Kas gresia už raganavimą?

Mūsų laikais magiški ritualai – įprastas dalykas. O meilės magija – ypač. Moterys mėgsta eiti pas aiškiaregius ar būrėjus, kad susigrąžintų savo mylimąjį. Bet ne visos!

 

Tos, kurios apsieina be meilės burtų, vis dėlto kartais irgi susimąsto apie tai… Iš tikrųjų, kam analizuoti, kodėl vyrai išeina? Paprasčiau nueiti pas būrėjus ir magija prisivilioti paklydėlį atgal. Bet ne viskas taip paprasta.

 

Prievarta – nuodėmė

 

Moksliškai įrodyta, kad tokiu būdu žmogui daromas energetinis ir informacinis poveikis, slopinama jo valia, kad žmogus paklustų kitam, dažniausia priešingos lyties asmeniui. Tokia prievarta – didžiulė nuodėmė, turinti įtakos paties žmogaus lemčiai ir jo karmai. Kartais neapgalvoti žmogaus veiksmai gali ateityje sukomplikuoti jo vaikų ir vaikaičių likimus. Net patys aiškiaregiai, raganos, būrėjai ir šamanai žmogaus prisiviliojimą burtais laiko pačiu nemaloniausiu tarp „piktų“ magiškų veiksmų. Tokie burtai prilygsta prakeiksmui, ligai ar net mirčiai.

 

Ir vis dėlto mylimąjį prisivilioti burtais šiandien labai madinga. Kodėl? Atsakymas paprastas: žmogui labai sunku gyventi be meilės, kiekvienas iš mūsų nori mylėti ir būti mylimas. Deja, meilė kaprizinga ir ne visada ji būna abipusė. Dažnokai moterys nenori susitaikyti su tuo, todėl ir kreipiasi į būrėjus tikėdamos, kad meilės magija padės sužadinti jausmus.

 

Burti draudžiama

 

Bet kurioje magijoje yra daugybė draudimų. Pirmiausia kategoriškai draudžiama burtais vilioti žmones iš kitų santuokų. Jei moteris ištekėjusi, jai draudžiama burtais prisivilioti žmogų iš šalies. Taip pat negalima prievarta pavergti širdį žmogaus, kuris yra susituokęs bažnytine santuoka. Apskritai būrėjai nelinkę pyktis su Dievu, todėl nė vienas save gerbiantis magas neburs per įvairias svarbias religines šventes.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jei vis dėlto nusprendėte, kad jums reikia meilės magijos pagalbos, prieš tai rimtai apgalvokite susidariusią situaciją: ar tikrai jums reikalingas šis žmogus, o gal tai tik tuščias kaprizas. Tarkim, jums pavyko sužadinti meilę jo širdyje ir priversti jį pamilti jus… Bet laikui bėgant jūs supratote, kad šis žmogus jums jau nusibodo, nes mylite kitą, trečią, penktą arba dešimtą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jei pasiseka…

 

Niekada neburkite apimta keršto, tiesiog, kad pakenktumėte draugei arba draugui. Meilės magija padės, jei jausmas yra tyras – liejasi iš visos širdies. Reikėtų atsiminti, kad meilužis labai greitai gali tapti priešu, jei elgsitės lengvabūdiškai ir šaltakraujiškai. Bet kuri magija slopina žmogaus valią, bet pakeisti jo prigimties negali. Todėl prisivilioti burtais galima tik tą žmogų, kuris jums bent simpatizuoja – kitaip jūsų abiejų gyvenimas bus panašus į pragarą…

 

Meilės kopija

 

Ir svarbiausia. Už meilės magiją kartais reikia labai brangiai sumokėti. Yra keletas tipiškų įvykių vystymosi variantų. Tarkim, kad viskas gerai, mylimasis šalia, bet yra didžiulė tikimybė susidurti su vienu iš trijų šalutinių meilės magijos efektų: alkoholizmas, impotencija arba vadinamoji „meilė per prievartą“.

 

Pirmu atveju vyras bus šalia, jam nerūpės kitos moterys, nes brangiausias dalykas gyvenime jam yra butelis. Galbūt retkarčiais jis išsiblaivys, bet trumpam.

 

Antru atveju vyras abejingas ir žmonai, ir kitoms moterims. Nėra lytinio potraukio… Aišku, galima gyventi su juo po vienu stogu, bet apie vaikus ir sekso malonumus teks užmiršti.

 

Trečiu atveju šeimyninis gyvenimas tampa pragaru. Kai žmonos nėra, vyras galvoja apie ją, pasiilgsta, bet vos tik ji šalia, jis pradeda jos nekęsti…

 

Psichologai tvirtina, kad burtais prisiviliota meilė labiau primena ne pačią meilę, o meilės kopiją. Ir dažnai prastos kokybės kopiją. Kad mylėtume ir būtume mylimi, reikia norėti keistis į gerąją pusę, o ne lakstyti pas aiškiaregius ar būrėjus. Ir dar reikėtų nepamiršti, kad už šią klaidą ateityje reikės brangiai sumokėti.

 

Pagr. šaltinis: “Klaipėda”

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
xxx

kas gresia uz raganavima,kai noriu atsikersyti savo skriaudikams?

Taip pat skaitykite