Magija namų ir šeimos apsaugai

namu-magijaNuo senų laikų žmonės stengiasi, kad jų namai ir jie patys būtų saugūs. Kad apsisaugotų, vieni ritualus ir apeigas atlikdavo patys, kiti kreipdavosi į stipresnius, rašo tinklaraštis apie ezoteriką ir ne tik ineta.link.

 

Daugelis apeigų ir ritualų, po truputį liko žinomi tik magams ir žyniams. Kai kuriuos būdus namų ir šeimos apsaugai paranku žinoti kiekvienai šeimininkei.

 

Namų magijos tikslai – apsaugoti namus nuo bloga linkinčių, negatyvo ir nemalonumų, pritraukti priteklių, sveikatą ir meilę.

 

Mūsų patalpos suskirstytos į zonas pagal patalpų funkcijas ir jų privatumo laipsnį. Kiekvienai erdvės daliai egzistuoja savi ritualai. Yra keletas magiškų gudrybių, kurios padės jums pasiekti gerovės savo namuose.

 

Namų magija virtuvėje

 

Virtuvė greičiausiai yra pati svarbiausia vieta kiekviename name, todėl nuo jos ir reikėtų pradėti naudoti magiją.

 

– Šiukšlių kibiras visada turi būti uždarytas ir taip jūs išsaugosite savo pinigus. Atviras kibiras – finansiniai nuostoliai.

 

– Visada maistą gaminkite būdama tik geros nuotaikos. Tai įkraus maistą teigiama energija ir artimuosius pamaitinsite ne paprasčiausiai skaniu maistu, bet ir energetiškai naudingu.

 

– Niekada nepalikite nešvarių indų nakčiai – tai skatina ligas ir nesėkmes. Išeidama iš virtuvės, palikite ją tvarkingą ir švarią, tada naminukas jus palaikys.

 

– Po staltiese padėkite monetų – tai prišauks sėkmę piniguose.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Stenkitės nenešti šiukšlių po saulės laidos, nes kartu su jomis išnešite dalį savo gerovės.

 

– Vazone pasodinkite mėtą. Šis augalas gali būti naudojamas kaip prieskonis, o kartu jis taps pinigų magnetu ir apsauga nuo piktųjų jėgų ir blogų ketinimų.

 

Namų magija svetainėje

 

Jeigu norite, kad jūsų namuose visada tvyrotų gėrio ir patogumo atmosfera, laikykitės keleto taisyklių:

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Į užuolaidas įsekite mažą žiogelį (liaudyje vadinamą „grafke“) – taip savo namus apsaugosite nuo neigiamos svečių energijos. Jūs galite jį dekoruoti kaip drugelį ar gėlytę.

 

– Svetainėje laikykite daugiau kambarinių augalų, jie padės atstatyti namų energijos atsargas.

 

– Svetainės duris laikykite atvertas – taip jūs rodote savo svetingumą, į namus kviesdami gėrį, sėkmę ir laimę.

 

Namų magija prieškambaryje

 

Nuo prieškambario prasideda namai. Šiai vietai ypač reikia magiškos apsaugos.

 

– Virš įėjimo durų pakabinkite varpelį. Kai kas nors įeis į namus, varpelio skambesys svečią išvalys nuo piktų kėslų ir negerų minčių.

 

– Prie įėjimo durų patieskite kilimėlį. Kiekvieną kartą, kai jį kratysite, kalbėkite: “Iš namų išvarau visa, kas bloga, lauk!” Kartu su dulkėmis atsikratysite neigiamos namų energetikos.

 

– Į durų staktą įkalkite vinį sėkmei. Įkaldami kalbėkite: “Įkalu sėkmei, laimei, sveikatai ir gerovei. Tegu bus taip”. Tai stipriausia apsauga nuo “porčios” ir nužiūrėjimo.

 

– Naudokite “raganos buteliuką”, kaip dekoraciją ir apsaugą. Nedidelį buteliuką pripildykite įvairiaspalvių siūlų gabalėliais. Kiekvieno siūlo gabalėlio ilgis turi būti ne didesnis, kaip penki – septyni centimetrai. Į buteliuką juos dėkite atskirai, kiekvieną kartą kartodami žodžius: “Ne link šviesaus, ne link tamsaus, ne prie gero, ne prie blogo”. Kai užbaigsite pildyti, ištarkite: “Visiems siūlams susijungti, vienam reikalui susivienyti, prieš juodąsias jėgas stoti”. Užkimškite buteliuką kamščiu ir pakabinkite jį prieškambaryje virš įėjimo durų arba šiauriniame jūsų namų kampe.

 

– Po kilimėliu prieš įėjimo į jūsų namus duris paberkite garstyčios sėklų ir ištarkite: “Kas pasėjo, tas ir surinks, nė vienas blogis į šiuos namus neįeis, atgal pasuks, prie kito slenksčio nueis”.

 

Tai tik dalis galimų ritualų, kurie padeda apsaugoti namus ir artimuosius nuo blogio. Svarbiausia – mylėkite savo namus, rūpinkitės jais ir tuomet jūsų namų sienos parodys jums šilumos ir meilės atsaką.

 

Šaltinis: ineta.link

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite