos.

 

Numerologija – paprastas ir kiekvienam prieinamas metodas. Juo žmogaus asmenybė įvertinama tik elgsenos aspektu. Numerologijoje labai išvystyta kalba, kuria aprašomos individualios žmogaus savybės. Kaip mes išmokome skaityti iš raidžių, taip galima išmokti skaityti iš skaičių. Šiomis dienomis numerologija vis plačiau paplinta ir tampa vienu iš efektyviausių savęs ir kitų pažinimo metodu.

 

Kiekvieną asmenybę veikia trys pagrindiniai skaičiai: Vardo, Likimo ir Sielos. Šiuo atveju mums tereikia įvertinti Likimo skaičiaus (gyvenimo kelio, gimimo datos skaičiaus) įtaką.

 

Likimo skaičius yra tai, kam jūs pašauktas ir kas jums skirta daryti. Jis parodo, kokia jūsų prigimtis ir kokių savybių jūs turite, kad galėtumėte realizuoti save šiame pasaulyje. Likimo skaičių galima apskaičiuoti pagal gimimo datą sudedant kiekvieną skaičių, pavyzdžiui, 1989 metų sausio 27d. – 1+9+8+9+0+1+2+7 = 37 = 3+7 = 10 = 1+0 = 1.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pažvelkime, kokios profesinės savybės būdingos žmogui pagal Likimo skaičių.

 

Likimo skaičius 1

 

Dirbdamas bet kokį darbą parodo savo individualumą. Dinamiškas, turi dalykinio apsukrumo, vertina laiką. Tiksliai galvoja ir veikia. Savarankiškai priima sprendimus ir jų laikosi. Gali užsidegti kokiu nors darbu ir įkvėpti kitus. Atsidavęs reikalui, palaiko savo bendradarbius. Jam būtina jaustis svarbiam, jis siekia pasisekimo ir pripažinimo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Likimo skaičius 2

 

Rimtai ir apgalvotai atsižvelgia į darbą, visas atsiduoda reikalui. Dirba greitai, bet atsakingai. Viską daro ramiai ir pagal planą, įsigilina į visas darbo plonybes. Turi gerą intuiciją, pastebi daugelį smulkmenų ir detalių, kurių nemato kiti. Patikimas, niekada nenuvils. Jo galimybės geriausiai atsiskleidžia darbe su žmonėmis.

 

Gerai dirba ten, kur galima pamatyti veiklos rezultatus. Jam patinka gaminti ilgaamžius ir kokybiškus daiktus. Tinka darbas socialinėje bei aptarnavimo sferoje.

 

Netinka darbas, reikalaujantis greitos reakcijos; darbas, kuriame nuolat keičiasi sąlygos, kai reikia būti griežtam su žmonėmis; darbas, kuriam reikia pionierių ir eksperimentatorių; administracinis darbas.

 

Likimo skaičius 3

 

Šis žmogus išsiskiria dalykine fantazija, įvairialypiais interesais, energingumu, intelektualumu, optimistiškumu. Gali generuoti begalę konstruktyvių idėjų. Yra entuziastingas ir turi įgimtų galių sulaukti sėkmės.

 

Jam patinka intelektualus, įdomus darbas, kurį galima atlikti per trumpą laiko tarpą, o dar geriau toks darbas, kuriame kiekvieną kartą pasitaiko kažkas naujo. Tiks bet kokia veikla, kuri reikalauja išradingumo, protinės įtampos, darbas, kai reikia daug keliauti, aktyviai dirbti su kompiuteriu. Jis gali dirbti masinės informacijos priemonėse, struktūr-ose, kuriose greitai keičiasi finansinės aplinkybės.
Netinka monotoniškas, su atsakomybe už kitus susijęs darbas.

 

Likimo skaičius 4

 

Jam būdingas rimtumas, kantrybė, sąmoningumas. Pirmenybę teikia stabiliai ir patikimai veiklai. Imasi atsakomybės. Kitus palaiko ir užstoja. Siekia tvarkos ir laikosi plano. Atkreipia dėmesį į smulkiausias detales. Naujus projektus ir reikalus pradeda įgyvendinti tik po kruopštaus pasiruošimo.
Tinka ko nors materialaus gamyba, darbas pramonės, statybos, žemdirbystės, prekybos srityse, taip pat darbas, susijęs su apsauga ir kontrole.

 

Netinka darbas, kai reikia greitai priimti sprendimus dažnai besikeičiančiomis sąlygomis, trumpalaikė ir emociškai nestabili veikla. Jam nepatinka trumpalaikiai ir skubūs, abejotini, avantiūriniai pasiūlymai; pirmenybę teikia ilgiau trunkantiems projektams.

 

Likimo skaičius 5

 

Puikiai pasirodo visose srityse, kai reikalingi organizaciniai sugebėjimai ir mokėjimas bendrauti su žmonėmis. Laikosi įstatymų ir nustatytos tvarkos. Pirmenybę teikia darbui, kuris susijęs su įvairove, reikalauja greitai priimti sprendimus, suteikia galimybę sekti bendrus reikalų įgyendinimo žingsnius. Jam reikalinga lanksti veikla ir laisvas dienos grafikas.

 

Tinka darbas, kai galima pademonstruoti save, savo organizacinius sugebėjimus: administratoriaus, vadovo, vadybininko, verslininko, direktoriaus, visuomenės veikėjo ir t.t. Nebijo keisti veiklos sferos.
Netinka darbas didelėse organizacijose, jeigu nėra karjeros perspektyvų. Pastovus ir monotoniškas darbas jam greitai nusibosta.

 

Likimo skaičius 6

 

Organizuotas, lankstus, protingas ir patikimas darbuotojas. Reikalo ir kolektyvo interesai jam yra svarbiausi. Labai darbštus. Puikiai pasirodo darbe, kuris reikalauja uolumo, komunikabilumo, svetimų problemų supratimo. Jį traukia maloni ir patogi darbo vieta. Pirmenybę teikia darbui kolektyve.
Tinka bet kokia veikla, reikalaujanti praktinio konkrečių užduočių vykdymo. Darbas, susijęs su mokslo įstaigomis, visuomeninėmis organizacijomis, medicina. Veikla, kai galima pademonstruoti rūpestį aplinkiniais, taip pat susijusi su harmonijos ir grožio suteikimu gyvenimui.

 

Netinka darbas, reikalaujantis greitų, ryžtingų sprendimų, administracinių bei organizacinių savybių turinčių žmonių, taip pat labai plataus masto veikla.

 

Likimo skaičius 7

 

Labai pasitikintis, kantrus, susivaldantis, turintis intuiciją žmogus. Pasižymi neįprastu analitiniu mąstymu. Nuolat siekia naujų žinių. Finansinę sėkmę atneša kruopštus, profesionalus, individualus darbas. Gebėjimas susikaupti, analizuoti, įžvalgumas leidžia būti lanksčiam ir pasiekti laimėjimų.

 

Be jokių pastangų gali tapti daugelio sričių specialistu. Tinka bet koks darbas, susijęs su žinių platinimu, mokslu, jurisprudencija, įstatymais, kontrole, finansais. Domisi psichologija, žmonių tarpusavio santykiais. Tinka darbas, susijęs su grožio ir harmonijos kūrimu: dizainerio, stilisto, kirpėjo, dailininko ir t.t.

 

Reikia vengti darbo dideliame kolektyve, veiklos, atliekamos dideliais tempais.

 

Likimo skaičius 8

 

Dinamiškas ir atsakingas. Jo sveikas protas, drąsa priimti sprendimus, tvirti principai kaip niekas kitas puikiai tinka dideliems projektams įgyvendinti ir siekti ilgalaikių tikslų. Turi sugebėjimą įkvėpti žmones ir suburti juos atliekant tą patį darbą. Sėkmė ateina tik bendradarbiaujant, padedant kitiems. Finansinio pasisekimo sulaukia dažniau nei kiti.

 

Viskas, kas susiję su atsakomybe, analize, sudėtingų užduočių sprendimu, valdymu, finansais. Turi vadovo talentą visose veiklos srityse, ypač verslo ir finansų. Pastangos užsidirbti pinigų ir paklusimas vieninteliams savo prioritetams gali atnešti nuostolių. Panašias situacijas sugeba įveikti geriau nei kiti.

 

Likimo skaičius 9

 

Apdovanotas plačiu akiračiu, puikia intuicija, išvystyta kūrybine vaizduote, grožio ir harmonijos pojūčiu. Geriau sugeba pamatyti visą reikalą, jo vystymo perspektyvas nei smulkias detales. Jo interesai iš tikrųjų labai platūs ir jam viskas sekasi. Mieliau dirba savarankiškai ir savo iniciatyva.

 

Jam įdomus bet koks darbas, kur yra galimybė pademonstruoti savo sugebėjimus, žinias. Darbas, susijęs su idėjų įkūnijimu, kelionėmis, žmonių interesų apsauga. Pirmenybę teikia veiklai pagal laisvą darbo grafiką.
Netinka darbas, reikalaujantis kruopštumo ir dėmesio detalėms, monotoniškas ir pasikartojantis.

 

Pagr. inf. šaltinis: eli.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kamile

Mano likimo skaicius 6. Raso, kad atlieku darba visada kruopsciai :D… Jei bent biski susinervinu viska metu ir daugiau tuo neuzsiiemu :D …

Taip pat skaitykite