Kodėl moterys renkasi ne tuos vyrus, arba karminiai ryšiai

vyras-zmonaManipuliatoriai, alkoholikai, melagiai, tironai, išdavikai – kodėl juos jūs sutinkate savo kelyje? O gal juos ne tik sutinkate, o gyvenate su vienu iš tokių?

 

Lietuviško tinklaraščio apie ezoteriką ineta.link straipsnyje, aptariami labiausiai paplitę griaunančių karminių ryšių rūšys ir dvasinės jų atsiradimo priežastys. Perskaitykite iki galo ir sužinosite, kas jus verčia vis lipti ant to paties grėblio ir kaip pagaliau nustoti tai daryti.

 

Paklauskite bet kokios moters, kam jai reikalingi santykiai su vyru. Atsakymas – kad gyventi laimingai, abipusiai vystytis, mylėti ir būti mylima, sukurti laimingą šeimą. Bet ar taip yra iš tiesų?

 

Kaip nutinka, kad paklausę „širdies šauksmo“ jūs staiga atsiduriate griaunančiuose santykiuose, kurie:

 

-tampo jūsų nervus,
-kenkia sveikatai ir piniginei,
-atima tikėjimą savimi ir sumažina savivertę?

 

Ir visa tai jūs „suprantate“, bet tiesiog „nieko negalite su savimi padaryti“.

 

Uljana Radnaja (Ульяна Радная), kaip dvasinis praktikas ir gydytojas, aprašo problemos ištakas, remdamasi sielų tarpusavio santykių koncepcija. Jūsų NE TŲ vyrų pasirinkimo priežasties šaknys dažnai išeina už įprastos realybės ribų ir siekia ankstesnius jūsų įsikūnijimus ir erdves tarp gyvenimų. Būtent tada jūs priėmėte tam tikrą sprendimą – kontraktus, priesaikas, įžadus – kurie veikia ir iki dabar. Rašytojas Selas Reičel (Sal Rachele) tokį reiškinį vadina „karminiais ryšiais“.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

„Tipiškiausia sielų tarpusavio santykių rūšis Žemėje – karminiai susitarimai. Tokie santykiai paprastai prasideda iš pirminio potraukio praeitame gyvenime, dažnai seksualiai, su noru pažinti vienas kitą giliau. Vėliau, kadangi beveik nė vienas Žemėje nėra išgydytas, tarp žmonių atsiranda problemos ir jos fiziniame gyvenime neišsisprendžia. Tada pora sielų nusprendžia susitikti būsimajame gyvenime, kad kartu tęstų darbą su iškilusiomis problemomis. Energetinės įtampos laipsnis, lydintis šį sprendimą, apsprendžia išsiskyrimo sunkumo laipsnį“ (Sal Rachel „Soul integration“).

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tokie susitarimai tarp sielų, kaip taisyklė, būna lydimi „suformuluotais sprendimais“, perduotais aukštesniosioms jėgoms, kitiems žmonėms arba pačiam sau – įžadais ir priesaikomis. Jūs apie juos pamirštate, bet jie veikia, nepaisant laiko ir erdvės apribojimų, kartais tiesiog sugriaudami jūsų gyvenimą.

 

Kaip karminiai ryšiai pasireiškia?

 

Susitikimas su „karminiu partneriu“ paprastai yra lydimas ypatinga ir neįprasta kūno ir psichikos būsena. Pavyzdžiui, jūs perdėtai reaguojate į mažai pažįstamą žmogų. Meilė iš pirmo žvilgsnio? Visai ne! Iš esmės, jūs visai nežinote vyro ir ką jis galvoja, ir „pasiduoti jausmams“ jums nėra saugu. Tam, kad atsirastų pasitikėjimas, reikia mėnesių bendravimo. Bet jeigu tai „karminis žmogus“, su jumis tarsi „kažkas vyksta prieš jūsų valią“. Štai tipinių karminių sanykių aprašymas: „Aš iki šiol negaliu paaiškinti, ką aš jame radau. Jis netgi neatitiko išvaizdos, kokia man patinka, tipui.

 

Bet po pirmo pokalbio man „nuvažiavo stogas“. Aš tiesiog nesivaldžiau. Jis buvo vedęs, matėmės mes ne dažnai. Bet aš jaučiau tą „skausmą“ – aš tiesiog negalėjau be jo gyventi. Kai atsisveikindavau ir nueidavau nuo jo du žingsnius, pradėdavo laužyti ir sukti kūną, kaip sergant gripu.

 

Kartą jis pažadėjo „greitai užeiti“, o iš tiesų prapuolė keletui dienų ir net neskambino. Aš atsipeikėjau trečią dieną ir supratau, kad beveik nieko nevalgiau ir visą laiką sėdėjau prie lango. Tik sveikas protas padėjo man grįžti į realybę ir aš ypatingos valios pastangomis atsisveikinau su juo. Bet dar keletą mėnesių drebėjau vos tik prisiminusi jo vardą. Priesaika buvo „Su juo per amžius“. Aš laiminga, kad kančios pagaliau baigėsi“.

 

Karminių santykių dėl priesaikų ženklai:

 

-„Giminingumo“ arba „meilės iš pirmo žvilgsnio“ jausmas – vyrą jūs matėte keletą kartų, bet jau „mylite jį“.
-Nekontroliuojamas fizinis potraukis, iki skausmo ir karščio kūne. Per daug greitas ir audringas seksualinis kontaktas.
– „Savęs nevaldymas“, ligota, varginanti būsena, priklausomybė nuo vyro.

 

– Naivus pasitikėjimas mažai pažįstamu žmogumi, nes „jis geras ir negali apgauti“.

 

– Toli einantys pažadai jau nuo pirmųjų susitikimų („Aš jį išgelbėsiu“, „Aš būsiu jo žmona, nepaisant nieko“, „Mes sukurti vienas kitam“).

 

– Jūsų galvoje pastoviai sukasi dainos, knygos ar filmai („Gražuolė ir pabaisa“, „Pelenė“ ir pan.). Tai rodo, kad kad jūsų ryšys yra pagal stiprų scenarijų.

 

– Neįmanoma jo palikti, netgi jeigu jūs supratote, kad kenčiate ir normalių santykių nesigauna palaikyti.

 

Kodėl gi taip vyksta?

 

Vėl kreipkimės į dvasinius šaltinius: „Susitarimai ir priesaikos tarp sielų atsispaudžia kaip eteriniai imprintai ir energetiniai kauzalinio kūno pėdsakai. Eterinis kūnas palaiko fizinio kūno formą. Daugelis fizinių būsenų, įskaitant ligas, užsimezga eteriniame kūne ir tada palaipsniui nusileidžia į fiziką. Kauzalinis kūnas turi priežasties ryšį su kitais žmogaus kūnais. Tai sielos dalis, kuri saugo praeitų gyvenimų atmintį, karmą, sprendimus ir sielos kontraktus“ (Sal Rachel „Soul integration“).

 

Taigi jūs jaučiate visus šiuos aistringus jausmus, nes jūsų eterinis ir kauzalinis kūnai stipriai veikia jūsų fizinį kūną ir emocijas. Išsireiškiant paprasčiau, pas jus atsiranda ne „meilė iš pirmo žvilgsnio“, o alinanti meilė iš praeities.

 

Tokia būsena atsiranda tam, kad pagaliau pastebėtumėte problemą ir save išlaisvintumėte nuo karminio partnerio ir nuo šitos naštos. Kartais tam užtenka tik suvokti ir užbaigti priesaiką arba susitarimą.
Peržiūrėkime alinančių santykių su vyrais rūšis: kokius energetinius pėdsakus (priesaikas, įžadus, sprendimus) jums reikia užbaigti.

 

Karminiai ryšiai ir atitinkamos kažkada duotos priesaikos

 

1. Vyras jūsų nemyli

 

Pasireiškimas jūsų gyvenime: ilgalaikė meilė be atsako. Jūs įsimylėjusi žmogų, kuriam esate nelabai reikalinga ir visaip stengiatės užkariauti jo meilę (o tai – neįmanoma). Jūs netgi elgiatės liguistai – jums gėda, bet jūs nesustojate… Vyras gali sąžiningai jus atstumti. Tai – skausminga, bet tikrai ne pats blogiausias variantas. Kur kas sunkiau, jeigu jis šaltakraujiškai išnaudoja jus savo tikslams. Arba jūs tyliai liūdite dėl neįmanomo, o dešimtys vertų partnerių tuo metu praeina pro šalį. Jūs galite net aiškiai suvokti, kad neturite jokių šansų. Bet kažkas yra „stipriau už jus“…

 

Priesaikos ir įžadai, kuriuos reikia užbaigti: amžinos meilės priesaika, priesaika „būti visada šalia jo“, ištikimybės priesaika.

 

Dvasinė kilmė: daug kartų sielos sudaro sutartį amžinai likti kartu. Taip nutinka, kai neteisingai suprantama Visatos natūra, nes visos sielos ir taip surištos viena su kita. Vienok, tikėdamos atsiskyrimu, sielos padaro klaidų, kad išsaugotų vienos su kita ryšį. Jeigu jūs susitiksite kitame gyvenime, gali atsirasti pareigos arba vienas prieš kitą įsipareigojimo jausmai. Dažnai moterims, davusioms tokias priesaikas, iškyla nuoskauda: „Aš tiek visko padariau, o jis taip ir nepamilo manęs“! Tokia nuoskauda – iš praeitų gyvenimų: jis jūsų ir jūsų meilės neprisiminė, o juk jūs “susitarėte”. Būtent dėl to tokius santykius sunku užbaigti: atrodo, kad reikia dar truputį palaukti, pasistengti ir jis būtinai “prisimins”. Deja…

 

2. Vyras, su kuriuo neįmanoma santuoka

 

Pasireiškimas jūsų gyvenime: jūs niekaip negalite ištekėti. Pavyzdžiui, jūs išsirenkat vedusius, kurie jus „maitina“ pažadais. Arba, susitinkate su žmogumi, kuris išreiškia nenorą tuoktis su jumis. Bet jūs liekate su juo tikėdamasi, kad jis „supras jūsų meilės jėgą ir persigalvos“.

 

Priesaikos ir įžadai, kuriuos reikia užbaigti: celibato įžadas, santuokinės praeitų gyvenimų priesaikos.

 

Dvasinė kilmė: jūs galite susitikinėti su vyrais, kurie nesituoks su jumis, dėl dviejų dvasinių priežasčių:
-arba jums visiškai „uždrausta tuoktis“ – celibato įžadas, šeimos atsisakymas dėl „dvasinės tarnystės“;
-arba jūs „jau ištekėjusi“, tai yra, jus veikia santuokos priesaikos iš praeitų gyvenimų.

 

Kai jausmai tarp žmonių (sielų) yra stiprūs, jie gali panorėti pašventinti savo sąjungą ritualu ir ceremonija. Tokie ritualai gali pergyventi fizinių kūnų mirtį ir persikelti į sekančius gyvenimus energetinių pėdsakų forma. Santuokos ne visada tęsiasi „iki mirtis jus išskirs“. Kartais poros nori amžinai būti kartu.

 

3. Vyras su sunkia priklausomybe

 

Pasireiškimas jūsų gyvenime: jūsų išrinktasis kenčia nuo alkoholizmo, narkomanijos, lošimo manijos ar panašiai. Variantas – „visiška priklausomybė nuo jūsų“, lyg „nesugebantis susitvarykti su savo gyvenimu“ ir be jūsų santykių „ne gali gyventi“. Galimai šiuos santykius lydintys variantai:

 

-jo agresijos priepuoliai, kurie pavojingi jūsų gyvybei, psichikai, sveikatai;
-pinigų trūkumas: jis nesugeba pakankamai uždirbti arba akimirksniu „pinigus paleidžia vėjais“;
-jo nesibaigianti depresija, kentėjimai, kalbos apie gyvenimo beprasmybę ir suicidą;
-jo įtarumas, pavydo protrūkiai, paranoja.

 

Dažnai jūs taip pat labai pykstate ir išsiliejate ant vyro, vienok, nenutraukiate tokių santykių.

 

Priesaikos ir įžadai, kuriuos reikia užbaigti: priesaika likti su šiuo žmogumi, nepaisant nieko („Meilė – aukščiau asmeninių interesų“), gelbėtojo įžadas, priesaika aukoti save dėl kito.

 

Dvasinė kilmė: jeigu energija reiškiama saikingai, pilnai pripažįstant ir priimant save ir kitą, karmos neatsiranda. Jeigu bet kuris iš jūsų neigia tai, ką jūs projektuojate kitame arba gaunate iš jo, jūsų partnerio energijos vis giliau ir giliau įsispraudžia į jūsų aurą, o jūsų – į jo. Atsiranda taip vadinama priklausomybė. Priklausoma širdis patenka į tokį ratą: „Aš priimu tavo kančias, nes tave myliu taip stipriai, kad kenčiu nuo tavo kančių. Aš stipri. Aš susitvarkysiu. Leisk būti tavo gelbėtoja.“

 

Partneriai vis giliau įklimpsta savo prisirišime, jų emocijos susimaišo. Pavyzdžiui, vyras jaučia depresiją, nes nemato, kad jau keletą gyvenimų prisiima kito partnerio negatyvą. Moteris pradeda jausti pyktį, nes pragyveno nusivylimų priespaudoje su nepritampančiu partneriu.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Aš tai aplamai suprantu vyrus na taip jie kiaulės yra bet dėl to moteris nėra kalti kad pasirenka tokia asila kuris yra naivus ir rūpi iš merginu pinigus na taip visi merginos nori kurti šeimas ir susirasti vyra kuris pasirupintu vaiku nu bet kam vyrai taip reikia elgtis su moterim ka jie jums tokio blogo padare merginos kad jau tiek nusikalto aš tai suprasčiau jei kažka padarytu ir panašei juk merginos stengasi pasirupinti savo šeima nu bet nereikia pyktis ir žudyti merginas tai gresia vyru kalejimas

Moonis

Dabar perskaityk ka parašei.

wut

supratau viska, bet nieko, bet viska. :D

vvv

Labai geras straipsnis.

moksliukas

man pohui as pisu ir dainuoju

Prortgyhrtyr

Man tai įnesąmones panašu

Taip pat skaitykite