ZODIAKO ŽENKLAI, KURIŲ BIRŽELĮ LAUKIA PINIGINIS PELNAS

Birželio 1–8 d., kai Venera viešės Jaučio ženkle, pasisekti piniginiuose reikaluose gali praktiškai visiems. Tačiau net ir šioje situacijoje yra keli Zodiako ženklai, kuriems birželis bus ypač pinigingas.

 

1. Avinas

 

Birželio pradžioje Venera juos globos labiau, nei likusius ženklus. Pinigai patys „eis“ pas juos. Avinų laukia stabili finansinė padėtis ir lengvos įplaukos, kurias jie išleis savo malonumui, materialių daiktų įsigijimui ir komforto kūrimui. Deja, po birželio 8 d. sėkmė juos apleis. Be to, jiems patariama nerizikuoti pinigais ir nesiimti novatoriškų bei prastai apgalvotų veiksmų – laukia nuostoliai. Tačiau sėkmės mėnesio pradžioje yra daugiau nei pakankamai, kad galėtume Avinus pavadinti sėkmingiausiu Zodiako ženklu.

 

2. Jaučiai

 

Birželio 1–8 d. juose atgims tikras finansų genijus, nes materialinė gerovė tomis dienomis priklausys nuo jų pačių, o likimas bandys užtikrinti, kad visos jų veiklos atneštų pajamų. Nuo birželio 9 d. piniguose jie bus globojami Veneros. Labai dažnai jų pinigines įplaukas sudarys mažos sumos. Taps lengviau užsidirbti. Didžiausias pajamas atneš prekyba, tarpininkavimas ir intelektuali veikla. Galima artimų žmonių finansinė parama. Norint, kad pajamos būtų didesnės, Jaučiams rekomenduojama tuo pat metu užsiimti keletu finansinių reikalų.

 

3. Skorpionai

 

Skorpionus piniginiuose reikaluose globos Jupiteris. Tai yra pati gausiausia planeta iš visų. Bet kadangi šiuo metu ji yra susilpnėjusioje padėtyje, didelių turtų kol kas neatneš. Tačiau ji gali duoti pinigus, kurie buvo pažadėti Skorpionams dar iki pavasario vidurio, arba atnešti sėkme ateityje, iš puikiai birželio mėnesį sudėlioto finansinio plano. Ir tegu pinigų srautas bus mažas, o iš kai kurių šaltinių ir visai nieko negausite. Tačiau šių pajamų šaltinių, jokiu būdu, nereikia prarasti, nes ateityje jie dar tikrai suteiks naudos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

4. Dvyniai

 

Jų finansinei padėčiai įtakos turės kelios planetos: Merkurijus, Marsas o paskutinę dekadą, dar ir Saulė. Tai rodo, kad jie galės pasirinkti, kaip elgtis finansinėje situacijoje. Jie turės daug veiklų, susijusių su pajamomis, ir net jei kažkurioje jų nepavyks pasiekti sėkmės, tai kompensuos kitos. Pirmajame ir antrajame dešimtadienyje jiems tek paprakaituoti: Marsui reikia aktyvaus uždarbio, o ne laukti manos iš dangaus. Sprendžiant iš to, kad su piniginiais reikalais bus susijęs Dvynių globėjas Merkurijus, jiems dirbti nepabos. Tačiau sėkmingiausias bus trečiasis dešimtadienis, kuris vyks prižiūrint Saulei ir suteiks prizą, laimėjimą, dovaną, vertingą įsigijimą. Galimos stambios vienkartinės įplaukos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

5. Vandeniai

 

Vandenius piniguose globos Neptūnas. Šios planetos minusas – Vandenis niekada tikrai nežinos, kiek pinigų jis turės. Kitas trūkumas yra tas, kad beprasmiška bandyti kažkaip paveikti savo finansinę padėtį, nebent esate ezoterikas ar meno žmogus. Visas pajamas nustatys likimas. O dabar apie pliusą, nes jis daug vertingesnis: pinigai atkeliaus patys, be jokių Vandenių pastangų ir tokiu pat stebuklingu būdų finansinės problemos pačios išsispręs. Vandeniai gali atsipalaiduoti ir pasikliauti likimu. Tačiau žvaigždės įspėja: negalima dalyvauti finansiniuose sukčiavimuose, įsitraukti į intrigas ir apgauti – kitaip vietoj pajamų, bus nuostolių. Būtų naudinga atlikti labdaros darbą ir išleisti pinigus anoniminiams geriems darbams.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite