Po šito daug kam atvips žandikaulis: gydytojas rėžė atvirai ką mano apie įkrautą, struktūrizuotą ir kitaip „pagerintą“ vandenį


Mano vaikystės pasakose gyvavo tokio gyvo ir negyvo vandens idėjos. Dabar, panašu, pasakų idėjos grįžta, tik ne į pasakų knygas, o į lentynas. Tad šiandien – apie gyvąjį vandenį ir trečią brolį Joną.

 

Įkrautas vanduo. Teoriškai įmanoma. Kol į vandenį bus panardintas elektrodas, vanduo perduos tam tikrą krūvį, tai priklauso nuo jame ištirpusių druskų kiekio. Ištraukus elektrodą – įkrova dings. Kitaip žmonija jau seniai naudotų vandens telkinius kaip milžiniškus akumuliatorius. Ai, čia ne tokios energijos įkrovimas? Taip, galima ir kitaip krauti. Tą vandens energiją žmonija naudoja jau tūkstantmečius: potencinė energija. Kuo aukščiau pakeli vandenį, tuo daugiau energijos jis turi kritimui žemyn. Bet sveikatos iš to nelabai peši, kaip tik – jei vandens talpa nukris ant galvos, su visa savo jau į kinetinę pavirtusia energija, sveikatos tik sumažės.

 

Taip, gali būti, kad mokslas nesupranta, o vienas europarlamentaras atrado nežinomos žmonijai energijos šaltinį ir krauna vandenį bangomis. Juk būtent taip ir pasielgtų kiekvienas žmogus, padaręs proveržį pasaulio energetikoje: kam ta Nobelio premija, kai galima krauti stiklainius su vandeniu.

 

„Įkrautas vanduo yra struktūrizuotas, jis tiesiog pakeičia savo struktūrą!“ Taip, vanduo tą moka. Ledas, skysta ir vandens garų forma yra visiškai skirtingų struktūrų. Bet skystas vanduo dviejuose buteliuose yra tos pačios struktūros, kad ir kiek Jūs krausite, švitinsite ar trankysite vieną iš tų butelių.

 

„Netiesa, atšildytas amžinojo įšalo ledynų vanduo prisimena pirmykštį vandens būvį ir išlaiko tą struktūrą, todėl yra sveikesnis“. Atšildytas ledynų vanduo neprisimena nieko, bet gali turėti savyje anų laikų priminimų. Pavyzdžiui, mamuto gyvybinės veiklos likučių, jei mamutas paskendo tame vandenyje. Bet toks vanduo nebus Jums labai jau sveikas, kaip nebuvo sveikatos šaltinis ir jame paskendusiam mamutui. Atšildžius ledą dingsta jo kristalinė struktūra ir vanduo tampa tiesiog vandeniu. Visi, kas sako kitaip, laiko Jus trečiu broliu Jonu – Jums meluoja.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Čia tu meluoji, daktarėli. Vanduo organizme turi struktūrą, molekulės susijungia grupelėmis, po šešias, nes kitaip nepraeina pro membranas“. Ar tikrai? Vandens molekulės krūvis ir taip neutralus – du teigiami krūviai iš dviejų vandenilių ir du neigiami iš vieno deguonies, šešios molekulės didesnis darinys nei viena, tad prasisunkti pro membraną visoms kartu sunkiau. Ar Jūs galvojate, kad vandeniui baisu po vieną vaikščioti, tad jis su chebra po šešis vaikšto? Vandens molekulės žmogaus organizme tikrai išsidėsto struktūrizuotai aplink kitas molekules: baltymus, amino rūgštis ir cukrus, mat gryno vandens nelabai ir rasi mūsų kūne. Iš čia ir kilo tas mitas. Bet taip „struktūruotas“ vanduo jau nebe vanduo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Vanduo turi būti šarminis. Toks vanduo gydo ir nerūgština organizmo“. Nusiraminkite. Žmogaus organizmo šarmų ir rūgščių palaikymo sistema viena svarbiausių ir sudėtingiausių ir turi milžinišką atsargos potencialą. Nei angliarūgšties burbuliukai, nei geriamo vandens pH, nei jonų ir anijonų koncentracija Jūsų kraujo šarmingumo nepaveiks nė trupučio. Nepakankamas šarminio vandens vartojimas tiek pat parūgštins Jūsų homeostazę, kiek sumažins deguonies koncentraciją neatsargus pavėjavimas gerai ventiliuojamoje patalpoje. Norite šarminti savo organizmą? Pamirškite sodą ir vandenį, valgykite daugiau vaisių ir daržovių bei mažiau gyvulinės kilmės produktų.

 

„Aš perku tik kokybišką vandenį, todėl turiu jaustis gerai“. Kartu su vandeniu Jūs nusiperkate ir tarą, ir ištirpusius vandenyje taros likučius – plastiką, aliuminį. Patinka skoninės savybės? Puiku. Mineralinis su burbuliukais paskatina žarnyno darbą? Puiku. Pasipuikavote veidaknygėje su fancy buteliuku ir jaučiate pasitenkinimą? Puiku. Dėl to išfasuotą vandenį pirkti apsimoka. O dėl visų kitų priežasčių drąsiai Lietuvoje gerkite vandentiekio vandenį.

 

Bijote? Buvo atėjęs toks berniukas su dviem laideliais ir parodė, kokį brūdą geriate? Ten viskas tarp elektrodų burbuliavo, keitėsi spalvos ir krito nuosėdos? Buvo įvykdytas toks čiaupo vandens egzorcizmas. Atsiverskite 10 klasės fizikos vadovėlį. Skyrelis apie elektrolizę. Du laideliai – du elektrodai, prie vieno bėga teigiamos dalelės, prie kito neigiamos. Jos ir nudažo. O vienintelis vanduo, kuris nebijo tokio egzorcizmo yra distiliuotas – vanduo be mineralų. Kiek begertum, vis tiek gerti norisi.

 

Vanduo mums būtinas, be jo negyvensime, todėl bet koks švarus vanduo – gyvas vanduo. Netapkite trečiuoju broliu Jonu perkančiu vandenį iš už jūrų marių.

 

O tas žynys, mokantis struktūrizuoti ir apsaugoti vandeniu nuo koronų ir encefalitų, tegu vandentiekio vandenį struktūrizuoja vamzdynuose, tada nauda bus visiems, o ne tik pardavėjams. Likite sveiki ir neištroškę.

 

Šaltinis: http://technologijos.lt/

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite