Atsakymą į rūpimą klausimą galite rasti gamtoje

Jeigu iškyla gyvenimiškas klausimas į kurį negalime rasti atsakymo arba nežinome kaip pasielgti tam tikroje situacijoje, atsakymo galima pabandyti ieškoti būnant gamtoje. Šį būdą rekomenduoja išminčiai vedų astrologijos traktatuose. Jeigu gamtoje būsime dėmesingi, tai ten galima rasti atsakymą į bet kurį savo klausimą. Tam reikia susirasti jums patinkantį medį, atsistoti po juo užmerktomis akimis, sugalvoti klausimą ir atmerkti akis.

 

Šaka, kurią pačią pirmą pamatysite atmerkę akis duos paaiškinimą apie jūsų klausimą. Jeigu atsimerkę pamatysite gražią šaką, tai atsakymas į klausimą bus teigiamas. Jeigu šaka bus stora, galima tikėtis, kad situacija duos norimą rezultatą. Jeigu šaka bus žydinti ir su vaisiais, tai žada perspektyvą. Jeigu šaka sausa, tai gali būti nusivylimas. Jeigu šaka bus sulūžusi, tai galite nepabaigti darbo arba veiksmo iki galo. Jeigu ant šakos tupės paukštis, tai galima tikėtis gerovės. Jeigu ant šakos yra lizdas su paukščiukais, laukia didelė sėkmė.

 

Taip galima interpretuoti ir kitus siunčiamus gamtos ir Kūrėjo ženklus. Viskas kas malonu akiai, žada teigiamą atsakymą. Viskas kas sukelia neigiamas emocijas, žada neigiamą atsakymą. Išminčiai rekomenduoja pradėti savo veiksmus ir darbus tada, kai gausite teigiamą ženklą.

 

Būkite laimingi !

 

Šaltinis: gubinas.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Minga

Visada kada buna sunku gyvenime iseinu pasivaiksciot po miska, apgalvoti viska. Ir tai is tikro padeda toliau judeti i prieki

Taip pat skaitykite