Vaiduokliai mėgėjai išgerti?

55 metų amžiaus Rodžeris Frogatas su žmona pabudo vėlai naktį nuo nelauktai suveikusios signalizacijos garso (R. Frogatas buvo vieno Anglijos pabo savininkas).

 

Rodžeris tučtuojau nusileido žemyn, kad patikrintų, ar nepraniko vidun plėšikas, ir vos nenualpo, pamatęs išties siaubingą reginį.

 

Prieš jį stovėjo moteris su baltu apsiaustu, ji turėjo tik pusę veido. Nesunku susiprotėti, kad atsipeikėjęs pabo savininkas tuojau pat ėmė šauktis pagalbos ir paskambino į policiją.

 

Tačiau mistiniai atsitikimai nesiliovė ir kai į vietą atvyko tvarkos saugotojai. Po to, kai jie įėjo į pabo tualetą, vandentiekio kranai netikėtai patys įsijungė ir iš jų ėmė lietis vanduo, užtvindęs visą patalpą. Galiausiai bendromis pastangomis policininkams ir pabo savininkui pasisekė sutramdyti piktą dvasią. Tačiau paaiškinti tokius neįprastus reiškinius jie iki šiol negali.

 

Įdomu, kad kai prieš metus Frogatų šeima pirko šį pabą, sklido gandai, kad patalpos yra tikra mirusiųjų dvasių landynė. Tačiau sutuoktiniai tada neįsiklausė į žmonių kalbas, visa tai palikę prasimanymais. Dabar, tiesiogiai susipažinę su vaiduokliu, jie jau tikriausiai gailisi savo neapdairumo.

 

Kaip tvirtina anglų vaiduoklių medžiotojai, piktos dvasios pasirodymas baruose ar restoranuose – anaiptol nėra retas reiškinys. Dėl to parapsichologai juokauja, kad po mirties žmonių fantomai, matyt, nepraranda kai kurių savo žemiškų įpročių ir, kaip ir seniau, tebesilanko savo kažkada pamėgtose vietose.

 

Viena tokių vietų yra “Ištroškusio raštininko” pabas esantis Velso miestelio Reksemo centre. Nuolatiniai pabo lankytojai pasakoja apie pačius įvairiausius paranormalius reiškinius – skraidančius daiktus, keistų būtybių pasirodymus.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Savininkės nuomone, publiką gąsdina iškart kelis vaiduokliai: “Nemanau, kad pabe yra vienas vaiduoklis. Jų ten keletas. Vienas vaiduoklis ypač judrus. Jis svaidosi stiklinėmis ir daiktais. Yra ir kitas. Kai jis pradeda kažką krėsti, ne taip baisu”.

 

Už baro pabe stovi Nikolė Hjuz. Ji tvirtina, kad irgi pastebėjo įvairių keistumų. Kartą ji pastebėjo sode juodai apsirengusį žmogų. Kitą sykį jai rankoje subyrėjo stiklinė. Tuo sunku buvo patikėti. Buvo baisu. – pasakoja Hjuz.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šventikas Ronas Evansas, atvykęs pabo savininkės prašymu, neseniai pašventino pastatą.

 

“Šventikas iš parapijos bažnyčios labai mums padėjo. – džiaugiasi Džulija Edvards. – Ant sienų jis pakabino kryžius ir mes su sūnumi perėjome su juo per pabą, melsdamiesi. Nuo to laiko, kai šventikas pas mus pabuvojo, atmosfera pagerėjo”.

 

Tik neaišku, ar ilgam.

 

“Barų vaiduokliai” išdykauja ir kitose šalyse. Pavyzdžiui, Danijos pilyje, kuri įkvėpė Šekspyrą suregzti Hamleto siužetą būtent joje. Pilyje dirbantys žmonės tvirtina, kad 432 metų amžiaus Kronborgo pilį ėmė staiga lankyti vaiduokliai.

 

Pasirodė jie 2005 liepos mėnesį, kai pilyje atsidarė naujas restoranas. Po to kronborge ėmė nei iš šio, nei iš to atsidarinėti durys ir langai, judėti stalai, o daiktai dingdavo, paskui atsirasdavo visai kitose vietose.

 

Restorano darbuotojai įtikinėja, kad jiems nesivaidena. Du oficiantai matė kaip oru praplaukė kažkokie nesuprantami pilki šešėliai. Trečiasis stebėjo virtuvėje aiškų senuko vaiduoklį.

 

Su naujo restorano klientais vaiduokliai elgiasi mandagiai. Negadina patiekalų, nepasirodo prie stalų. Tačiau restorano savininkai visgi iškvietė vietinį dvasių išvarymo specialistę. Kaip priklauso, po ceremonijos mediumė paskelbė, kad pilį paliko dešimtys vaiduoklių, tačiau ji nėra įsitikinusi, kad išėjo visi. Kai kurie, matyt, užsislėpė.

 

O štai japoniško restorano, esančio Floridos valstijoje valdytojas apskritai atsisakė patalpų, kurias įsigijo lizingo būdu, kai sužinojo, kad ten gyvena vaiduoklis. Restorano savininkams ne kartą buvo pateiktos ataskaitos iš subrangovų, kurie pranešė, kad remontininkai vidury nakties matė patalpose vaiduoklius.

 

Atrodytų, anapusiniai gyventojai galėtų tapti geru masalu lankytojams ir išpopuliarinti įmonę. Tačiau valdytojai nepasinaudojo šia sėkme ir atsisakė negeros vietos, netgi nepanoro mokėti nuomos. Ir tai nežiūrint į faktą, kad buvęs savininkas pasiūlė atlikti dvasių išvarymo ritualą.

 

Savininkų nenorą painiotis su pikta dvasia galima paaiškinti tuo, kad vienas jų priklauso Jehovos liudytojų bažnyčiai. O šis tikėjimas reikalauja iš savo adeptų vengti susitikimų ir apskritai vengti kokių nors kontaktų su dvasiomis ar demonais.

 

Kaip pareiškė vietiniai gyventojai, vaiduokliai pastate pasirodė anaiptol ne vakar. Kažkada vienu aukštu aukščiau restorano veikė viešnamis.

 

Be restoranų ir barų vaiduokliai neseniai ėmė įsisavinti ir naujas teritorijas. Štai vienas iš vaiduoklių prieš kelis mėnesius buvo pastebėtas Lietuvos miesto Biržų supermarkete. Tai užfiksavo sekimo kameros – juostoje aiškiai matosi kažkieno šešėlis. Kai kurie liudininkai tvirtina, kad tai šaukiančio žmogaus veidas. Vaiduoklis juda labai greitai. Kad jį pastebėtum, reikia žiūrėti sulėtintai.

 

Pirkėjai kol kas neapsisprendė, tikėti ar netikėti parduotuviniu vaiduokliu. Tačiau daug kas dabar ateina čia su viltimi savo akimis pamatyti šmėklą. Specialistai patikrino videokameras ir jokių gedimų jose nerado. Racionalaus paaiškinimo anomaliam reiškiniui kol kas nerandama…

 

Autorė: Svetlana Nikiforova, Аномальные новости 2007, vertė: visokybes.com

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nesakysiu

Kai daug įkali tai dar ir nevaiduoklių gali pamatyt.

Taip pat skaitykite