Nauja paslauga: amerikiečiai jau gali apsidrausti nuo ateivių pagrobimų

Draudimas nuo ateivių pagrobimo – tai tikrai skabma juokingai, ar ne? Na, bet juk jei nebūtų poreikio, tokia paslauga nė atsiradusi nebūtų. Pasirodo, nemažai amerikiečių baiminasi, jog juos gali pagrobti ateiviai iš kitų planetų ir jiems ši draudimo rūšis labai aktuali.

 

Specialųjį draudimą galima įsigyti St. Lawrence agentūroje, kuri yra įsikūrusi Altamont Springs, Florida. Be privalomosios paramedikų ir psichiatrų pagalbos, draudimo liudijime taip pat yra „apsauga nuo moralinio patyčių“. Šis punktas būtinas tam, kad kompanijos klientai apsisaugotų nuo aplinkinių pašaipos. Pagrindinis niuansas yra tas, kad po ateivių pagrobimo asmuo privalo būtinai sugrįžti į žemę. Antraip draudimo išmokos nei jis pats, nei jo artimieji negaus.

 

Nepaisant to, jog šitoks draudimas daug kam sukelia šypseną, nemažai žmonių jau svarsto apie jo įsigijimą. Tai asmenys, kurie aktyviai domisi ateivių pasirodymais žemėje, su tuo susijusiais tyrimais bei mano, kad anksčiai ar vėliau būtybės iš kitų planetų žmones ims grobti masiškai, o ne pavieniais atvejais.

 

Šaltinis: www.planetanovosti.com

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite