Rastas 2500 metų senumo tibetiečių tekstas tiksliai apibūdina koronavirusą ir jo epidemiją


Tibete rastame 2500 metų senumo tekste aprašoma plaučių liga ir jos sukėlėjas. Ekspertai, išanalizavę tekstą, pažymėjo, kad aprašymas labai primena dabartinę koronaviruso epidemiją.

 

Taigi tekste, pavadintame „Gyud-ji“, sakoma apie apvalų virusą su bukais plėtiniais. Jau prieš 2,5 tūkstantmečio Tibeto gydytojai žinojo, kas sukėlė didžiules infekcijas. Jiems net kažkaip pavyko pamatyti virusą.

 

ankraštinė epidemija vadinama nyen rim. Tik neseniai mokslininkai pastebėjo, kad jis labai primena koronaviruso infekciją. Tekstas prasideda tuo, kad Kali-jugos epochos žmonės tapo merkantilūs ir godūs. Tarsi visos žmogiškos vertybės būtų paslėptos krūtinėje; prasidėjo kova dėl religijų ir dėl išteklių. Šis elgesys priverčia aukštąsias jėgas siųsti į žemę epidemijas, kurios plinta kvėpuojant.

 

„Nyen Rim“ aukos turėjo plaučių problemų, pasunkėjo kvėpavimas, kosulys, karščiavimas, pilvo skausmai ir bėrimai. Ant odos atsirado tamsūs spuogai, dėl neigiamo poveikio žarnynui prasidėjo kruvinas viduriavimas.

 

Tekste stebėtinai tiksliai aprašomas pats virusas, kuris yra apvalus ir su bukais plėtiniais. Virusą galima tirti tik mikroskopu, tačiau prieš 2500 metų jis iš esmės negalėjo egzistuoti.

 

Sukėlėjas, pasak teksto, pateko į kūną pro nosį, ausis, burną, akis ir išangę. Dažniausiai įsiskverbimas vyko per nosį ir burną, todėl žmonės dėvėjo kaukes.

 

Virusas labai greitai išplito visame kūne: buvo pažeisti raumenų audiniai, kraujo kanalai, kaulai ir gyvybiškai svarbūs organai. Gydymas buvo atliekamas žolelių nuovirais, tabletėmis, pastomis ir vaistiniu alumi.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite