Žemės magnetinis laukas pradėjo periodiškai nykti: kas vyksta


Neseniai mokslininkai pradėjo registruoti per daug anomalijų, susijusių su Žemės magnetiniu lauku. Taigi, jis periodiškai silpnėja arba visai išnyksta, deformuojasi ir sukasi. Ekspertai dar negali tiksliai pasakyti, kas vyksta su planeta.

 

Amerikiečių tyrėjas Jamesas Kaufmanas paskelbė įdomias išvadas: dėl tam tikrų priežasčių saulės vėjo tankis naktinėje planetos dalyje yra daug didesnis. Vos patekėjus saulei, šis tankis pradeda mažėti. Anksčiau plazma skriejo Marso ir kitų planetų orbitos kryptimi, tačiau dabar juda priešinga Žemės rutulio kryptimi.

 

Nuoroda į youtubę

 

Rasti paaiškinimą remiantis esamais fiziniais dėsniais yra neįmanoma. Vienintelis variantas yra tai, kad Saulė virto juodąja skylė ir dabar yra netoli Žemės. Tik tai gali lemti, kad spinduliavimas juda ne iš Saulės link kitų planetų, o iš Plutono į šviesą.

 

Ekspertų teigimu, iš Raudonosios planetos pusės gali būti masyvus kūnas, kurio spinduliuotė prilygsta saulės spinduliams. Sukuriamas antras srautas, išpučiantis Žemės plazmą ir nukreipiantis ją link Saulės. Šie faktai rodo Nibiru egzistavimą. Teorijai patvirtinti ar paneigti reikia laiko.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite