3 zodiako ženklai, kurie dažniausiai įsipainioja į meilės trikampį

Kai kuriems asmenims meilės trikampiai yra įprastas dalykas, nes jiems tokią pasaulėžiūrą ir moralines normas nulėmė žvaigždės. Trims Zodiako ženklams iš prigimties lemta patekti į sudėtingas painias situacijas. Ir taip atsitinka dėl jų ypatingų charakterio bruožų ir polinkių. Jiems labai sunku palaikyti pastovius santykius su vienu žmogumi ir likti ištikimiems.

 

AVINAS

 

(03 21–04 20)

 

Šio ženklo atstovai dėl savo karšto charakterio dažniausiai patenka į dviprasmiškas situacijas. Iš vienos pusės, jie bėga nuo kasdienybės pilkumos ir nuobodulio, o iš kitos – vertina patikimumą ir ištikimybę.

 

Dėl to šis ženklas dažnai susižavi vis nauju žmogumi, palaikydamas ryšį su savo nuolatiniu partneriu. Avino impulsyvumas bei drąsa ir įžūlumas gali iškrėsti jam piktą pokštą, priversdami pasiduoti naujovės žavesiui ir traukai. Kai meilės trikampis išaiškėja, Avinui tenka gerokai pasikankinti. Jis gali suvokti, kad naujovė nebėra tokia nauja ir patraukli, o senas patikimas partneris nuo jo nusigręžė. Ir to, kas prarasta, jau neįmanoma susigrąžinti.

 

VANDENIS

 

(01 21–02 19)

 

Vandeniui sunkus suprasti žmones, kurie sėsliai gyvena vienoje vietoje, nes jis mėgsta naujus atradimus ir šviežius įspūdžius. Jam visada sunku susigaudyti, ko jis iš tikrųjų nori, o dar sunkiau papasakoti apie savo troškimus antrajai pusei. Tokia padėtis verčia prieštaringąjį Vandenį ieškoti apgaulingos laimės ir įsipainioti vis į naujus santykius.

 

ŠAULYS

 

(11 23–12 21)

 

Šaulys yra didžiausias naujovių ir nuotykių ieškotojas., todėl dažnai tampa meilės trikampio dalyviu. Jis moka bendrauti, nuolat užmezga naujus santykius, susipažindamas su įvairiais žmonėmis. Šaulys pasirodo nepajėgus atsispirti nuodėmingiems ryšiams. Įsijautęs jis dažnai visai pamiršta savo antrąją pusę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Iš pat pradžių šis Zodiako ženklas vis stengiasi išvengti prisirišimo ir pastovumo, bijo apsunkinti save ilgalaikiais įsipareigojimais. Bet jeigu tokia situacija pasitaiko, tai jis net sąmoningai susiranda naują meilės objektą, kad įrodytų sau, jog tamprūs ryšiai jam netinka. Tačiau įžeisti savo antrosios pusės, pranešdamas apie tai, kad jis ją palieka, negali. Šauliui toks poelgis būtų toks pat sunkus, kaip ir likti ištikimam bei atsidavusiam. Savo partneriui.

 

Šaltinis: https://alfa.lt/astromanija

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite