Miręs vyras britę aplankė vaiduoklio pavidalu?

ghost-andreaVaiduoklis ar šešėlis? Spręndžiant iš kambaryje buvusių žmonių reakcijos, abejotina, ar tai buvo tik šešėlis…

 

Šis vaiduoklio pasirodymas užfiksuotas Didžiojoje Britanijoje. Pasakojama, kad 41-erių Andrea po to, ką išvydo, net kreipėsi į kunigą pagalbos, nes pasirodęs siluetas buvo labai panašus į jos prieš ketverius metus mirusį vyrą. Esą apie save sutuoktinis dažniausiai primena miegamajame. Tarsi to būtų maža, kai britė maudosi vonioje, ji girdi, kaip kaukia neseniai pasimiręs šeimos šuo.

 

Maždaug tuo pačiu metu, kai namuose pradėjo „lankytis“ prieš 4 metus miręs vyras, čia ėmė dėtis kiti anomalūs dalykai: nei iš šio, nei iš to krenta ant sienų kabančios fotografijos, lūžta baldai.

 

ghost-andrea2

 

Paskutinis lašas buvo po to kai ant miegamojo kambario sienos mistiškai atsirado jos mirusio vyro atvaizdas.

 

Kunigas, kuris moters prašymu atėjo pašventinti namų, pašlakstė juos šventintu vandeniu ir atliko specialias apeigas, kurių metu meldėsi visuose kambariuose. Po to našlė pasijuto ramiau ir tikisi, kad nekviesti svečiai iš subtiliojo pasaulio daugiau jos nelankys.

 

Beje, šventikas, kurį jau keliolika metų panašiais atvejais į pagalbą kviečia britai, taip pat teigia matęs vyriškio atvaizdą: šešėlis, kurį jis matė, esą priminė žmogaus veidą. Šventikas tvirtina matęs ir kažkokio gyvūno – spėjama, to paties šuns – atvaizdą ant lubų.

 

Parengta pagal zelv.ru

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sany

klibonas su savo parugusiu vandeniu darza tegu palaisto

nu

Bobos snukelis tai geras :D

bbb

nesamone kazkokia.. dabar galima dar ir netokiu seseliu pripaisyt ant sienos

Taip pat skaitykite