Daiktai – vampyrai namuose: juos turi kiekvienas

daiktai-vampyraiPasaulis, kuriame egzistuoja žmogus, persunktas daugeliu energijų, kurios nematomos paprasta akimi. Daugelis daiktų turi savo energetiką, veikia žmogų ir supančią aplinką, rašo tinklaraštis apie ezoteriką ir ne tik ineta.link.
 
Daiktus galima suskirstyti į keletą tipų.
 
Daiktai – sargai: amuletai, talismanai. Šie daiktai skirti nuimti negatyvą. Kaip taisyklė, jie saugomi specialiose vietose.
 
Daiktai – donorai gali būti natūralūs ir dirbtiniai. Pavyzdžiui, gintariniai karoliai arba ąžuolinis stalas. Tai daiktai, sugeriantys ir neutralizuojantys supantį negatyvą, atitinkamai mažina susirgimų tikimybę.
 
Mylimi daiktai. Daugelis žmonių jaučia didelę simpatiją kai kuriems savo seniems daiktams, bet negali rasti tam paaiškinimo. Pavyzdžiui, megztinis, kuris traukia sėkmę sunkioje situacijoje. Arba papuošalas, kurį užsidėjus, galima sėkmingai išlaikyti egzaminą, sėkmingai užbaigti derybas.
 
Daiktai – prisiminimai. Dažniausiai malonios smulkmenos, pažadinančios gerus prisiminimus, taip pat artimųjų ir mylimųjų dovanos. Pavyzdžiui, mamos megztas šalikas, su kuriuo šilta ir patogu, tarsi švelniose motinos rankose.

 

Harmoningi daiktai sukelia estetinį pasitenkinimą. Harmonizuoja bet kokią erdvę. Kaip taisyklė, tai meno kūriniai: paveikslai su peizažais, natiurmortai, vazos, statulėlės, specialūs ornamentai. Kai kurios detalės meno kūrinį gali paversti vampyru.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Daiktai su kenksminga energija. Daugelis daiktų neturi savo energetikos, bet gerai sugeria savo šeimininko energetiką ir informaciją, atitinkamus sumanymus ir netgi ligas. Daiktai su neigiama energetika gali būti perduoti vieno žmogaus kitam, gali būti paveldėti, padovanoti, taip pat gali būti naudojami magijos tikslais (užkalbėti daiktai).

 

Daiktai – vampyrai. Šis daiktų tipas gali būti blogos energijos nešiotojas arba turėti savo griaunančią energetiką.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

1. Dovanos

 

Kai kurie žmonės nesusitaiko su kito žmogaus sėkme, laime ir gerove ir dėl to imasi veiksmų, kad sugadintų gyvenimą tam, kuriam sekasi, bet visiškai nesistengia pasigerinti savo gyvenimą. Tokie žmonės gali dovanoti užkalbėtus daiktus. Tarp žmogaus, kuris dovanojo ir naujo daikto šeimininko lieka energetinis siūlas, kurį galima naudoti magiško poveikio tikslams.

 

Visiškai atsisakyti dovanos yra nepriimtina, todėl mes priimame dovanas net ir iš tų žmonių, kurie mums pavydi arba mūsų nemėgsta… Kartais bloga dovanos energetika gali būti jaučiama intuicijos lygmenyje. Jeigu kyla neigiamų įtarimų, neverta naudotis padovanotu daiktu. Abejotiną dovaną reikia suvynioti į natūralią medžiagą (vilną, šilką) arba foliją ir saugoti izoliuotoje nuo kitų vietoje. Daiktą galima palaikyti virš žvakės ugnies ir aprūkyti pelyno arba smilkalų dūmais.

 

2. “Padėjimai”

 

Padėjimai (rus. подклады) – tai smulkūs metaliniai daiktai, tokie kaip adatos, žiogeliai, surūdiję vinys, peiliai, ašmenys, įbesti į nepastebimas vietas (grindjuostėse, sienų įtrūkimuose, baldų apmušaluose). Tai pakankamai senovinis padėjimo tipas, kaip taisyklė, užkalbėtas namų šeimininkų ligoms. Taigi padėjimas – tai daiktas, kuris „kur nors padedamas“. Padėjimu gali būti bet kas, netgi kokio nors gyvūno lavonas, bet dažniausiai yra sutinkami įvairūs suvynioti dalykai ir smulkūs daiktai, tokie kaip adatos, siūlai, sagos ir pan.

 

Tokį daiktą išėmus, reikia jį apdeginti ugnyje, tada išplauti po tekančiu vandeniu ir palaikyti saulėje. Galutinė metalinio padėjimo likvidacija – užkasti į žemę vietoje, kur žmonės paprastai nevaikšto. Pavyzdžiui, po medžiu ar miške.

 

Kitus smulkius padėjimus (plunksnas, kailį, siūlus, lukštus) ir viską, kas dega – būtina sudeginti, o pelenus išpilti į tekantį vandenį.

 

3. Daiktai, kenkiantys aurai

 

Pirmiausiai aurai kenkia daiktai, kokiu nors būdu susiję su mirtimi. Pavyzdžiui, suvenyrai iš kaulų, kaulinės figūrėlės ir papuošalai, gyvūnų ragai ir kailiai, gaminiai iš plunksnų ir pan.

 

Taip pat mirties atributika yra skeletai, kaukolės, karstai ir jų atvaizdai. Į šią grupę įeina ir mirusiųjų giminaičių fotografijos, jeigu jos iškabintos ant sienų. Mirusiųjų nuotraukas rekomenduojama saugoti atskirai nuo gyvųjų nuotraukų. Netgi nerekomenduojama kartu laikyti keleto mirusiųjų nuotraukų. Jeigu nuotraukose šalia mirusiojo yra sveikas žmogus, tokias nuotraukas reikėtų sudeginti. Nuotraukas, kuriose įamžintas dar gyvas, nors dabar jau ir miręs žmogus, laikyti galima.

 

4. Brangakmeniai ir antikvariatas

 

Rinktis natūralius akmenis papuošalams reikia labai atsargiai. Kai kurių akmenų energetika yra labai sudėtinga: kai kuriems jie gali atnešti naudą, o kitiems – būtų vampyru. Pavyzdžiui, aleksandritas turi dvigubos prigimties energiją. Dieną akmuo yra šviesiai žalių, melsvai žalių atspalvių, o dirbtinėje šviesoje įgauna raudoną atspalvį. Aleksandritas netinka jaunoms moterims.

 

Žinoma, kad karoliai ir apyrankės iš agato apsaugo nuo nužiūrėjimo ir blogos akies. Jeigu papuošalų siūlas nutrūko papuošalui esant ant savininko kūno, tai reiškia, kad akmenys atrėmė kažkokio negatyvaus poveikio ataką. Prieš vėl veriant akmenys ant siūlo, reikia juos magiškai išvalyti.

 

Vogti brangakmeniai ir brangūs papuošalai, kurių praeitis susijusi su svetimomis nelaimėmis ar nužudymais, yra patys stipriausi vampyrai, silpninantys savo naujojo šeimininko gyvenimo energiją. Kalba eina apie papuošalus su briliantais, rubinais,safyrais ir smaragdais. Atitinkamai nereikia nešioti svetimų, senovinių arba šeimos papuošalų, jeigu nežinote jų istorijos.

 

Tas pats ir su senoviniais daiktais: antikvariatu, ikonomis, indais, vintažiniais papuošalais, paveikslais ir pan. Ypatingai stipriai veikia antikvariniai veidrodžiai. Būkite atsargūs.

 

5. Buvę amuletai – patys pavojingiausi

 

Patys pavojingiausi prakeikti daiktai yra buvę apsaugos ir amuletai. Visi magai žino, kaip juos reikia sunaikinti, nes kitaip nutiks kai kas baisaus, jeigu toks daiktas pateks paprastam žmogui. Reikalas yra tame, kad užkalbėti amuletai po to, kai netenka savo jėgos, sugeria energiją.

 

Ir tokiems daiktams energijos reikia daugiau, negu dar veikiantiems amuletams. Žmogaus, pas kurį atsirado toks daiktas, laukia eilė nesėkmių darbe ir asmeniniame gyvenime, silpsta jo sveikata ir jis gali mirtinai susirgti. Jeigu jums pateko toks daiktas, jį kuo greičiau sudeginkite, o likučius užkaskite žmonėms neprieinamoje vietoje. Jeigu sudeginti negalima, keletą minučių laikykite daiktą prie ugnies, tada įdėkite į juodą maišelį. Po ritualo amuletas vėl įgaus jėgų, o jūsų sveikata pasitaisys.

 

Kaip rasti daiktą-vampyrą savo namuose?

 

Daiktą – vampyrą savo namuose rasti nėra sudėtinga. Po to, kai jis atsiranda, jūs pradedate jaustis nesaugiai, jūsų reikalai negerėja, santykiai su artimaisiais genda.

 

Nuo daikto dvelkia šaltis, o žvakė šalia jo virpa ir skleidžia juodus dūmus. Kad truputį jį neutralizuotumėte, atsargiai paimkite šį daiktą pincetu ir įdėkite į tamsų maišelį su druska keletui dienų, o vėliau atlikite ritualą su ugnimi.

 

Daiktai – vampyrai yra mūsų ydų rezultatas. Skleisdami neigiamą energiją, mes ja užpildome viską aplinkui. Po kurio laiko ši energija daro žalą patiems jos šeimininkams. Pasistenkite kontroliuoti savo emocijas ir daiktus, kuriais naudojatės, kad kada nors jie nepakenktų nei jums, nei jūsų artimiesiems.

 

Šaltinis: ineta.link

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
amber

Tikrai daug tiesos siame straipsnyje.gyvas pavyzdys,pardavus buta seimininkas naujiems gyventojams garaze paliko ant sienos paveiksla,kuriame buvo pavaizduotas vyro atvaizdas.tik po kurio laiko nauji savininkai pastebejo,kad kitoje sio paveikslo puseje yra uzrasas.djavol.Nors jie tuo paveikslu atsikrate,bet juos iki sios dienos persekioja baisios nelaimes,netektys ir jie dar ir dabar neranda iseities

Taip pat skaitykite