Siamo dvynių tėvas: leiskit mano mergaitėms numirti

Indijoje tėvas, kurio 15 metų galvomis suaugusios Siamo dvynės gyvena, kęsdamos nuolatinius skausmus, maldauja, kad joms būtų leista numirti.

 

Saba ir Farah Shakeel suagusios galvomis. Kai paaugo, joms prasidėjo siaubingi galvos skausmai, sutriko kalba. Anksčiau mergaitėms buvo suteikta specialistų pagalba, nes tam padėjo Abu Dabio sosto įpėdinis. Tačiau jų tėvas Mohammedas, dirbantis arbatos kioske Patnoje, nebeturi pinigų jų gydymui.

 

Tėvo per mėnesį uždirbamų apie 300 litų nepakanka aštuonių asmenų šeimai. M. Shakeelas apibūdina savo dukterų būklę kaip tokią blogą, kad Indijos vyriausybė turėtų leisti gydytojams atlikti eutanaziją.

 

Prieš penkerius metus šeichas Mohammedas bin Zayedas užmokėjo už mergaičių apsilankymus pas geriausius Siamo dvynių specialistus, įskaitant Benjaminą Carsoną JAV, kad būtų ištirta galimybė atskirti jas. Tuo metu mergaičių fizinė ir psichinė sveikata buvo daug geresnė. Jos galėjo judėti panašiai kaip krabas, bet mėgo žaisti stalo žaidimus ir žiūrėti Bolivudo filmus.

 

Atlikęs tyrimus, B. Carsonas nustatė, kad mergaitės turi vieną svarbią kraujagyslę smegenyse ir tik du inkstus, kurie abu yra Farah kūne.

 

Tėvams buvo pranešta, kad mergaitėms prireiks apie šešių atskyrimo operacijų, kurių kiekviena yra labai rizikinga ir didelė tikimybė, kad viena iš jų neišgyventų. Tėvas nusprendė nerizikuoti, nors šeichas siūlėsi sumokėti už operacijas.

 

Po penkerių metų mergaičių būklė taip pablogėjo, kad tėvas suprato, jog reikia nutraukti jų kančias, jei niekas negali finansuoti gydymo. Dėl to, kad yra priklausomos nuo Farah inkstų, jos netenka svorio ir turi didelį kraujospūdį.

 

Tėvas sakė: „Mergaitės nori gyventi ir džiaugtis gyvenimu, kaip ir visi kiti, bet kai joms labai skauda, jos verkia ir prašo pagalbos. Mes norime, kad valdžia arba padėtų mums jas gydyti, arba leisti mirti, nes jų būklė yra apgailėtina.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dvynių vyresnysis brolis Tamanas Ahmadas Malikas sakė, kad kai tik nemiega, dvynes nuolat kankina skausmas.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lapis1986

gaila vaiku, galetu bent kazkokiu vaistu paskirt kad bent kazkiek palengvintu skausma.. nu ka zinau… prie noro tikrai galima kazka sugalvot ir padaryt o net tik skustis ir galabyt nes tipo taip geriau bus… tai nafik gimde tada? kad paaugintu pasityciotu ir gautu laikina pasalpa? kazkaip kvepia labai zema morale…
tikrai labai gaila merginu, kad artimiausi zmones salia ju nesugeba jom padet

bugabuga

Ar tikrai? O jūs manote, kad jie žinojo prieš gimdant mergaites, kad jos bus suaugusios galvom? Nei vienas žmogus neturi tesės nieko teisti. Ar žinot pilną situaciją? Taigi, kad ne. Aišku, geriau būtų jei jos išgyventų.
P.s. Nesugeba padėt? O ką, draugas lapi 1986, pats darytumėt tokioj situacijoj? Šokinėtumėt iš laimės ir džiaugtumėtės kankindamas savo vaikus? Šiaip, pastebėjau, kad neatkreipėte dėmesio į tėvo uždirbamus pinigus, kurių net pragyvenimui neužtektų, o ką bešnekėt apie šešias operaijas?
Žinoma, kvailai padarė, kad neleido operuot mergaičių, kai buvo galimybė, bet yra kaip yra. Nieks nežino, kad plyta ant galvos nukris, kol ji galiausiai nukrenta.

Bilduke

siamo dviniu tevas yra tikras asilas ir elgesi labai apgailetinai prasydamas nuzudyti ju vaikus!

.

Bet argi geriau stebėti kaip kiekvieną dieną tavo vaikai kenčia didžiausius skausmus? Ar toms mergaitėms geriau? Jeigu ar taip ar taip nėra vilties išgyventi ar geriau mirti besikankinant ar lengvai ir neskausmingai?

ku - ku

Tu gal durna pati? Ka pati darytum tokiu atveju? sedetum ir is laimes sokinetum?

Taip pat skaitykite