Rytoj įvyks Mėnulio užtemimas Liūto ženkle: ko galime tikėtis?

menulis-liutas2017 metų vasario 11 dieną, 02:42 Lietuvos laiku išgyvensime Pusšešėlinį Mėnulio užtemimą Liūto zodiako ženkle 23 laipsnyje. Stebėtojams Mėnulio diskas bus matomas su patamsėjusia dalimi. Šį užtemimą galės stebėti Europos ir Afrikos gyventojai, vakarinės Amerikos dalies gyventojai. Yra teigiama, jog didžiausią užtemimo poveikį jaučia tų šalių gyventojai, kur jis yra matomas, teigia Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė.
 
Mėnulio užtemimai visada vyksta esant Mėnulio pilnaties fazei, todėl vienas priešais kitą išsidėstę Saulė ir Mėnulis aktyvuos Liūto ir Vandenio zodiako ašį. Ji savo simboline prasme yra siejama su džiaugsmu, draugais, vaikais, kūryba ir meile.
 
Ko būtų galima tikėtis, vertinama pagal užtemimo aktyvuojamus taškus ir planetų išsidėstymą.
 
Mėnulio užtemimas dažnai atveria užslėptus pasąmonės resursus, poveikis dažniau vidinis (nes Mėnulis yra siejamas su žmogaus jausmais, vidiniais poreikiais), paslėptas.

 

Pagrindinis užtemimo taškas, patekdamas į Liūto zodiako ženklą tiesiogiai iškelia reikalus, susijusius su valdžia, lyderyste, kūrybiškumu, vaikais. Saulės buvimas Vandenio zodiako ženkle aktyvuoja viską, kas susiję su naujovėmis, netradiciniais dalykais, intelektu, draugyste ir aukštesnių idealų siekiais. Bendras užtemimo fonas susiformavęs iš pozityvių aspektų ir harmoningų konfigūracijų, todėl pirmą kartą, kuomet rašau apie artėjantį užtemimą, noriu apeiti negatyvų poveikį.

 

Mėnulio užtemimo energetika ypač pozityvi ir daug žadanti. Todėl net skatinčiau imtis seniai atidėliojamų reikalų (Uranas, vandenis), juos įgyvendinti (Jupiteris), viską darant ramiai ir apgalvotai (Saturnas).
Aš labai tikiu ir manau, kad šis užtemimas į daugelio žmonių gyvenimus atneš naujų palankių pokyčių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Todėl jei planuojate kažko imtis, tai padarykite vasarį. Į daugelio žmonių gyvenimus gali ateiti naujas džiaugsmas- svajotas darbas, daug žadanti pažintis ar seniai lauktas vaikas. Ypač pakylėti jausis kūrybinių sričių atstovai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ką labiausiai palies užtemimo energetika?

 

Žinoma, tai Liūtai ir Vandeniai (labiausiai tie, kurie gimtadienius švenčia 5- 15 dienomis). Šių zodiako atstovai gali patirti ryškiausią poveikį – vadinasi ir reikšmingiausius pokyčius. Taip pat reikšmingų pokyčių gali tikėtis tie, kurių asmeninės planetos ir Ascendentas patenka į 23 Liūto ir Vandenio laipsnį, bei tie, kurių asmeninės planetos yra Jaučio, Skorpiono zodiako ženkluose 20- 25 laipsniuose, nes užtemimo taškai juos veiks per įtemptą konfigūraciją kvadratūrą.

 

Bernadet Bredy (žymi astrologė) yra klasifikavusi užtemimus pagal jų poveikį į tam tikras grupes. Taigi, šis užtemimas ir kitas Saulės užtemimas vasario 26 dieną yra priskiriamas 19S Saroso serija. Jo poveikis bus: cituoju “ šios šeimos užtemimai turi malonaus netikėtumo elementą. Netikėta laimė, džiaugsmingas įvykis, sėkminga galimybė, netikėtas laimėjimas. Vykstančiais įvykiais galima pasitikėti, jie gali pozityviai pakeisti žmogaus gyvenimą“.

 

Linkiu visiems pozityvaus poveikio! Jei kam užtemimas atneš praradimą ar netektį, tai turės pozityvią prasmę ir poveikį jūsų ateičiai.

 

Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Šaltinis: asmeninisastrologas.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite