Tėvai pagal Zodiako ženklus

tevaiAVINAS. Myli vaikus ir jais didžiuojasi. Gali užkariauti bet kurio vaiko širdį. Supranta savo atžalas, yra joms draugas ir patarėjas. Motinos laikosi griežtų principų ir norėtų, kad vaikai jų klausytų nesąlygiškai. Patarimas: kontroliuokite save ir būkite kantresni. Leiskite vaikams rinktis ir daryti savo klaidas.

 

JAUTIS. Sąžiningi, nuoširdūs, patikimi tėvai, siekiantys išugdyti tokius pat bruožus ir savo vaikams. Tėvai Jaučiai atžaloms itin reiklūs. Jie kantrūs, nemėgstantys skubos. Patarimas: neauklėkite savo vaikų kaip kraštutinių materialistų. Venkite juos apgaubti vien tik prabangos dalykais – suteikite ir galimybę puoselėti dvasines vertybes.

 

DVYNIAI. Tai meilę vaikams spinduliuojantis ženklas, tačiau tėvystė jo atstovams – sunki našta. Dvyniai pasitiki vaikais, bendrauja su jais kaip su sau lygiais ir tikisi brandaus jų elgesio. Būtent todėl Dvyniams dažnai būna netikėtos vaikų išdaigos ir jie pasigenda reikiamos pagarbos. Patarimas: būkite atkaklesni ir tvirčiau dėstykite savo reikalavimus.

 

VĖŽYS. Kantrūs, mylintys, itin dėmesingi tėvai, panirę į vaikų gyvenimą ir jų problemas. Vėžys tėvas ypač prisiriša prie dukterų. Vėžiai stengiasi riboti vaikų laisvę, jaudinasi ir nerimauja dėl jų. Patarimas: nepamirškite, kad, be vaikų, jūs dar turite ir savo paties interesų.

 

LIŪTAS. Myli vaikus iki proto aptemimo ir nepastebi jų trūkumų. Negali pakelti vaikų nepagarbos. Liūtai – labai užsispyrę, bet netgi vaikai dažniausiai jaučia, kad jie “loja, bet nekanda”. Patarimas: nereikalaukite iš vaikų įrodymų, kad jie vertina jūsų pastangas – jie tikrai jas vertina.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

MERGELĖ. Aukštas sąmoningumas visose srityse. Daug reikšmės teikia intelektui. Tėvystė Mergelei nėra lengvas uždavinys vien dėl to, kad ją kankina problemos, kurios visai nejaudina kitų tėvų. Mergelė atkakliai reikalauja iš vaikų disciplinos ir moko stabilių įpročių. “Pirmiausiai – pareigos, o tik paskui – žadimai”, – toks Mergelės auklėjimo principas. Šio ženklo atstovai nėra labai meilūs, jiems trūksta kantrybės, juos erzina vaikiškas šurmulys, triukšmas, judėjimas. Patarimas: atminkite, kad vaikai yra… vaikai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

SVARSTYKLĖS. Myli vaikus, ugdo jų pagarbą žmonėms, bendradarbiauja su jais. Svarstyklių siekis – harmonija namuose. Jos retai kada turi didelę šeimą, tačiau vaikai visada gali tikėtis tėvų Svarstyklių pagalbos ir patarimo. Svarstyklės sugeba taktiškai ir lengvai įtikinėti, o to rezultatas – didelis autoritetas. Patarimas: nebūkite pernelyg pedantiški.

 

SKORPIONAS. Paprastai jų šeimos būna didelės, tačiau jiems sunku palaikyti žmogiškus santykius. Valdingi, savininkiški Skorpionai laikosi savo linijos ir mėgsta didžiuotis kategorišku auklėjimu. Begalinė Skorpiono savimeilė persiduoda palikuonims. Motinoms dažnai trūksta švelnumo ir kantrybės. Patarimas: būkite lankstesni ir atlaidesni savo vaikams.

 

ŠAULYS. Sutaria su paaugusiais vaikais, motinos mėgsta jų draugiją. Energingi, tėvystė jų neslegia. Šaulys labai svetingas, ir jo namuose pilna kaimynų vaikų. Patarimas: disciplina vaikams taip pat praverčia.

 

OŽIARAGIS. Tiki disciplinos, nustatytos tvarkos ir tvirtos rankos nauda. Stiprus šeimos instinktas. Ožiaragiai – praktikai, nepakenčia šiuolaikinių teorijų ir auklėjimo eksperimentų, laikosi paprastų, laiko patikrintų priemonių. Mėgsta šeimos susibūrimus ir gerbia šeimynines tradicijas. Praktinių reikalų srityje geresnių tėvų nerasi. Patarimas: vaikų dvasinės problemos – taip pat labai reikšmingos.

 

VANDENIS. Vaikai iš Vandenių paveldi spalvingą interesų spektrą. Tėvai gali mėgautis vaikų pasitikėjimu. Jie sugeba įtikinti, todėl dažnai apsaugo nuo klaidingų gyvenimo žingsnių. Vandenių šeimoje vyrauja tarpusavio supratimas ir draugiški santykiai. Patarimas: skirkite vaikams daugiau savo laisvalaikio.

 

ŽUVYS. Dievina savo vaikus. Tuo juos ir pagadina. Žuvys linkusios aukotis ir negali atsispirti tūkstančiams savo atžalų reikalavimų. Žuvys labai rūpinasi dvasiniu vaikų tobulėjimu. Jų devizas: “Suteiksiu savo vaikams viską, ko pats vaikystėje neturėjau”. Patarimas: nuolaidžiaudami vaikų pagarbos neužsitarnausite.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
siela

kai perziuriu savo atrodo nioko o kiti zenklai rodo

wow

Tikra teisybė apie dvynius ir skorpionus :O

garnett

nesamone parasyta

Taip pat skaitykite