Fizikai įrodė, kad mintys formuoja likimą

Kvantinį pasaulį tiriantys mokslininkai sako: visas pasaulis – energija. Dauguma žmonių sako: džiaugtis nesėkmėmis ir dėkoti už katastrofas – saviapgaulė. Tai – nesąmonė. Ir jie tiesūs. Bet ar jų tiesa suteikia jiems laimės?

 

Dauguma žmonių į nemalonumus reaguoja standartiškai: susierzinimu, agresija ir negatyvumu. Žmogus pradeda kovoti su situacija, viduje jausdamas pasipriešinimą. Klaidinga tikėti, kad susierzinimas padės pagerinti situaciją.

 

Koks yra negatyvumo tikslas? Jokio! Atvirkščiai, susierzinimas ir agresija sukuria dar daugiau negatyvumo.

 

Kvantinį pasaulį tiriantys mokslininkai sako: visas pasaulis – energija. Visos dalelės vienu metu yra visur. Tai vadinama kvantiniu neapibrėžtumu. Tai – paradoksas. Kol nėra stebėtojo – žmogaus, pasaulis neegzistuoja. Bet tai yra mokslinis faktas.

 

Visos elementariosios dalelytės keičia savo būseną tiesiog nuo paprasčiausio jų stebėjimo. Tai yra žmogaus lūkesčiai visada paveikia eksperimento rezultatus. Kiekvienas žmogus 100 procentų yra teisus. Jūs visada iš pradžių kažkuo tikite, o vėliau randate savo įsitikinimų paaiškinimą.

 

Pavyzdžiui, jūs tikite, kad trūksta pinigų. Ir tai tiesa. Jums nuolat jų trūksta. Arba šiame mieste neįmanoma rasti gero darbo. Ir jūs vėl esate teisus. Tačiau šalia jūsų gyvena žmonės, kuriems viskam užtenka pinigų. Ir jie dirba gerus darbus. Kodėl? Jiems pasisekė? Ne.

 

Kvantinės fizikos įstatymas teigia: Jūs visada! Visada! Be išimčių gaunate rezultatą, kurio tikitės!

 

Jeigu nesutinkate su mano nuomone, esate 100 procentų teisus. Bet ar jūsų nuomonė suteikia jums ramybės, aiškumo, džiaugsmo? Ar padeda lengvai įveikti visas kliūtis? Jeigu taip, su malonumu iš jūsų pasimokysiu. Tikrai.

 

Asmeninė patirtis

 

Mane buvo apėmusi neviltis, kai susižalojau ranką. Gydytojai pasakė, kad gresia invalidumas. Ir aš patikėjau. Vėliau perskaičiau apie žmones, kurie savo jėgomis atsigavo po baisiausių traumų. Ir aš patikėjau, kad tai įmanoma. Rezultatas: dabar mano ranka yra visiškai sveika.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

15 metų tikėjau, kad skurdas – tai nuosprendis. Daug dirbau ir viskas veltui. Vėliau patikėjau, kad galiu lengvai pasiekti finansinės laisvės, ir viskas pavyko. Aš tikėjau, kad reikia kovoti su gyvenimu, ir mano pasaulis buvo pavojingas bei žiaurus. Dabar aš tikiu: visada esu saugus. Viskas dėl mano laimės. Mano pasaulis rūpinasi manimi, todėl viskam sakau „Valio!“

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kiekvieną akimirką mes kažką renkamės. Kiekvieną sekundę kuriame savo realybę. Kiekvieną kartą, kai jums nutinka kažkas, ko nenorite, galite rinktis. Atsiduriate kvantinėje sankryžoje. Ir jeigu supykote, pasukote ne ten. Pasukote į piktąjį pasaulį.

 

Jeigu jums ten patinka, viskas gerai. Jeigu ne, pasakykite sau: „Valio!“ Viskas gerai. Sveiki atvykę į realybę. Realybė visada yra gera ir neutrali. Ją nuspalvina tik jūsų mintys ir vertinimai.

 

Kai nuoširdžiai džiaugiatės bet kokia patirtimi, visos jūsų problemos išsisprendžia savaime. Netgi kažkaip neįprasta, trūksta kovos. Jeigu dar nesijaučiate pakankamai pakovoję, ką gi, kovokite toliau. Bet man asmeniškai patinka taika ir ramybė.

 

Pasidalinkite savo vienybės su gyvenimu potyriais. Esu tikras, kad daugeliui žmonių galėsite padėti gyventi linksmiau ir paprasčiau.

 

Šaltinis https://vmarkus.lt/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite